Najednou nejde uspat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
668
21.1.11 22:22

Najednou nejde uspat

Toni 4.měs. Do teď jsme usínáli celkem fajn, pevné zavinutí, do postýlky jsem jí ukladla v polospánku, pak se začala budit cca po hodině, ale dala se uchlácholit a spinkala dál. Poslední týden začíná vymyšlet, v postýlce se kroutit a kňourat, tak jsme si myslela, že už jí vadí to zavinutí, bez něj to bylo ovšem jěště horší. Poslední dva dny už usínála jen na rukách, ovšem dneska už nepomohlo nic, prostě začala řvát sotva jsme se vstoupili do ložnice a řvala 2,5 hod, nepomohlo nic, nošení, prso, houpání, balón, jen když jsem jí dala před zrcko, tak se na sebe chlamala, sotva jsme odešli z koupelny zas řev…
jááá chci zpět to hodnééé miminko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7142
21.1.11 22:40

nu náš malej měl takový období taky, pak to přešlo,ale podotýkam, že mi to máme věčně přes den, v noci je naštěstí klídek. zkus ho jen zavinout , tak aby měl venku ručičky a zkus ji dát muchlat plenku , nám to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.1.11 22:55

No tak moje malá má taky čtyři měsíce a přesně tohle mi začala dělat před třemi týdny a nakonec se z toho vykloubal zoubek :pankac: .Ted už ho má prořezaný a zase je v klidu :palec: .Tak nevím,možná to je i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.1.11 23:02

díky! Přesně to jsme potřebovala slyšet, že to přejde :dance:
Dneska jsme měla fakt krizi, že jí vrazím do postýlky ať si tam řve a půjdu si zapalit cigo … a to jsme byla přde lety jen sváteční kuřák a jsem odpůrce „nechat vybrečet“ :oops:

že by došlo na moje slova: skončí prdíky a začnou zuby :pankac: a pak??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
21.1.11 23:10

nu zoubky to být můžou, ale nemusí, Miška má už snad od 3 měsíců nateklý dásničky, slintá jak bernardýnek, všechno v puse,ale zub nikde a to je mu 6 měsíců. všechno co si nedokážu vyvětlit, přikládam zubům :mrgreen: to s ti položit do postýlky anechat vyplakat u nás nefunguje, pak je to ještě horší, a navíc moje srdce mi to nedovolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.1.11 23:20
Jannice píše:
Toni 4.měs. Do teď jsme usínáli celkem fajn, pevné zavinutí, do postýlky jsem jí ukladla v polospánku, pak se začala budit cca po hodině, ale dala se uchlácholit a spinkala dál. Poslední týden začíná vymyšlet, v postýlce se kroutit a kňourat, tak jsme si myslela, že už jí vadí to zavinutí, bez něj to bylo ovšem jěště horší. Poslední dva dny už usínála jen na rukách, ovšem dneska už nepomohlo nic, prostě začala řvát sotva jsme se vstoupili do ložnice a řvala 2,5 hod, nepomohlo nic, nošení, prso, houpání, balón, jen když jsem jí dala před zrcko, tak se na sebe chlamala, sotva jsme odešli z koupelny zas řev…
jááá chci zpět to hodnééé miminko :cry:

Zlaticko, nesmutni, do roka se to jeste toooolikrat zmeni :) uvidis, ze 14dni ti zase bude spat jinak, pak zase jinak…a nezapomen, ze ted uz vnima okolni svet a treba place jen strachem, ze zase odejdes, ze zase bude samo, bez mamy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
22.1.11 00:05

Vnímá až moc, je to opice zvědavá. Teď si povídá ze spaní. Ten dnešní truc řev (pláč se to nedá nazvat, když pláče je to jiné)určitě nebyl ze strachu, že zůstane sama, když řvala i v náruči. Nikdy jsme jí nenechali tzv. vyřvat, nezažila to, sotva kuňkne už někdo letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.2.12 10:24

Pomoc

Prosím pomoc, malá má 3 a půl měsíce, spaní nám dělalo problém od začátku, ale vždy fungovalo prso.Poslední 3 dny jsou ale hrozný scény, nechce prso, nechce chovat, ani kočárek nepomáhá, zavinování taky ne, prostě nic jen řve a řve :cert: .Vidim na ni jak je unavená, pořád se otáčí na bok a hledá co by mohla žužlat, tak jsem ji dala plenku a tu se snaží dostat do pusy, ale po prvním pokusu to hned vzdá a řve ještě víc.Vůbec nevim co mám dělat, je z toho pak tak rozhozená, že nechce ani jíst.
Máte to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 10:32

A co dudlík, nepomáhá? Náš se s ním ududá, pak vyplivne a nechce. A zkusit zavinout za boku? Náš se někdy na zádech šíleně vzteká, dáme na bok a ze vteřiny na vteřinu spí. Ale je jasný, že zavinování už takhle většího dítěte je na prd, už to není jako to malé miminko :think: A není to opravdu tím, že má hlad? Sice Vám teprv budou 4 měsíce a kojíte, ale tak třeba ta kaše na noc :think: Nebo to může být taky chvilkové a přejde to. Teplotu nemá? Třeba pozdější reakce na nějaké očkování? Náš bručil až po týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.2.12 10:33
tukina píše:
Prosím pomoc, malá má 3 a půl měsíce, spaní nám dělalo problém od začátku, ale vždy fungovalo prso.Poslední 3 dny jsou ale hrozný scény, nechce prso, nechce chovat, ani kočárek nepomáhá, zavinování taky ne, prostě nic jen řve a řve :cert: .Vidim na ni jak je unavená, pořád se otáčí na bok a hledá co by mohla žužlat, tak jsem ji dala plenku a tu se snaží dostat do pusy, ale po prvním pokusu to hned vzdá a řve ještě víc.Vůbec nevim co mám dělat, je z toho pak tak rozhozená, že nechce ani jíst.
Máte to někdo taky tak?

Myslím si že vás trápí zoubky ;) Neboj bude zase dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.12 10:34

Zkus jí pustit lux nebo fén, zda by nezabrala přitom, u nás to mělo téměř magické účinky :mrgreen: Jinak bych tipla, že to může být projev spurtu a zase se to za pár dnů srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.2.12 10:45

Já jsem vyzkoušela snad všechno, dřív na ni fungovalo právě to prso, přicucla se a u toho vytuhla :) , jenomže teď nepomáhá už vůbec nic, dokonce ani šátek. Jen doufám že to brzy přejde, protože se bojim toho, že přestane přibejvat.
Do pusinky jsem ji koukala, ale nic se tam nerýsuje :( .Teplotu nemá, nemocná taky není,očkování nás teprve čeká.Zapoměla jsem dodat, že dudlík odmítá od začátku a to ji trpělivě nebízím.V noci je to jiné, to se nabaští a spinká dál, to je zlatíčko, ale ty dny jsou šílený :zed: . Mlíka mám taky dost. Prostě už nevím, doufám že to přejde :roll: Připadám si uplně neschopná, že ji neumim uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.2.12 10:54

Tukinko , neboj vim jak ti je, co já tady už založila diskuzí , když byl Honzík ještě mimčo :D V pusince se ještě nic rýsovat nemusí a přesto to mohou fakt být ty zoubky , ale je také možné to si pamatuji že mi tohle taky dělal malej , že kolem toho 3 měsíce mají děti tzv. růstový vzprut , jsou vzteklé, nic je nebaví ani nazajímá , Honzík dokonce v tomhle období kolem 3 měsíců nechtěl ani být v kočárku , takže ani ven jsme moc nechodili , ale asi po 14 dnech to přešlo , ale u těhle prcků platí to že všechno přejde jenom na chvilku , ale to k tomu patří , myslím si že tak do jednoho roku je to dost dost náročné , ale pak už to směřuje jen a jen k lepšímu ;)
Nepropadej panice , bude fakt zase dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.2.12 11:00

Děkuji za podporu, teď vytuhla v houpačce :dance: .
Jen mě právě zaráží, že když je unavená, tak se pořád natáčí na ten bok a jakoby hledá co by dala do pusy a když ji dám prso, tak se přicucne a hned se pustí a řve jak tygr :twisted: Pak když už konečně usne a probudí se tak se většinou normálně nají, ale to jsou mezi krmením pauzy třeba 6 hodin :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.2.12 11:07

Zkusila bych jí dát třeba kousátko , jestli to by jí třeba nevím jak to nazvat nak " neuňuňalo " myslim že by ho žužlala , unavila by se a bylo by , ale fakt je těžké vědět co to mimi chce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí