Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj já jsem Davídek a něco napíšu
ý ýžý bnhubugbnhg nbjh bvgbvgbhgvz bv nb nb n nnhmjhumjihnmh n nm nm nm nmmmmmmmmmmmmmmmmmikjjjhnj hbnnnnn hn ibvbv iuhijoloimlůkvm
tak ahoj
Teda holky, mě se dneska nechce vůbec nic dělat. Máte taky někdy takovou lenoru?
tak kde jste ![]()
chci se zase tlemit
, tak něco písni
oči si můžu vykoukat
a tady pořád nikdo
tak se ukažte
![]()
Ahooooj Hani
Já teď nebyla u pc. páč jsem to nějak nestíhala. protože pořád někde trajdám když je hezky. a když neni hezky tak doma uklizim a tak. včera jsem se videla s holkama z porodnice co jsem s ima ležela na pokoji a seznamila se s nima. mam tu barču na ruce tak omluv chyby.
. bylo to super. scházíme se a barča budemit od mala kamarády stejně starý. tak ty máš doma takovýdle trápení jo? horečky srajdy no to máš o klidek v uvozovkách taky vam barča něco napíše: . tak nic nebude. ještě že jsem předtim než jsem ji k tomu pustila dala tento dopis kopírovat. pustila jsem k tomu buáru a ona mi to nejak vymazala. už se tu kroutí. stejně by napsala nákou blbost. tak si to domysli. třeba lkhguzhjlkgkih tohle by napsala, tak jsem to napsala za ni. tak čusák busák jdu ji přebalitz už z toho má bškytavku. pa
Ahoj Andreo,
tak jsi se konečně ukázala.
Ted se mi ho podařilo uspat, tak doufám, že vydrží chrupat alespon hodinu.
To máš dobrý, že máš známí se stejně starýma dětma. To mí známí maj většinou školáky.
Jdu oloupat brambory, tak zatim ahoj.
Ahojky
No známí mam seznámila jsem se s nima v porodnici. Ty ses v porodnici neseznámila? a nevyměnili jste si čísla? Já jdu vařit játrovou omáčku. Fakt nevim co vařit? Já to klidně uvařim, když mi někdo řekne co? tak čusík bsík budík dulík kulík
Ať žijou kačeři ![]()
Ahoj,
jsem tady.
Děti se perou, to je řev, chudáci sousedi.
V porodnici jsem ležela s jednou maminou z Roudnice, ale čísla jsme si nevyměnily. Ona ale jezdí občas do Štětí, takže se uvidíme.
Jdu dělat topinky a falešnej tatarák, tak zatim čus.
Mňam topinky a tatarák. Falešnej? co to je? jak se to dělá? Si to neumim představit. Tak písni. Já mam hlad! Taky tu mam kamarádku který se narodilo mimi dva dny po mě. Taky od nás. Tak kámošíme. Je prima. Má Jiříčka. Je taky velkej jako Bára. Akorát že Bára je malinko tlustější
už má pře osum kilo. hihi
Tady je s kamarádkou Simonkou. Taky od nás. Teda oni se odstěhovali nedávno ale jako by byli od nás. http://emimino.cz/…it%20006.jpg
Tak čus bus Bára už je hodinu prudérní protože chce spát a nejde jí to tak tu kňourá a brečí a kňourá a povídá a pořád dokola. Už jsem jí i vynadala, protože když se chtěla chovat, tak jsem jí teda vzala, a ona zase začla brečet že nechce. Tak jsem jí pokárala co vlastně chce. Že na ní prdim. Tak je na stole a cucá chrastítko a cosi mi tu vypráví.
zatíííím
Ahoj,
to je hezký, jak se držej za ručičku.
Ten tatarák ti písnu zítra, ted jdu koupat Davču a pak se natáhnu k telce, páč jsem nějaká unavená, takže dnes už k pc nezasednu.
Tak ahoj zítra.
Ahoj Andreo,
tak koukám, že ses tu taky dlouho neukázala. Mě se vůbec nechtělo sedět u pc.
Tak co jak bylo na festivalu? Počasí teda nic moc. Písni jak jste si to užili.
Ted jsem doma jenom s Davčou a ten spinká, tak si užívám klidu.
Jo a ten falešnej tatarák je fakt mnamka: cibule nadrobno, utřenej česnek se solí,sladká a pálivá paprika(nebo chilli ), trochu oleje a kečup, to všechno zamíchat a nechat hodku uležet. Uvařit asi 3 brambory ve šlupce a nastrouhat do tý směsi.
Tak se koukej ukázat, zatim ahoj.
Ahoj Hani:-)
Tak jsem tu. mě se taky nechtělo být u počítače. spíš když se nikdo neozve tak sem nekouknu. hihi. tak to závisí tak trochu na tobě. jsem líná. Počkej nainstaluju fotky a nákou vyberu z festiválku jo? Tak za chvilku jsem tu.