Neratovice a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
2.4.06 16:52

Neratovice a okolí

Jsem tu krátce (až se vrátí žena s nemocnice, tak se taky zaregistruje :)) a už jsem objevil pár dalších lidiček z Neratovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
2.4.06 20:30

Hihi já jsem taky z Neratovic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.4.06 20:49

Ahoj, hlásím se. Jsem také z Neratovic. Mám roční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
6.4.06 08:08

hu

Jééé nazdar lidi, já jsem taky z Nera. Přistěhovala jsem se sem cca před 3/4 rokem. Čekáme malýho tygra v červnu a vůbec nikoho v Nera neznám. Napište něco o sobě, teda jestli chcete že jo :D
Já jsem Jana, je mi 29, s přítelem čekáme první dítě. Původně jsem z Havířova, pak jsem se x-krát stěhovala, pak tři roky Praha a teď natrvalo v Nera. Pracovala jsem v Praze, ale hodila jsem se marod. Už mě to v práci štvalo. Mám na netu i nějaké fotky, tak můžete kuknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
6.4.06 08:21

Ahojky Neratovičáci :-),
já bydlím kousek od Vás, v malé vesničce u soutoku. Do Neratovic jsem chodila na střední školu.
Naše první miminko očekáváme v říjnu a budu velmi ráda když se s Váma seznámím!
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
6.4.06 09:33

hu

Sonik a kde budeš rodit? V Nera nebo jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.4.06 07:59

Ahojky Vlčice,
zatím jsem se tím až tak moc nezabývala, ale co vím z doslechu (zatím jsem tuto informaci nekontrolovala), tak v Neratovické porodnici nemají novorozeneckou JIP. Pokud se miminku něco přihodí tak ho převážejí do Prahy. Ale na druhou stranu má poměrně dobrou pověst co se týká přístupu. Mělnickou jsem zavrhla hned v začátku, pověst naprosto příšerná, žádná alternativa… Ale říkám, nejsou to ověřené informace, možná na to budete mít jiný názor či vlastní zkušenosti. A ráda si nechám poradit.
A ještě ke mně :-), mě je 26 a v práci mě to taky nebaví 8) . Ale ještě chvilku tu s nima vydržím, možná. Půvedem jsem z Prahy, ale už víc než deset let bydlíme v tý naší zapadlý díře.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.4.06 08:46

Vlcice96, Sonik: ja sice v Nera nebydlim a nikdy sem nebydlela zato sem 6l bydlela na Melniku. V te dobe se mi narodila ma starsi dcera (7l). Prvni pul rok tehu byl ukazkovy a najednou zacly byt problemy ktere behem par dni vyvrcholili porodem ve 27tt. Kdyz sem dorazila k Dr. s timto problemem okamzite me poslal do nemocnice (Melnicke) kde sem stravila 3dny a protoze se stav stale zhorsoval tak me odpalkovali do Prahy-Apolinar s tim ze tam na predcasne porody sou pripraveni narozdil od nich. A vetsina mych kamaradek ktere v melnicke porodnici porodili ma spise negativni zkusenost, nejvice se jedna o pristup personalu. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
7.4.06 08:48

Ahojky,

tady jeden Prdelákov, 10 km od Nera.

V Nera jsem rodila 2×, kdyby byly jakékoli dotazy, co by tě zajímalo, tak se ptej… :-)

• Citovat
  • Upravit
722
7.4.06 10:56

Ahojky Petro,

v podstatě by mě zajímalo úplně všechno :wink: . Nejvíc mě samozřejmě zajímá osobní zkušenost. Jejich web je zpracován docela dobře, i by lákal. Ale jak je to s novorozeneckou JIP, nevíš?
Za jakékoli informace budu vděčná a moc děkuju!
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.4.06 11:03

Ahoj, jsem z Nera a i tu bydlim. Rodila jsem zde jednou, a asi za to muze i bezproblemovy porod, ze si nemuzu stezovat. Tedy jidlo v porodnici desne, ale to jsem tak nijak neresila. Sestricky na oddeleni 6tinedeli super, malá se nechtela prisat, zak mi pomahaly co se dalo. Nakonec se podarilo. :D . No, pouze me vadilo, ze jsem byla na pokoji i s temi, co se jim nezadarilo, a o miminko prisly, coz pro me asi nebylo jednoduche videt me s mimcem. Ale jinak ok. taky zodpovim dotazy, misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.4.06 11:08

Ahoj Sonik, je to pravda, jakmile se vyskytnou problemy, odnvezou te s malou do Prahy. Mala se narodila v 27t, a vazila 2,43kg. jelikoz ale nebyly zadne problemy, tak si nas nechaly a za tri dny jsme supaly dom, ale pry deti s mensi pordni vahou pod 2,5kg, posilaji do Prahy.misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
10.4.06 14:38

hu

Missorka zajímalo by mě toho moc :D Třeba jaké byly sestřičky na šestinedělí, jaké PA, jestli se oplatí nadstandart, jak moc se snaží o přirozený porod nebo tě hned naperou urychlovákama. Moc kladných ohlasů na tuhle porodnici jsem zas neslyšela, takže mě to zajímá. Zatím jsem spíš rozhodnuta pro Prahu…ale uvidíme. A co předporodní kurzy, absolvovala si tu nějaký nebo ne e?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
10.4.06 15:20

Tak za prvé - můj docela citově zabarvený popis porodu je tady: http://emimino.cz/modules.php?…

A za další…

ty vado, pruděj, já ti písnu večer, až bude klid.

• Citovat
  • Upravit
1052
13.4.06 12:03

hu

No Missorka, vypadá to, že sis pěkně užila :D . Já se dopředu rači připravuju na několikahodinové rodeo…třeba mě malý příjemně překvapí a bude to rychle :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová