Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
jsem cca 6 tt.. špiníLa jsem 2 dny růžové. A neboj nic to není. Určíte za hnízdováni a td. ![]()
@liyah píše:
Ahojjsem cca 6 tt.. špiníLa jsem 2 dny růžové. A neboj nic to není. Určíte za hnízdováni a td.
Děkuji, dva dny je ok, ale teď se bojim, takhle přesně to byla v tom březnu, špinila jsem hned od zahnízdění, je tedy pravda, že o dost vǐc, teď je to takové jednorázové jednou denně a odpoledne
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti. V březnu jsem prodělala spontánní potrat v 7 tt. Teď jsem těhotná dle testu a špinila jsem 5 dpo, 9 dpo a pak každý den trochu spíše odpoledne, dopoledne nic. Menzes mám dostat zítra. Je takové slabé špinění normální? Všude píší, že může být při zahnízdění, ale tak dva dny a já to mám takto… Jak jste to měly vy? Moc děkuji
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin
@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin
Jé tak to mě trochu uklidnilo, já mám orávě dvě děti a u žádného jsem toto neměla, jsme na dovolené a já kráva si vzala krabičku, ale jen s jedním práškem utrogestanu a tady jsem zjistila, že jsem těhu. Lékař mi ho dal, kdybych byla těhu ať nasadím, tak jsem si ho pro jistotu vzala s sebou. Domů se vracíme až v pátek, tak si ho hned vezmu, snad to bude dobré
@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin [/citace
Pomohl ti tedy ten utrouś trochu?
@Anonymní píše:@Bobby píše:
Ja spinila od nidace az do cca 12tt…brala jsem utrogestan a ascorutin [/citace
Pomohl ti tedy ten utrouś trochu?Tak tehu dopadlo dobre takze pomohl..spineni se objevovalo, protoze jsem mela cystu…
Nepsala jsi tu podobný příspěvek cca před2 dny? U někoho je špinění normální, já špinila/krvácela u druhého do 24tt. Po sexu, námaze, prohlídce, v době, kdy jsem měla mít MS. Syna jsem donosila, příčina se nikdy nenašla, nejspíš jen nějaká cévka
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti. V březnu jsem prodělala spontánní potrat v 7 tt. Teď jsem těhotná dle testu a špinila jsem 5 dpo, 9 dpo a pak každý den trochu spíše odpoledne, dopoledne nic. Menzes mám dostat zítra. Je takové slabé špinění normální? Všude píší, že může být při zahnízdění, ale tak dva dny a já to mám takto… Jak jste to měly vy? Moc děkuji