Litoměřicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
29.5.06 17:55

tak jim věř:-)
chvilku to potrvá. nějak se tomu nechce tak ty fotky musím zmenšit ve fotošopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.5.06 17:56

Já jsem trpělivá, já počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.06 17:57

http://emimino.cz/…ve%20015.jpg

uplně vpravo je manža. samozřejmě jsem fotila pořád jen jeho. takže před nima hrál miro žbiro ale ten mě nezajímal. ještě pošlu barču mam jí tu na ruce a má děsnou rýmu už od pátku (jo myslim na tom podiu vpravo. koukám totiž že je tam uplně vpravo nákej fotič) haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.5.06 18:07

miro žbiro mě taky nebere, davču mám taky na ruce, nenudlí, ale čuchám, čuchám, že si ublinknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.06 18:13

http://emimino.cz/…ve%20040.jpg no a tady je barča když se probudila. nevadil jí tenhluk a usla v tom. a pak se vzbudila. jenže spala asi dvacet minut. celou dobu jsem ji mela na ruce a večer jsem myslela že umru. protoze me boleli zada jako pras…
Nevzala jsem si já blbec s sebou tu klokanku ale jen kocarek. me taky mohlo napadnout ze bude zvedava a bude chtit koukat. taky se tam s ni porad nekdo mazlil, tak co by lezela v kocarku vid. teda ta chrčí. v noci se budi protože nemůze dejchat. ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.5.06 18:19

davča měl rýmu minulej tejden, taky se pořád budil, ted uz má po rýmě, takže už celkem dobře spí. jdu koupat a připravit véču, když nebudu líná, tak ještě písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.06 18:22

ok

taky jdu připravit koupáni a taky když nebudu líná tak písnu-. zatím čauves a pošli mi taky náký fotky! čis:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.06 22:45

hihi :-)) tak jsem taky líná ale ty víc :-) protoze ja napsala. hihi tak cus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.6.06 11:44

Ahoj,
tak se zase ukazuju po delší době.
Co říkáš na to počasí, mě už teda ta zima dost sere. To jsem teda zvědavá jestli vůbec bude nějaký léto.
Davča začal v noci líp spát, tak doufám, že mu to vydrží. Dokonce začal i víc jíst.
Fotky nějaký pošlu až je dostanu z mobilu do pc, páč nemáme kabel, tak musíme počkat až se vrátí známej a půjčí nám ho.
Ani nevim co dnes k obědu, nějak mě nic nenapadá.
No nic musim jít něco ukuchtit, tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ory/ku23.gif /> Nic z toho hrnce nevypadne, tak holt musim fakt něco ukuchtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.06 12:43

Ahojky
Tak my už jsme trochu lepší. Sice už týden jen kojim z toho jednoho a Báras chce častěji. Lahvičku měla asi jen třikrát protože mi jí nechce. No a ke všemu jsem se viděla před týdnems chlapečkem, kterému se druhý den potvrdily neštovice a Bára má dnes takovy pupínky na obličeji a na krčku zezadu pod vlásky tak doufám že to nejsou neštovice. No vzadu to může být od cedulky na dupačkách a na puse to může být od toho jak pořád něco vocucává ':-)
uvidíme. já taky nevim co vařit. ještě tu je sýr obalený a brambory od včera tak to dnes „dojedu“ a na večír manžovi připravim něco:? kouknu na mrazák co tam je za maso. jdu kojit už je tu lehce nervní:-)

zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.6.06 13:01

Ahoj,
tak nevařim, vyndala jsem z mrazáku rajskou a knedlik.
Obalovanej sýr bych si taky dala. Ted se ještě rozmejšlim, že bych objednala pizzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.06 13:15

my měli rajskou předevčírem a zrovna jsem dávala včera zbytek na mrazák. tak jednu porci. Ale dáváme si k tomu rejži páč knedlíky neumim a kupovaný nejsou dobrý. Jak já bych si dala zase knedlík. tak y bych si objednala něco v oáze ale neninikdo kdo by mi to financoval. Asi před měsícem jsme si dali s manžou odtamtud hranolky tatarku maso s nivou a oblohu. to bylo. mnam. Práve jsem nakojila a Barunka zase spí. Tak jdu delat polivku z kuřecího nákýho kupovanýho na polívku. ale je to ještě zmrzlý tak nevím jak to dám do toho tlakáče když se to tam evejde. asi budu muset počkat. Jo vlasne ten syr. si tu rikam ze mam hlad, tak si ho jdu udelat. mnammmmmmm. s tatarkou. jsem hladovec. jdu papat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.6.06 14:04

Pizzu neobjednám, ale udělám, za tu cenu budu mít tři. Akorát se mi nechce plácat těsto, tak ho udělá Honza. Já uvařim, upeču, usmažim, ale na plácání těsta nemám trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.06 14:07

Koukám že máš šikovného mužíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.6.06 14:11

Taky jsem ráda, páč mě se někdy vůbec nechce. Třeba bábovku dělá jedině Honza, já ji dělala 3× a vždycky katastrofa a on má takovou mnamkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová