Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
tak se ukazuju a poslušne hlasim že jedu na víkend na chatu. tak nevim kdy se tu ukážu. tak zatim ahojky a užívejte sluníčka. pa
Ahoj Hani.
Tak jsem tu. A jsem na navštěvě tak jsem si pujčila net. nevim jestli doma ten net jeste pujde. vznikl jistý problem. tak nevim. kdyžtak se loučim. a snad se třeba ozve zase KatkaS. aby jsi tu nebyla sama. Tak se měj a pozdravuj deti a manžu. Ráda jsem te poznala a rada jsem s tebou kecala. tak ahojky. kdyztak treba když budu na navsteve tak si pujcim net a pisnu ti jestli tgu jeste budes. treba se ozve nekdo jiny. tak se mej a preji hodne zdravíčka. papa ![]()
Ahoj Andreo,
tak já tu zůstanu sama, no co nadělám. Tak až budeš mít přístup na net, tak se ukaž, já budu občas nakukovat.
Tak se mějte hezky. Ahoj.
Ahoj Hani
tak jsem zase na návštěvě tak ti píšu. Bára se pořád plazí a už ze všeho padá. už mi spadla i z kočárku. au au. neměla jsem ji přikšírovanou. od té doby pořád kšíruju. konečně po 14 dnech si vzala přáíkrm. taky večer pěkně usla. ale to večerní usínání to je děs běs. kde jsou ty časy když v sedum už spala. hm.
. tak zatim papa
Ahoj Andreo,
Davča zatim spadl akorát z gauče, v kočáře ho zatim nekšíruju, ale budu muset, jestli nechci aby skončil na betoně.
Večerní usínání už máme v pohodě, chodí spát se sunarem a až ho vypije, tak hned usne.
Já se těch vos letos asi nezbavim. Udělaly si nad oknem hnízdo a spárama se nám prokousaly do obýváku, fuj já už chci zimu at žádná havět nelítá.
Zub zatim nemá, už docela hezky leze, ještě nesedí, hezky dlabe a vydrží si hrát i sám, takže už je to daleko lepší, no hlavně ho už nemusim pořád tahat na rukou.
Tak zatim ahoj a až budeš na návštěvě, tak zase písni.
Ahoj,
tak koukám, že jsi tu ještě nebyla, takže pár novinek. Davča už leze dobře a všude, sedá si a má konečně zub a leze mu už druhej.
No to je zatim vše, takže až budeš moc, tak zase napiš.
Ahoj.
Ahoj Hani
Tak jsem zase na navsteve. Bára se plazí. a kouše mě do bradavky. už mě kousla třikrát. potvora. spí se mnou v posteli a pořád chce prso. už abych nekojila. někdy si řikám že prestanu. ale je to vyhoda když někde jsem tak vyndám jenom prso a je to. zeleninu mi moc nechce. ale musim jí to pomalu učit. s čajem v noci neuspěju. takže se mi budí v těch vedrech a chce prso. jak ze začatku vynechala to první kojení, tak ted se pořád budí a první kojení nevynechává. na dnešek teda musím říct že se jí to povedlo. ježiš to je vedro. dusno děsný. jinak máme pořád dva zuby. tak zatím ahojky a pozdravuj dítka. jo koupání v rybníku Bára uplně miluje. a studená voda jí nedela problemy. tak zatim ahoijky
Ahoj Andreo,
už jsem z toho našeho draka hotová, zase stávkuje se spaním. V noci se budí co 2hod a řve dokud nedostane sunar, čajem se oblbnout nenechá. Ve dne spí 2× 20min a pak je protivnej. No snad někdy začne spát celou noc.
Odpoledne jdu nakoupit věci na malování a vrhnem se na kuchyni, teda spíš já, Honza chodí do práce. Vůbec se mi nechce, ale zdi už křičej po novém nátěru. Doufám, že budou mít odstín co chci.
Minulej tejden byl Honzik s Haničkou u babiček, tak jsem měla jenom Davču a zjistila jsem, že to je horší, než když jsou doma všichni.
Tak zase někdy napiš, zatim ahoj.
Ahojky,
jen vás chci pozdravit, dlouhá léta jsem bydlela v Roudnici. Ze Štětí se mnou chodila holka na střední a v Hoštce znám Verču s Jiříčkem, narodil se v prosinci 05.
Mějte se
Vlasinka
Ahoj,
koukám, že už se tu delší dobu nic neděje.. Najde se někdo z okolí Sulejovic? Jsme zatím v očekávání TP 26.3.07.. ![]()
Hezký den všem K.