je tu někdo z Pardubic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4705
4.4.06 15:06

je tu někdo z Pardubic?

Je tu někdo z Pardubic?
Hledám totiž společnici k odbourání stresu. Jestli je tu někdo, komu je blbý běhat po lukách u Labe a parcích v Polabinách sama…
takhle mezi 16-18 hodinou ideálně. Nejsem žádná běžkyně, naopak, po pětistech metrech padám na hubu, ale jde jen o vybití stresu jinak než v objetí vlastních dětí.
Jste tu některá ochotná?
Díky
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1503
4.4.06 18:54

pardubice

ahoj, taky jsem z Pardubek, ale přiznávám se, že než bych doběhla do Polabin, tak už se nezvednu :D
Jesničánky..ahoj
 MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
4.4.06 22:20

Jé, Nikino, ty jsi z Pardubic. No, já už tam teď nejsem. Během studií na VŠ jsem tam chodila běhat k slepému rameni Labe, ke zdymadlu atp. Teď mě vítr zavál na severozápad od Prahy, takže už se běhu nezúčastním. No snad nějakou ochotnou běžkyni najdeš. Já jsem si tu aspoň trochu zavzpomínala :oops:
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.4.06 06:40

Ahoj Nikino,ja bydlim na zavodu miru a docela bych behat sla,jenze momontalne kojim svyma E ckama :roll: 2 mesecniho prcka,takze to by asi moc behat neslo,skoda.Behavala jsem kolem Labe a bylo to dobry :P Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 08:12

Taky jsem často běhávala kolem slepáku, když jsem v Pard. bydlela na kolejích v Polabinách :-), ale teď už tam nejsem a ani už neběhám :-). Ale máte to tam hezký, ráda se tam vracím, i když už se to tam asi dost změnilo. Až budou kvést lípy, to je nejkrásnější období. Petra, okres HK

• Citovat
  • Upravit
553
5.4.06 21:16

Ahoj Niki,

stres se dá odbourávat i jinak než běháním:-)
Pokud hledáš společnici, ráda se s tebou setkám:-)
Ale na běhání mě fakt neužije. Tak ještě kolo, plavání nebo posilovna.

Jsem z Višňovky.
Napiš mi SZ a domluvíme se.
Mám 18 měsíční dceru.

Ahoj Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudinka31
29.6.25 22:53

Ahoj :)

Ahoj ráda poznám novy fajn lidi kámošky z okolí já žádnou nemám ráda bych za kazdou hodnou duši :kytka: zdravím :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová