Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak mám pocit, že jsme se potkali ve čtvrtek v Roudnici na kalmetizaci, teda jestli si to byla ty.
Ahoj na kalmetizaci jsem byla s kočárkem. ale bylo tam víc lidí, tak fakt nevím která ty jsi?
tak která? Byli jsme spolu v porodnici? Ale to by ási neodpovídalo, protože tvému Davídkovi jsou 4 měsíce, to už by musel být duben. Tak tento tip mi nevyšel. Tak nevim, a jakto že ty víš kdo já jsem???? ![]()
Také zdravím pražandu a pozdrav od ní tomuto kraji vyřídím
![]()
Ptala jsem se manži jestli zná nějakou Andreu z Hoštky, tak řekl že jo a že jsme se museli potkat na tý kalmetizaci, protože tě viděl odcházet. Já tam byla s prckem v autosedačce.
Jo tak to jo. Tvýho manžela znám. Ale už je to tak dlouho že nevim jak už se jmenuje. A ty jsi byla ta jak tam byli ty lidi s kočárkem a ty jsi si sedla za ně? Myslím že mimi mělo zelený obleček??? (mimochodem moc pěkný)
pa
tak to klobouk dolu. parada. dobrou jdu hajat prave jsem dožehlila ![]()
Ahoj Andreo,
Kojíš ještě? Já bohužel už ne. Jak jste na tom se spaním? Davídek se budí už jenom 2krát za noc, ale bejvalo hůř. Do 2 měsíců se budil po 1-2hod., takže ted už je to pohoda.
Ahoj
Ahoj Hanko
Já ještě kojím. Ale od druhého měsíce mela malá málo. Tak jednou kojim a jednou přikrmuju, ale někdy přes den klido pido dvakrát za sebou kojim. V noci jen kojim. A Barča spinká pěkně. Musím zaklepat.. tuk tuk tuk… Teď jí dám kolem sedmé najíst, a pak hned usne nebo si ještě chvilku brumlá v postýlce a pak to zalomí. A vzbudí někdy v jednu nebo ve dvě ale teď docela často dělá to, že se vzbudí až kolem páté šesté ráno. A tak máme pohodu. No ona je skoro pořád hodná. tak máme radost. Co Davídek. Přes den je hodný? Už musím, protože přítel potřebuje netebok. a honí mě ať už to ukončím,,, ale směje se u toho. Jenže já když se do toho pustím tak ruce jedou samy. pa
Ahoj Andreo,
přes den byl hodný, ale co se začal přetáčet je pěkně vzteklej. Vždycky se otočí na bříško, jenže se mu tak nelíbí, takže hned začne brečet. Vyžaduje hodně pozornosti a chce se pořád nosit na ruce, rád kouká z okna, jenomže mám ještě další děti a ty mě chtěj taky, no prostě jsem na roztrhání. Naštěstí chodí spát 3krát denně a holka taky po obědě ještě spí, tak mám čas i na sebe. Ted se ho snažim naučit na lžičku, ale bez úspěchu. Kolik váží malá? Davča měl ve 4 měsících 6.510, no na to že málo jí je to docela dost.
Tak ahoj zítra.
Ahojky
Já odepisovala ještě včera.jenomže tu mame špatnej signal a blbne nam pripojení. Jsme v dolíku
. Barča váží šest a půl kilo. to je docela dost. Ale to neva. Na bříšku jí to vůbec nebaví. to brečí. ale když leží na zádíčkách, tak jí dám obě dvě ruce do ručiček a ona se zvedá. a rovnou sedet a pak si stoupne. ale většinou si hned stoupá. je to potvůrka, když jí to chytne tak nechce ležet, ale chce jenom stát. je s ní sranda, konečně je venku už hezky a můžeme být na dvorku. mám jí na ruce a nemusí bejt nabalená v kočárku
. a co vy? bydlíte v baráčku jako my nebo v bytovce? tipovala bych spíš bytovku. je jich tam habakuk.
.. Andrea
Ahoj,
my bydlíme v bytovce, baráček by se mi líbil, ale nějak nejsou finance, tak si musím nechat zajít chut. Naše dítko se vzbudilo v 1hod na jídlo a bylo po spaní, tak jsem si ho vzala do postele v domění, že ho uspim haha , to jsem ale naivka, začal válet sudy a měl vysmáto, no ale zmohlo ho to a za 2hod usnul. Doufám, že to nebude dělat každou noc. Ted musím jít, jdeme ke tchánovcům na oběd.
Tak ahoj