Je toto špinění normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.16 20:13

Je toto špinění normální?

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti. V březnu jsem prodělala spontánní potrat v 7 tt. Teď jsem těhotná dle testu a špinila jsem 5 dpo, 9 dpo a pak každý den trochu spíše odpoledne, dopoledne nic. Menzes mám dostat zítra. Je takové slabé špinění normální? Všude píší, že může být při zahnízdění, ale tak dva dny a já to mám takto… Jak jste to měly vy? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
7.8.16 20:22

Ahoj :) jsem cca 6 tt.. špiníLa jsem 2 dny růžové. A neboj nic to není. Určíte za hnízdováni a td. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 20:26
@liyah píše:
Ahoj :) jsem cca 6 tt.. špiníLa jsem 2 dny růžové. A neboj nic to není. Určíte za hnízdováni a td. ;)

Děkuji, dva dny je ok, ale teď se bojim, takhle přesně to byla v tom březnu, špinila jsem hned od zahnízdění, je tedy pravda, že o dost vǐc, teď je to takové jednorázové jednou denně a odpoledne

• Citovat
  • Upravit
19606
7.8.16 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti. V březnu jsem prodělala spontánní potrat v 7 tt. Teď jsem těhotná dle testu a špinila jsem 5 dpo, 9 dpo a pak každý den trochu spíše odpoledne, dopoledne nic. Menzes mám dostat zítra. Je takové slabé špinění normální? Všude píší, že může být při zahnízdění, ale tak dva dny a já to mám takto… Jak jste to měly vy? Moc děkuji

Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 20:36
@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin

Jé tak to mě trochu uklidnilo, já mám orávě dvě děti a u žádného jsem toto neměla, jsme na dovolené a já kráva si vzala krabičku, ale jen s jedním práškem utrogestanu a tady jsem zjistila, že jsem těhu. Lékař mi ho dal, kdybych byla těhu ať nasadím, tak jsem si ho pro jistotu vzala s sebou. Domů se vracíme až v pátek, tak si ho hned vezmu, snad to bude dobré

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.16 20:37
@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin [/citace
Pomohl ti tedy ten utrouś trochu?
  • Citovat
  • Upravit
19606
7.8.16 20:48
@Anonymní píše:
@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin [/citace
Pomohl ti tedy ten utrouś trochu?

Tak tehu dopadlo dobre takze pomohl..spineni se objevovalo, protoze jsem mela cystu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.8.16 02:14

Nepsala jsi tu podobný příspěvek cca před2 dny? U někoho je špinění normální, já špinila/krvácela u druhého do 24tt. Po sexu, námaze, prohlídce, v době, kdy jsem měla mít MS. Syna jsem donosila, příčina se nikdy nenašla, nejspíš jen nějaká cévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí