Měsíc v úplňku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
25.1.11 08:58

měsíc v úplňku

Předem děkuji všem maminkám co nám poradili ohledně začátku přikrmování mrkví. Ale na konec seukázalo že problém není trávení ale měsíc. Bohužel jsem si neuvědomila že jsem přestěhovala postýlku k oknu a že na malého svítí měsíc. Když je v úplňku tak asi spát nebude ale při běžných svítících nocech jen kňourá do cvíle než mu zatáhnem žaluzie. Tak jestli nějaká zkušená mamina má nějaké osvědčené rady beru vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
25.1.11 10:57

Jé, to já i syn spíme přímo nádherně, a ještě když nám svítí měsíc na postel :lol: Miluju to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.1.11 11:06

Tak to vypada, ze je malej asi citlivejsi na vliv mesice, to je asi jak u dospelych, nekdo si ani neuvedomi, ze je uplnek a nekdo par noci nespi. Ja to mivam taky tak, vetsinou nespim noc pred uplnkem. A kdyz mu zatahnes zaluzie, spinka? Nebo mu zkus prestehovat postylku jinam. Drzim palce, at uz broucka mesic nerusi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
25.1.11 11:30

na mě úplněk působí, pořádně nespím, stále se převaluju, je to tak noc před, při úplnku a noc po.
a vypadá to, že malá to bude mít po mě :roll:
a to má postýlku skoro uprostřed pokoje.

zkus to vysledovat až bude další úplněk, jestli je opravdu tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.6.14 10:11

NOVÝ DOTAZ

Ahoj holky,

můžete mi prosím někdo stručně vysvětlit, proč se dnešního dne mnozí obávají a z jakého důvodu, by zrovna úplněk+pátek 13. mělo být něco, čeho se bát? :nevim: :think: Úplňky bývají často a pátek 13. se taky v roce objeví, tak co spolu mají ty dvě věci společného, co by mělo tvořit nějakou „mystickou atmosféru“? 8o

Děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.6.14 10:20

No nejsem holka, ale vysvětlit ti to mohu. Bát se musíš vždycky a to především blbých lidí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 10:25
@Maculinka píše:
Ahoj holky,

můžete mi prosím někdo stručně vysvětlit, proč se dnešního dne mnozí obávají a z jakého důvodu, by zrovna úplněk+pátek 13. mělo být něco, čeho se bát? :nevim: :think: Úplňky bývají často a pátek 13. se taky v roce objeví, tak co spolu mají ty dvě věci společného, co by mělo tvořit nějakou „mystickou atmosféru“? 8o

Děkuji. ;)

aby měli o čem psát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.6.14 10:27

Tak jestli by to melo mit vaaaazne nejakou moc, tak at mi to laskave vyvola porod :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4146
13.6.14 10:29
@mrs.gendy píše:
Tak jestli by to melo mit vaaaazne nejakou moc, tak at mi to laskave vyvola porod :mrgreen: :mrgreen:

souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
13.6.14 10:38
@mrs.gendy píše:
Tak jestli by to melo mit vaaaazne nejakou moc, tak at mi to laskave vyvola porod :mrgreen: :mrgreen:
@Krista0671 píše:
souhlasím :mrgreen:

Prý to má mít vliv na otěhotnění jsem někde slyšela, tak co by ne na porod :mrgreen: Třeba má měsíc, kromě vlivu na příliv/odliv moře, také vliv na odtok plodové vody :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
13.6.14 10:40

@Akivasha :mrgreen: :mrgreen: vůbec bych se nezlobila, kdyby měl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.6.14 10:43

@Akivasha tak to bych dneska mela doma zpusobit povodne :mrgreen: se vecer natocim pupkem na mesic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436
13.6.14 11:08

Já po úplňku porodila mladšího syna. :mrgreen: Ten den nás tam rodilo deset, na sálech narváno k prasknutí a PA i doktorka při šití říkaly, že po úplňcích je tam vždy opravdu mnohem víc porodů než v kterýkoliv jiný den. Jen se ještě nikdy nikomu nepodařilo dokázat, proč tomu tak je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.6.14 11:09

@Tomulisacek a že jich je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.6.14 11:14
@Maculinka píše:
Ahoj holky,

Děkuji. ;)

Protože lidé mají tendence neustále něco přikládat něčemu, lidé nechtějí uvěřit, že se věci prostě dějí jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí