Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andreo, Katko, tak co je s váma.
Davča má v 6.měsících 7.360g a 69cm.
No koukám, že si budu psát sama se sebou. Davídek je už 3dny moc hodnej, skoro vůbec neřve a dneska v noci se vzbudil jenom jednou, to byla paráda.
Tak ahoj, pak si zase něco písnu.
Děti ještě spí, nemám co dělat, tak si píšu.
Tak co děláte, vždyt je venku hnusně.
Venku je takovej hnusnej vichr, že se mi ani nechce jít nakoupit.
z n n nmbv x c bn b ., v vhh nb mn mn mn mn mn n b m , bn n n v m m nm nb v cx ., b v vcx v
to vám napsal Davča
Tak dnes už na to prdim a zejtra nakouknu, doufám, že už si něco přečtu.
tak dobrou noc
http://www.gify.nou.cz/…ory/me21.gif
AHOOOOJ holky
No teda Hani já se tu tlemim jak už dlouho ne. Nejdřív jsi mě rozesmála, když ses ptala na to jestli u té hymny stojím. Tak to mě fakt položilo
(nestojím..no někdy jo, většinou meju nádobí
ale v pozoru nejsem. to bych toho moc neumyla
)
Pak jsi mě dostala tím co si zpíváš ty.. To taky trošičku znám. tak písni jak to pokračuje a já to budu spívat taky. A taky jsi mě docela rozesmála s tím chlápkem na tom kole. To je fakt nejvíc… Paráda!!
Já nebyla na počítači celou dobu. Ale kdyžtak zajdu k nám do knihovny a tam je net zadarmo. dnes jsem potřebovala nutně poslat mejla a neměla jsem počítač, tak jsem začla do knihovny i s kočárkem. paní knihovnice m tam taky houpala barču, protože jsem nemohla psát. už se jí tam moc nelíbilo v kočárku..
No a úúúplně nejvíc jsi mě pobavila s tím, že jsi skoro celou stránku zaplnila svým nakukováním a svýma zprávičkama, jak sis pěkně psala co? to bylo fakt super to číst.
Káťa má asi rozbitej počítač a kouše si nehty protože nám nemůže napsat. asi… Určitě by se našlo něco co by nám chtěla písnout. Třeba doma zas vylila kýbl nebo něco nového se superdoktorkou, nebo něco o hodné milé tchýni…hihi
No tak Káťo koukej písnout. máš co dohánět…
.
Jedinej věrnej divák je Háňa. Jo holky koukáte na vyvolený? Já koukala ale pak manža přestal kouřit a jelikož vyvolený nesnáší, tak jsem řekla že když nebude kouřit, tak nebudu koukat na vyvolený. zas tak nutně jsem to vidět nemusela ale nevadilo mi to když to běželo. No a měsíc nekouřil. a už zas kouří tak zas koukám. hihi..
Zítra razíme na zahrádku tak si budeme zase užívat. SNAD NEBUDE HNUSNĚ!! grrr. hm to neva, tak by jsme doma koukali na filmy na pc.
Já teda budu končit. počítám, že se ozvu v neděli večír nebo v pondělí kolem čtvrté hodině.
Tak kočindy papa. Jo a Hani Davídek je teda fakt hodnej. mě se budí Barča k ránu a trápěj jí prdíky. tlačej jí. už se dneska převalila ze zad na bříško. A minule jsem jí nafoukla a zauzlovala pytlík jak ty minule a taky to zaujalo a hrála si s tím. Tak už budu teda končit. tak ahojky .. pošlu ještě fotku jak je Barča na zahradě. papa
http://emimino.cz/…it%20057.jpg
Tak a tady zase blbneme spolu. ![]()
http://emimino.cz/…it%20016.jpg
A tady Barunka zase usla. A hajala pod jehličnany..
![]()
Jůůů už je půlnoc. Takže už je sobota. takže už by se tu mohla teda ukázat Háňa.. Tak kde jsi?? Asi si tu taky udělám jednu stránku PÁČ hihi se mi nechce spát. Mam tu puštěnou telku a zrovna tam je noční šou a holej tam ty holky ve sprše Martinovi pindíka. teda to okolo.. ![]()
Jdu najít zase nákou fotečku
Ahojky
Tak jsme ten hokej zase vyhráli tak jsem s Barčou čekala až začnou hrát hymnu. supr. tak jsem zas spívala a měli jsme to i s muzikou. Jo Hani já zas tam moc nahlas taky nespívám. Ale dnes jsme byli si udělat obídek na zahrádce a tam jsem mohla spívat o stošest. I Nahlas.
Ale to mi zas manža říká ať nespívám
.. Ale když je to na utišení Barunky tak nic neřekne, protože ví že to Báře dělá dobře. Tak kde jste holky??? My se tu snad všichni najednou nesejdem. Nebo nesjedem? Hm to je zas z filmu Doors. Znáte to?
Bára se chce nějak tulit a mazlit. Tak jdu se podívat do ložnice copak chce?
Papa (zatím)
Ahoj holky
Teda spíš ahoj Andreo. Až to zase otevřu ať si mam co přečíst. Tak teda Ahoj Andrejčičko. jak se máš. já se mám moc dobře. dneska tu byla bouřka a blesky a vichr a pršelo. Co u vás? (u nás to samý asi ne? když píšu sama sobě. ) hm tak koukám že mi trošku hrabe. Pred chvili jsme dogrilovali. Máme přístřešek. Tak to byla pohoda při svíčkách páč tam nemáme elektřinu. Tak ahoj Andrejičko kočičko.. hihi
Holky kde jsteee vždyť už je večer a pořád nic?? hm hm pa
Jo dneska jak jsme byli na zahrádce, tak Ťapce jsem tam hned vyndala 16 klíštat. a doma dalších 15. neuvěřitelně hodně jich je. Jo a Barunce lezlo jedno po čepičce., tak musíme dávat veliký pozor. Mam teda velikej ztrach. Očkovaní nejsme ani jeden. A já minulý týden měla jedno zakouslý na paži. svinuchu. fuj. ble ble.. No Ťapka je neměla zakouslý. Jen po ní lezly. Po hlavě. Je bílá tak to bylo pěkně vidět. Každej den pálim aspoň dvě. Je to peklo. Dneska měla zakouslých asi tak jen pět. MUsíme koupit obojky. Tak už ahojky papa
Ahojky
Tak koukam že pořád ještě nic. Jsme od pěti vzhůru. Barča začla povídat tak jsme šli vedle aby jsme nevzbudili tatínka. Počítám že Bářik se za hvíli unaví a pujdem si lehnout a budem spát do půl jedenáctý. To už se jednou stalo taky když vstávala v pět. Na čt2 hrajou nejlepší muziku. a je to fakt poslech. Například: Apokaliptika, Metalica, Pink Floid, a jiní. fakt poslech. Tak tu zívám, že bych to šla zkusit zalomit? hm asi jo. tak zatím ![]()