Litoměřicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
30.4.06 20:58

Ahoj HOLKY

Hani dělám to jak jsi mi tenkrát psala. No najedu si ke mě do dokumentů na fotečku a dám kopírovat. Pak najedu sem na ten řádek jak je:

i u Quote Code List List´ Img URL

no tak kliknu na to Img. a sem do zprávy mi skočí a nahoře se to označí hvězdičkou. Ale když i předtím nebo potom i s hvězdičkou kliknu
pravým tlačítkem myši tak se mi objeví Zpět, vyjmout, kopírovat, vložit, atd.. ale vložit mám šedivě. ne černě. takže mi to sem vložit nejde. tak fakt už opravdu nevím… ?? :?:

Andrýsek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
30.4.06 21:37

Andreo, vyzkoušej sem vložit tu fotku kterou si dávala sem do galerky, pak tu samou zkusim já. Nějak mě nenapadá co děláš blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.4.06 22:08

Hani nejde to. prostě to Vložit mám šedivý. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr proč? dyť by to mělo jít přeci všem stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.4.06 22:20

Hm tak to tam mít nebudu, už to zkoušet nebudu, protože už z toho dostávám nerva. grrrrrrrrr :roll: :twisted: :evil:

:P :P :P :P :P :P asi pujdu hajat. jsem k.o. a co dnes KataS. dává si dnes volno? hihi. tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KataS
2.5.06 09:47

Ahoj holky!!!!

Tak jsem s tou naší malou zvěří zas sama doma. Od čtvrtečního večera jsem měla doma manžela, tak PC byl jeho. Hry, hry, hry… Ale jinak to bylo docela v pohodě, jestli jsme se pohádali, tak jen trošku, takže dobrý. Byli jsme i na výletě, políbená pod třešní jsem byla, tak co víc si přát. Dokonce jsme zvládli i SEX!!!!
No mám radost, až na to, že prý Kačce rostou zoubky, tak je taková nevrlá, uplakaná. Snad to brzo přejde.

Dneska mě čekají ještě udělat karbanátky s kaší a úklid… Pračka jede na plno, nestíhám věšet prádlo. Nešahla jsem na to 4 dny a mám toho strašně moc. Už to neudělám!

Už je zase vzhůru, tak zas pak juknu a písnu. Jo a ty pleny, tak máme Pamprsky a jsou o.k., zkusila jsem Helen Harper a mohla jsem ji přebalovat každých 15 minut…

Tak zatím čauky…

• Citovat
  • Upravit
KataS
2.5.06 13:32

Ahoj holky!!!

Mě už to asi i funguje!!!! Udělala jsem si to sama a podívejte!!!! Tak a teď ještě fotečky a ty obrázky. Teda to je záhul, to vám povím…

• Citovat
  • Upravit
613
2.5.06 13:38

ahoj,
píšu jenom jednou rukou, tak se nedivte, že píšu jenom malejma
obrázek nebo fotku zkopíruješ, pak tady klikneš na img vložíš a zase klikneš na img, tak to vyzkoušej
andreo, možná to máš špatně zkopírovaný, proto ti to nejde vložit
s tim křiklounem na ruce se nedá psát
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.5.06 17:13

Ahoj holky,
kde jste? Já jsem sama doma, bez dětí, tak můžu psát a tady nikdo. No tak já to zkusim potom.
Zatim ahojhttp://www.gify.nou.cz/…bory/864.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.5.06 21:23

ahoj holky

píšu taky jednou rukou. mam na klíně psa! taky se chce pomazlit. jsem unavená. a začíná mě bolet zub. Bára už spinká. má docela červený tvářičky protože jsme byli v pondělí na výletě u úštěku jsme šli čtyři km tam a čtyři zpět lesem na helfenburk. je to zřícenina.už jsem tam byla jednou. v osmym měsíci těhotenství. no ale nešli jsme tentokrát až nahoru. protože jsme měli ssebou kočárek a ten kopec by nešel vyšlápnout. vede tam totiž cesta necesta :P
No já byla políbená u nás na náměstí pod lípou. protože třešen jsme nenašli. :P políbili jsme se všichni tři. Já Jiřík a barča. Jo proč jsem psala o těch červených tváříčkách… No protože jak jsme byli na tom výletu, tak Barča byla na sluníčku a byla docela opálená. No a dneska taky byla na sluníčku chviku a tvářičky jí ještě zčervenali. Ale naštěstí večer kvuli tomu nebrečela.

Bolí mě zub. Spíš dáseň u stoličky vlevo nahoře. au au.
Kačko jsi šikula narozdíl odemně s tou lištičkou.
Hani ono to jde zkopírovat ještě nějak jinak? já myslela že dám jen kopírovat a to je celý. a pak vložit. Ono to jde kopírovat ještě nějak jinak??? zatím ahojky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KataS
3.5.06 09:57

Ahojky,

Andrysku z toho zubu si nic nedělej. Mě taky bolí auau, vím jaký to je. Ale pozor! mám pro tebe radu , můžeš si vzít Nurofen sirup a ten zabírá rychle. Ale jen tolik, kolik bys dala Barče.

Hani, jak jsi dokázala být sama doma? napiš receptík, prosím..... :wink:

• Citovat
  • Upravit
KataS
3.5.06 09:58

Jo a ten sirup musí být pro děti… já hlava děravá… :)

• Citovat
  • Upravit
156
3.5.06 12:02

Ahojky
mě už to nebolí. Jen včera. a bolela mě spíš dáseň. Jakobych v ní mla třísku nebo co. Ale už je to dobrý. Tak snad už to nezačne. Co děláte holky? Barča už asi tři hodky spí. Já už jsem si za:,–(ila na zahrádce netřesk s mechem, pak semínka karafiátků, pak pažitku, a ještě směs vonných bylin. Tak se budu těšit až to bude vykukovat z hlíny ven. To bude super. ředkvičky už koukají. Teda jen lístečky. Vybudovali jsme si zahrádku. Za:,–(ili thujky, travičku, ta už taky leze a podél trávníčku máme tu zeleninku. mňam. jo dvoreček to je opravdu super věc. škoda Hani že taky nemáte viď. :cry: Ale zase ušetříte víc na plynu. V bytovce je teplo ze všech stran. Můj bývalý přítel bydlí v posledním patře, a když k němu přijdu tak tam má pěkný vedro. I v zimě a to tam netopí vůbec. Za to my v kameným baráku to je zimička. Ale aspoň bude Barča otužilá. Já teď vařím špenát (je hotovej) peču skopový (poprve tak uvidim) a jdu teď dělat bramborový knedlíky (s pytlíku :P ). Tak zatím a písněte co vyvádíte a co vyvádějí dětičky. Zatím čauky :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.5.06 12:15

grrrrrrrrrrr :evil:
každou první středu u nás ve dvanact hodin začne houkat siréna na minutu. nejd´horší je že máme ulici z obou stran plnou baráků, a vše se tady ozívá. Takže když projede motorkář a že jim to docela řve, tak to slyšíme desetkrát hlasitěji. No a ta pitomoučká siréna. To si umíte asi představit. Šla jsem se tedy podívat na Báru a samozřejmě jí to vzbudilo a ještě se jí špulili rtíky směrem dolu k bradičce :cry: tak jsem jí utěšovala. Když to přestalo tak už se usmála. Teď si tam povídá. Tak to vypadá že mi u těch knedlíku bude asistovat. ještě že mám takový to lehátko, dám jí do něj, nespadne z něj a můžu jí přenášet s sebou do místností když se tam zdržuji dlouho.
Zatím čauky. vylila jsem si tu vztek na tu serénu a už je to dobrý hihi :P čusík busík :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KataS
3.5.06 12:25

Ahojky,

mě Kačka zrovna usnula. Dodělávám koprovku s knedlíkem (ty už mám hotový, uff). No a ještě udělám francouzský brambory, ať zítra nemusím vařit.
Ale není pravda, že máme v paneláku zrovna teplo.No teda vlastně jak kde. U nás musíme mít teď co se Kačka narodila ještě přímotopy, protože máme starej panelák, okna co nejdou ani pořádně zavřít a topí nám jen od 6,00 hod do 22,00 hod. V zimě nebo když je nárazový vítr, jsme jen v jedné místnosti, kde si přitápíme, protože jsme rádi, když tam máme 17 Stupňů. V létě se zas paříme, no hrůza. Ještě že mám blízko rodiče a ty mají tu zahrádku.. Taky ráda koukám, jak to všechno pučí a vylejzá ze země…
Hani, soucítím s tebou, protože nemít možnost jít takhle někam, tak by mě trefilo… :(
Holky, až mi někdo nabídne panelák, nebo nic, tak beru nic.....

Jo a to skopový pečeš jako králíka na zelenině, nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
KataS
3.5.06 12:28

No s tou sirénou to máme taky tak. Ale zavírám okna, protože mi ji to taky vždycky budilo. :cry: :( :cry:

Tak ať se knedlíky povedou!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová