Je tu někdo, kdo pracuje doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
26.4.13 13:06

je tu někdo kdo pracuje doma?

Prosím vás, kdo pacuje doma a co? nemyslím dedru, kosmetiku atd. potřebuji práci, ale nemohu do své, skrz dětí. má tady někdo svůj obchod třeba? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
26.4.13 13:08

Já, ale pro zaměstnavatele, takže asi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.13 13:09

Jsem fotografka, takže fotky, grafika. jj, dělám doma, ale občas těžce nestíhám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
26.4.13 13:10

:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
26.4.13 13:11

@AdaNaty Já taky pro svého zaměstnavatele… ale jestli si myslíš, že takhle něco najdeš, tak to je naprostá utopie, buď musíš začít podnikat sama na sebe, nebo přesvědčit zaměstnavatele, že tvoji práci potřebuje natolik, aby souhlasil s prací z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.4.13 13:13

Kámoška našla není to sice za 20tis měsíčně ale vydělává z domu-jen teda se ji povedlo najít něco co já hledám s krátkýma přestávkama asi 4roky. Seriózních nabídek zaměstnání z domu je opravdu hrozně málo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.4.13 13:16

Bohužel, to co máš na mysli asi neseženeš… internet je plný domácích prací, ale všechno je na principu nákupu - prodeje, to o co nemáš zájem. Já teda osobně něco takového dělám, jelikož nic jiného pro maminky na MD vážně není… je to hodně o trpělivosti, chtění a vůli, i na tom se dá vydělat, holt to může chvíli trvat, ale lepší něco zkusit, vždycky se toho dá nechat, než sedět a nedělat nic… Já osobně taky už pokukuju po něčem čtyři roky a nic jiného jsem opravdu nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.4.13 13:17

@j.a.n.i1 byla jsem v obchodě, takže domů mi nic nedá, a ty podnikáš? s kamoškou jsme si řekly že do něčeho půjdem ale nevíme co, všechno j asi jen o penězích že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.4.13 13:19

@Stefinka.S dělám dedru a eveline ale žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.4.13 13:22

Už pět let podnikám s OKG, a naprostá spokojenost. Zůstala jsem doma i po skončení mateřské.
Jinak se můžeš pustit sama do nějakého svého podnikání, obchodování, ale je to na dlouhé lokte a né vždy to klape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.4.13 13:22

Já Avon už asi tři roky, ale šlo to jenom na začátku, jako svoje stálý zákazíky mám, takže občas něco jde, ale beru si občas něco i pro sebe a už objednávám jen občas, tak to stejně vrazím do sebe tu provizi a je tak směšná, že je to stejně o ničem… ale teď jsem se začala věnovat OKG, tam jsou provize vysoké, jelikož výrobky jsou pěkně drahé, ale když člověk vezme, co dá kolikrát za léky a ještě si huntuje tělo chemií, tak jsem si říkala, že není od věci zkusit pracovat s přírodními doplňky stravy… takže spíš jsem ještě ve fázi testování na sboě a své rodině, abych si byla jistá, že fungují, ale neviděla jsem lepší přístup, tým, školení apod., naprostá pohoda a můžu si dělat jak chci, záleží jen na mojí píli :-) Ale je jasný, že pro každého to není, sama jsem k tomu byla hodně skeptická, ale strašně mi pomáhaj, neviděla jsem lepší podporu týmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.4.13 13:23
@AdaNaty píše:
@j.a.n.i1 byla jsem v obchodě, takže domů mi nic nedá, a ty podnikáš? s kamoškou jsme si řekly že do něčeho půjdem ale nevíme co, všechno j asi jen o penězích že?

Tohle mi přijde jako totální blbost - Řekly jsme si, že udeme v něčem podnikat, teď musíme vymyslet v čem.. První má být nápad, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.4.13 13:24

V tom podnikání je asi nejhorší to, že každá máma je ráda, že vyjde s mateřskou, ostatně taky proto shání každá z nás přivýdělek…a je těžký v něčem začít, na to by chtělo nejdřív ty počáteční investice a když je člověk nemá, začíná se blbě… je to bludný kruh… myslím, že každá z nás zkouší občas co může, ale nikdo maminám nevychází moc vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.13 13:28

Jj, rozjezd podnikání je makačka.. chce to důkladně promyslet co, co k tomu budeš potřebovat, jaké budou vstupní investice a pod.. nejdřív analýza, pak se do toho pouštět, protože bez toho to nejde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
26.4.13 13:28

@AdaNaty Nene, já dělám pro svého zaměstnavatele, mám práci, která to umožňuje a naštěstí i znalosti, které přesvědčili zaměstnavatele, že to toho půjde, ale byl to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat