Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda tak tvuj manža je buchtoš
hihi. Muj taky někdy vaří. Spíš takový mňamky než omáčky. Takový specialitky. A guláš bohužel umí líp než já. No vlastně bohužel. Bohudík
spoň ho nemusim vařit já. No polívka dnes počká páč hihi je to fakt zmrzlé nakost. Takže jdu žehlit. A že tu toho teda mam poženaně
pa zatím
AHOOOJJJJJJ!!!!!!!!
Mooc vás holky zdravíme. Dneska jsem tu prvni! hihi. No u nás se toho zas stalo, že nebylo ani 5 minut abych zasedla k PC a pisla vam. Ted nez dorazite, prelouskam, co se u vas novýho stalo,ať jsem v obraze. Do toho musím ještě najít nějakou lampičku a komodu do obýváku, no frmol…
Tak novinky ve zkratce: Kačenka sedí,plazí se, přetáčí se tam i nazpátek, chodí za ručičky. Jsem jak orangutánka, protože jsem pořád ohnutá k zemi. No a naše váha v 6ti měs je 7420 g a JEN!!! 62 cm. Je pěknej záprtek, asi po mě. No jinak přes den už mi moc nespí a když je vzhůru, tak to je pořád uááá uáá, že chce podat tamto a nebo zas tamto. Tak toho času mám fakt málo.
Hádky s mojí švagrovou. No to je téma! Ale teď ne, opět nestíhám. Vařím, peru, žehlím, píšu na PC a do toho běhám k malý, pořád jí něco dávat. Vstáváme najednou už okolo půl šestý, což mě zabíjí.
No tak jdu teď louskat a snad ještě dneska AHOOOJ!!!!
Ahoj holky,
tak jsem tu.
Tak to má Kačenka skoro stejně jako Davča, ten měl 7.360g, ale o něco delší 69cm. Jinak naše Hanča je taky záprtek, ve 2,5letech váží 12kg a měří 86cm. Davča nesedí, ale leze pozadu, dopředu mu to ještě nejde, to jenom klečí a houpe se. Zuby ještě nemáme, spaní nic moc, v noci se budí 2-4×. Jako orangutánka si připadám taky, páč chce taky pořád stát a chodit.
Hádky se švagrovou ti teda nezávidim, my jsme naštěstí v pohodě.
zatim ahoj
Tak jenom koukám, nikde nikdo.
Venku je zima, tak se mi ani nikam nechce.
Tak zatim čus, ještě potom nakouknu.
Ahoj,
tak pořád nikdo. Já jsem doma jenom s Davčou, Honza s dětma šli k Labi pouštět lodičku. Já je tak nerada vidim u Labe, páč jsem tam v 5.letech spadla, tak bojim, bojim.
Ukážete se tu ještě dnes?
zatim čus
Ahoj holky,
tak koukám, že tu asi zase budu sama. No nic tak si občas něco napíšu.
Asi na mě leze zase nějaká viroza, to je z toho „krásnýho počasí“. Tak co myslíte, bude letos vůbec léto. Honzik se pořád ptá kdy půjdem na to koupaliště, no zatim to vypadá na koupání v krytáku. Už mě to počasí fakt sere. Hanča neměla žádný šatičky, tak jsem jí troje koupila, ale myslím, že do příštího léta z nich určitě vyroste. No nic, tak jdu a pak kouknu jestli jste se tu některá ukázala.
Zatim ahoj.
Tak se fakt neukážete?
No nic, tak se měj hezky Haničko a zase si napiš,
pa,pa