Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
já na tu sirénu vždycky zapomenu a dám ho spát, naštěstí se ale nevzbudil.
My sice bydlíme v bytovce, ale za teplo nikdy neušetříme. Bydlíme totiž nad tim průchodem(jak je veřejný wc), takže tam máme dost zimu. Když mrzne, tak máme v koupelně 15-17 stupnů, fakt příjemný koupání.
V létě tam je zase rachot. Děti tam pořád jezděj na bruslích a skejtech a duní to tak, jajo blížící se bouřka, fakt bezva badlení.
Já bych taky chtěla zahrádku a pěstovat si svojí zeleninku.
Davča konečně začal pít víc sunaru i mlíka, tak to vypadá, že se brzy přehoupnem přes 7kg, no už by bylo na čase. Začal si totiž držet flašku sám, takže pije dokud to neni prázdný.
K těm obrázkům, já měla na mysly, jestli kopíruješ správně adresu.
Zatim ahoj
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif
Hani,
ten recept, jak zůstat celý den sama mi prosím dáš?
Potřebovala bych to jako sůl… a zhubnutí…
No panelák je fakt strašná věc, je tu slyšet opravdu všechno. Bydlíme ve 4. patře bez výtahu, ale je to celý v dezolátním stavu. Bydlí tu samej ožrala, který když jde domů, zvoní na nás ostatní, aby jsme jim otevřeli, nebo se snaží dostat k nám do bytu. No fakt tragický.....
Musím letět, ať to všechno stihnu. Holky, mějte se a užívejte sluníčka!!!!
Ahojky děvčata. tak tu mam zas to malé škvrně na rucer a čte mi tu to co vám píšu. mám vám taky prý napsat že vás pozdravuje všecky!
Jo Kačko Já si asi budu muset změnit metřík. Protože mi neukazuje dny. Barče už byli 4měsíce 29.4. VÍŠ? ALE I PŘES TO DÍKY. Knedlíky jdu už dělat tak snad dopadnou. no pytlíkový na těch se snad nedá nic zkazit. no i když… to skopový peču normálně v troubě podlejvám ho vodou a prošpikovala jsem ho špekem osolila a dostala jsem od sousedky nějaké koření na maso. a taky jsem tam dala spoustu česneku. taky se to pěkně zcvrklo. Hani ty bydlíš na pěší zoně? a jakou adresu mám zkopírovat? já jen kliknu na obrázek otevřenej a dam kopírovat. počkej něco zkusim ![]()
Kato, manža si občas vezme všechny děti ven abych si odpočinula od toho hlaholu co dělaj. A recept na hubnutí? kdybych ho znala, tak jsem jak proutek. Asi mi nezbyde nic jinýho než začit cvičit, brr.
Andreo, já si fotky posílám do fofoalba a až od tamtud je kopíruju.
Tak my jdeme ven, užijte si hezký den a večer se ozvu, zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…oubory/8.gif
No tak adresu už bych měla. akorát se ukáže adresa místo fotky hmmm zapeklitá situace.. ještě se v tom pohrabu. Hani dik za radu. zkoušim to v tom fotoalbu
tak zatím.
venku je tak krásně, Barča spinká v kočárku, oběd mam hotovej a já tu sedim u pc. že se na to nevy… hihi. pujdu taky na dvorek a udělám si kávu. Jo holky vy nemáte balkoN? Hani tak si vysej ředkvičky do truhliku na balkonek jestli máš?
zatim čauky
Ahoj holky
Tak si jdu postěžovat a vybít si sem vztek.. (((no zase přehánim jak je to u ženských normální))) Ale jsem naštvaná. Protože jsme byli v pondělí na Mělníku. Jeli jsme koupit Barče plýnky. Do Evy. No jenže o tento svátek tam měli zavřeno, tak jsme se zastavili na Mělníku v Tesku. Tak jsme tam nakoupili ještě pár věcí a šli zaplatit. Za pár drobností jsme tam nechali 800 jen to fiklo. Vzala jsem si i účtenku a Jirka se mě ještě ptal jestli si jí beru vždycky. No tak jsem řekla že většinou jo, poněvadš když mám dlouhou chvíli tak se podívám co kolik stojí. Koupili jsme tam i toaletní papír Zewa Soft 8ks. Když jsem s Jirkou začínala a dělala nákupy domu tak jsem kupovala jen ten nejlevnější toaletní papír. Rulička asi za 4káčé. Když jsme byli u tetky v RAkousku tak tam mají jen ty nejlepší toaleťáky. tam totiž takový obyčejný jako u nás za 4káčé nemají. neprodávají. Zalíbylo se mi to a i Jirka mi říkal ať kupuju teda ten dražší. Tuhle jsem v Evě narazila na voňavej. Voněl po jahodách,nebo po kytičkách tak jsem ho vzala. Zkusila a je to moc voňavý. Sice si stim utírám..... zadeček ale i to v té koupelně hezky vypadá. No 4rule tohodle papíru stojej 30káčé. Na to že to hned hodíš do záchodu je to dost ale když přepich, tak přepich. Tak jsem se smířila s tím, že jedna rulička stojí7.50kč. No a dnes koukám na ten lístek z Teska a světe div se 8rulí 150korun. Čili jedna rule 20korun. To už je hustý. To snad nechám jen pro návštěvy
. A ještě ten papír nevoní a je takovej nic moc. No jedno vím určitě. UŽ HO NEKOUPÍM
![]()
TAK ZATÍM
....... BARUNKO,
všechno nejlepší k dnešním x-měsíčninám!!!! Hodnou maminku, tatínka, pořádný babičky a dědečky, ale hlavně hodně zdraví…