Maminky z Bakova nad Jizerou

EFI
4
24.3.06 08:06

Maminky z Bakova nad Jizerou

Ahojky
tak hledám nějaké maminky z Bakova. Jsem tady zatím takový přistěhovalec, tak bych ráda poznala někoho víc než sousedy napravo, nalevo a naproti. Naše roční beruška Vendulka má ráda společnost a děti a celý den být s mámou jí už asi připadá docela nuda.
Pokud se vám bude chtít, tak se mi ozvěte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
22.5.06 13:03

Ahoj Efi.

O víkendu jsem ti posílala SZ tak se mrkni.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.06 21:39

Ahoj, je to sice už 2 měsíce cos sem psala, ale snad to nevadí. Jsem také z Bakova a mám tu pár kamarádek, ale většinou mají kluky, anebo jsou starší. Naší Kačence bude tenhle týden rok a čtvrt, tak by si mohly holky spolu pohrát. My bydlíme kousek od Flory. Možná se známe od vidění, moc možností kam tady chodit na procházku není :). Když budeš chtít napiš něco o vás, ahoj

Zkoušela jsem ti poslat SZ, ale blbne mi to, tak píšu sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EFI
4
24.5.06 08:15

ahoj holky

Ahojky taky mi to přes SZ nejde…
my bydlíme taky kousek od Flory, směrem k sokolovně.
Určitě jsme se museli někdy potkat . My jsme dneska dopoledne v Bolce a po cca 14 hod. až se Vendulka vyspí, se můžeme potkat, jestli máte čas nebo zítra nebo v pátek…
Těšíme se na vás. Zdraví Evča a Vendulka (za chvíli taky rok a čtvrt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.06 13:57

Ahoj Evčo, tak to já asi už víííím. Jestli bydlíte ve žlutém domečku. To je dobrý, máme to k sobě kousek a seznámíme se takhle :D
Náš domeček je ten za parkem směrem na Trenčín s dřevěným plotem.
Dneska nevím v kolik vyrazíme ven. Dopoledne jsme byly plavat a ještě se tu spinká. Takže vás asi nestihneme. My vyrážíme až kolem 3 hod. Zítra nemůžeme, tak co ten pátek? Že bysme se potkaly v parku ? Je tak malý, že se nemůžeme minout. Nevím v kolik přesně, tak mezi 14,30 a 14,45 hod? Ahoj Alena s Kačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EFI
4
24.5.06 14:33

my jsme ten domecek (teda dvojdomecek) spis bezovy (ale nova fa:,–(a) vedle toho zluteho, cervena nedodelana branka… to nas urcite najdes. Prcek samozrejme dneska usnul az v pul druhe, tak doufam ze bude spinkat alespon do tri. Jestli pujdete kolem, tak tukni na okno, na zvonek jsme se jeste nezmohli… V pátek by to taky šlo, nejlíp dopoledne.
Ahojky Evik a Vendulik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.23 12:14

Cauky jsem sice od turnova ale ráda pokecam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21976
17.8.23 12:19