Litoměřicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
2.6.06 14:18

Jdu hodit koupel a mažu na rehabilitaci, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.06 14:19

Teda tak tvuj manža je buchtoš :-) hihi. Muj taky někdy vaří. Spíš takový mňamky než omáčky. Takový specialitky. A guláš bohužel umí líp než já. No vlastně bohužel. Bohudík :-) spoň ho nemusim vařit já. No polívka dnes počká páč hihi je to fakt zmrzlé nakost. Takže jdu žehlit. A že tu toho teda mam poženaně :-(pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KataS
5.6.06 08:28

AHOOOJJJJJJ!!!!!!!!

Mooc vás holky zdravíme. Dneska jsem tu prvni! hihi. No u nás se toho zas stalo, že nebylo ani 5 minut abych zasedla k PC a pisla vam. Ted nez dorazite, prelouskam, co se u vas novýho stalo,ať jsem v obraze. Do toho musím ještě najít nějakou lampičku a komodu do obýváku, no frmol…

Tak novinky ve zkratce: Kačenka sedí,plazí se, přetáčí se tam i nazpátek, chodí za ručičky. Jsem jak orangutánka, protože jsem pořád ohnutá k zemi. No a naše váha v 6ti měs je 7420 g a JEN!!! 62 cm. Je pěknej záprtek, asi po mě. No jinak přes den už mi moc nespí a když je vzhůru, tak to je pořád uááá uáá, že chce podat tamto a nebo zas tamto. Tak toho času mám fakt málo.
Hádky s mojí švagrovou. No to je téma! Ale teď ne, opět nestíhám. Vařím, peru, žehlím, píšu na PC a do toho běhám k malý, pořád jí něco dávat. Vstáváme najednou už okolo půl šestý, což mě zabíjí.

No tak jdu teď louskat a snad ještě dneska AHOOOJ!!!!

• Citovat
  • Upravit
613
5.6.06 12:48

Ahoj holky,
tak jsem tu.
Tak to má Kačenka skoro stejně jako Davča, ten měl 7.360g, ale o něco delší 69cm. Jinak naše Hanča je taky záprtek, ve 2,5letech váží 12kg a měří 86cm. Davča nesedí, ale leze pozadu, dopředu mu to ještě nejde, to jenom klečí a houpe se. Zuby ještě nemáme, spaní nic moc, v noci se budí 2-4×. Jako orangutánka si připadám taky, páč chce taky pořád stát a chodit.
Hádky se švagrovou ti teda nezávidim, my jsme naštěstí v pohodě.
zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.6.06 15:28

Tak jenom koukám, nikde nikdo.

Venku je zima, tak se mi ani nikam nechce.

Tak zatim čus, ještě potom nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.6.06 18:55

Ahoj,
tak pořád nikdo. Já jsem doma jenom s Davčou, Honza s dětma šli k Labi pouštět lodičku. Já je tak nerada vidim u Labe, páč jsem tam v 5.letech spadla, tak bojim, bojim.
Ukážete se tu ještě dnes?
zatim čus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.6.06 13:06

Ahoj holky,
tak koukám, že tu asi zase budu sama. No nic tak si občas něco napíšu.
Asi na mě leze zase nějaká viroza, to je z toho „krásnýho počasí“. Tak co myslíte, bude letos vůbec léto. Honzik se pořád ptá kdy půjdem na to koupaliště, no zatim to vypadá na koupání v krytáku. Už mě to počasí fakt sere. Hanča neměla žádný šatičky, tak jsem jí troje koupila, ale myslím, že do příštího léta z nich určitě vyroste. No nic, tak jdu a pak kouknu jestli jste se tu některá ukázala.
Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.6.06 15:24

Tak se fakt neukážete?

No nic, tak se měj hezky Haničko a zase si napiš,

pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit