Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak jsem jenom nakoukla a pořád nic
![]()
Odpoledne ještě číhnu, tak se snaž
![]()
Ahoj,
tak jsem jenom nakoukla. Nikdo se tu neukázal, tak zase mizim. ![]()
Dneska jsme byli na očkování (dostal to lepší), tak doufám, že nebude žádná hrozná reakce. Zatim je v pohodě a nemá ani teplotu.
Tak se někdy ukažte at tu nejsem tak sama
![]()
Zatim ahoj.
Ahoj,
tak jsem se jenom skákla podívat jestli se někdo neozval a ono pořád nic.
Jste na dovče či co?
Jestli jo ,tak si hezky užívejte.
Jestli ne, tak se ozvěte at tu nejsem tak sama.
![]()
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj Hanko
Moc mě mrzí jak jsi tu pořád sama. No my máme doma Notebook a já ho nezapojuju. takže tím pádem nejsem na pc. jsem většinou venku na dvorku a opaluju se. No párkrát jsem tam byla. Jinak taky trajdám venku. ted máme novej kočárek. táta koupil vzdušnější. jenomže si musím koupit ten deštníček aby na malou nešlo sluníčko. Boudička je malá tak tam svítí.
No naše novinky..:
No Hanko já tě vidět na tom mostě tak se netlemim ale zhrozim. mě to potkat tak zešílim a mam nadosmrti fobii ze včel..... Jo a co ten nákup na té poště?? tomu bych se tlemila kdybych tě znala a potkala tě tam jak to tam sbíráš…
.. No dloho jsem tu nebyla a jak jsem si to všechno četla tak jsem se docela pobavila.. a ty obrázky jsou fakt dobrý. jsi prostě jednička,! ![]()
pa
ještě tu dnes budu.
Tak jdu žehlit. Zítra přijednou asi příbuzní z Rakouska tak at to tu trochu zmizí. Ale ještě juknu.
Ahoj,
no konečně. Už jsem si připadala fakt divně, že si píšu sama se sebou.
My byli na očkování v pondělí, ale tentokrát dostal tu lepší vakcínu, takže reakce nebyla žádná.
Zuby veškerý žádný, no někdy snad vylezou.
Davča se skulil z gauče v 5.měsících a skončilo to taky jenom leknutím. Naštěstí.
Máma neříká vůbec, zato furt mele áta, táta, áta, dede,grrrn, bubu, uáá a tak pořád dokola, prostě tu klapačku zastaví jen když spí.
K žehlení se radši vyjadřovat nebudu, páč s žehličkou nekamarádim.
Davča se ozývá jdu se juknout co chce.
Možná dnes ještě nakouknu, tak zatim čus a s žehlením to nepřeháněj, moc práce škodí
![]()
tak jsem si šla pro další hromadu do ložnice a Barča se vzbudila tak jsme jí dala cucnout prsa. je to potvora. vůbec mi ted nechce vynechat to jedno kojení. a to už to uměla tak pekne. jak byla nemocna tak byla porad vzhůru a nemohla s tou rýmou spát, tak se jí to narušilo a ted se v noci porad budí a já porád kojim. ale ráno mame naučený že vstáváme až v půl deváty. nebo ve třičtvrtě na devet. dneska jsme to malinko teda protáhly. do třičtvrtě na deset. uaaau to bylo…
jdu pokračovat. co včely. máš bodance? chudáčku. to jsi šla s dětma a s manžou?
Šla jsem se 2dětma a babičkou, dnes mě lákala, že si tu procházku zopakujem, no má smůlu, páč bojim, bojim. Bodla mě mrcha do klíční kosti a šíleně to štípalo, brrrr. Naposled mě podobaly vosy ve 12letech, páč jsme jim ještě s jednou holkou rozšláply hnízdo(samozřejmě, že ne schválně), to byla hrůza, asi jsem překonala světovej rekord v běhu, jak jsem hnala a ječela at to ze mě sundaj.
Já chci taky koupit kočár, ale vůbec se nemůžu rozhodnout jakej. Chci golfky, ale se spojenou rukojetí a co nejdelší plochou na ležení a zatim jsem žádný nenašla.
Davča se taky v těhle vedrech budí častějš na pití a ráno má budíček kolem 7.30h.
Jakej máte vy ten kočár?
Nějak se mi zavíraj oči, tak končim a jdu spát.
Tak čau zítra.
¨Tak ty už asi hajáš. Já čekám na manžu. před chvilkou volal. jede z koncertu a přijede až tak v jednu. snad vydržim. no nevim. ta já jdu vyfotit kočárek a pak ti to pošlu jo. sice je tam tma tak uvidim jestli to vyjde. ![]()
http://emimino.cz/…ee%20053.jpg
tak to je on.. mého srdce šampion.. haha popůlnoční nálada… je dobrej. dá se složit i jako golfky. hmm. asi to jsou golfky.. má to i kšíry a zezhora okinko abych na ni videla. ale striška nejde prave víc naklopit takze na ni sviti sluničko. a koupim ji ten deštnicek. vim uz kde ho sehnat. jedu do LTM vlakem asi v pondeli. udelam si vylet. pojed taky. dame nekde kafe. stoji to pry 400. ten destnik. ne to kafe.. ![]()
no na to ze se mi reklamy nelibi tak tahle co ted byla je dobra. je to na pežota a souložej tam ty berušky. to jsou určite znameni vodnář a střelec. hihi. co je vase rodinka za znameni.? já vodnář a manža i Barunka jsou kozorozi. jsou den po sobě..
jeee eště nespi… hmm.. jdu se kouknout sem na chat. uvidim. jeste jsem nikdy nečetovala. treba nekdo taky zevluje jako ja.
Ahoj,
ty „souložící berušky“ jsou super, nejvíc se ta reklama líbí našemu mladýmu, teda to že tam skáče auto, berušky určo ještě nechápe.
Znamení: já jsem lev, Honza panna, Honzik rak, Hanička kozoroh a Davča štír.
Golfky jsou hezký, ale já potřebuju spojenou rukojet, páč jednou rukou prostě golfky vozit neumim.
Mě se líbí tenhle:
http://www.moje-miminko.cz/…1030_big.gif /> ale má jen 75cm na ležení
http://www.moje-miminko.cz/…/254_big.jpg /> tenhle má 80cm
Já bych chtěla tak 90cm, aby tam dítko vydrželo co nejdýl a vešlo se i s fusakem a mohlo bez problémů spát, ale to snad nedělaj nebo co, páč pořád šmejdim po netu a ještě jsem na žádnej nenarazila.
Tak zatim ahoj a brzo se ukaž.