Pití UM v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
27.1.11 14:40

pití UM v noci

budí se vám mimča v noci na mléko? mám dvouletého chlapečka pil 1× za noc mléko a ted se vzbudí i 3×!!!!! no hrůza i když sice málo,ale něco přes den sní tak řve v noci mlíko mlíko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
27.1.11 14:46

Ahoj, my to tak měli do 2,5let synáčka- pak už jsem tak padala na hubu, že jsem se prostě zasekla a mlíko nedala. Vydržel se dožadovat 2-3dny a pak byl klid. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
27.1.11 14:55

myslíš,že mají opravdu hlad nebo je to jen zvyk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.1.11 15:00

Já se pořád utěšovala hladem a ,,ochotně" jsem v noci vstávala- i 3×- pokaždé vypil i cca 200ml mléka.
Ale pak si říkám- třeba začne víc jíst přes den (do té doby síš jen uďobával), bohužel jsem se spletla. Teď celou noc spí a ve dne jí možná jen o trošičku víc. Takže těžko říct, pokud by měl hlad- snad se umí ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
27.1.11 15:02

Ahoj, není to hlad, je to zvyk !!!! Ještě donedávna jsme s tím taky bojovali. Párkrát jsem řekla, že mlíčko bude až ráno, poplakal si, ale usnul a pochopil. Teď dělám mléko nejřív v 6:00 hod. Ale hodně dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlala mu nedat a vydržet řvaní, to bylo ale fakt jen pár dní. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.1.11 15:02

Nám se taky ořád budí ve 2 letech a už jsem z toho na nervy někdy.Podle mě je to zvyk :cert: Protože kolikrát se před tím fakt nají a dokonce mi to jídlo dá že už nechce a stejně se v noci vzbudí.
Já mám právě v plánu až bude manžel pryč na pár dnů mu to mlíko nedat,ale prostě bude řvát,já to nějak vydržím snad.Manžel na to nemá nervy.
Hanulínek a jak si to udělala ,když třeba brečel,chovala si ho,nebo si k němu vůbec nešla?Já pořád nad tím přemýšlím co bude lepší ,aby to mělo účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.1.11 15:09

Petro, já jsem ho jen chytla za ruku a že mlíčko není- první noc to bylo krušné- byl vzhůru i po půl hodinách, takže nechat to na dobu, kdy manžel nebude doma je optimální. :palec:
Druhou noc, už to nebylo tak hrozné, ale žádné chování ani utěšování- byla jsem nemocná a navíc- vyhánět čerta ďáblem jsem nechtěla. :cert: A pak už to bylo jen lepší. Držím Vám palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.1.11 15:26
No právě,to chování by bylo z bláta do louže.No tak snad se zadaří a bude od něj v noci klid.
Hanulínek píše:
Petro, já jsem ho jen chytla za ruku a že mlíčko není- první noc to bylo krušné- byl vzhůru i po půl hodinách, takže nechat to na dobu, kdy manžel nebude doma je optimální. :palec:
Druhou noc, už to nebylo tak hrozné, ale žádné chování ani utěšování- byla jsem nemocná a navíc- vyhánět čerta ďáblem jsem nechtěla. :cert: A pak už to bylo jen lepší. Držím Vám palce! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
27.1.11 15:31

je to boj vydržet zkusím to to zas asi :dance: budou bezesné noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.1.11 15:50

Holky vy mě děsíte :evil: malé je teprve 9 měsíců a stále kojíme a v noci se dožaduje někdy i 5×!! A já jí samozřejmě dám, nemám srdce na to řvaní a koneckonců takhle se aspoň trochu vyspím. Ale pořád se utěšuju tím, že až ji odstavím tak to přestane :mrgreen: takže asi ne co?? Jinak taky si myslím, že hladem to být nemůže přes den jí i pije dostatečně a v noci si jen párkrát cucne a spí dál, ale když jí nechci dát tak řve. Tak koukám že si ještě užiju :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.1.11 16:07

9 měsíců je ještě podle mě v pohodě.Ale kolem těch 2 let už je to vydírání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
27.1.11 16:09

Ahoj, dceři je 25 měsíců a posledních 14 dní už jsme noční mlíčko odbourali!!!!…naštěstí, sice týden buzení se v noci i 3-4×, ale prostě jsem tam přišla, že mlíčko bude až ráno a jestli chce nabumbat, že jí dám čajík - řev, že čaj nee. Víc na ní platil manžel, takže vstával pak manžel a teď už máme 10 dní klid a mlíčko má tak po 6 hod ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.1.11 16:30
:palec:
marty2010 píše:
Ahoj, dceři je 25 měsíců a posledních 14 dní už jsme noční mlíčko odbourali!!!!…naštěstí, sice týden buzení se v noci i 3-4×, ale prostě jsem tam přišla, že mlíčko bude až ráno a jestli chce nabumbat, že jí dám čajík - řev, že čaj nee. Víc na ní platil manžel, takže vstával pak manžel a teď už máme 10 dní klid a mlíčko má tak po 6 hod ráno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
29.1.11 21:02

Jsem ráda, že nejsem sama! Mám 18ti měsíční dceru a ta přes den jí krásně, ale v noci i přes to vyžaduje tak 2× mlíčko (je na UM). Sedne si v postýlce a volá „mamí ňami!“ a když se zeptám, jestli chce mlíčko, tak ona na to „jo!“ ¨. Když dělám, že spím nebo se jí snažím položit a dát dudlíka, tak začne vyvádět a řve, dokud se fakt nezvednu a nejdu ohřát mlíčko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
30.1.11 19:31

Holky, chce to fakt trpělivost,do týdne si už na mlíčko v noci ani nevzpomene.....jen to chce prostě vydržet a nepolevit. My už te´d krásně spíme celou noc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí