Litoměřicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
6.6.06 21:58

Tak teda dneska nic, tak dobrou noc a zítra si zase napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.6.06 08:48

Ahoj holky,

to tu budu dnes zase sama?

Mě už to počasí sere, v noci mě vzbudila zima, v červnu, vždyt to neni normální.

No mic, tak já potom zase nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.6.06 09:46

ahojky holky
jduse připravit jedu s barčou k doktorovi na kontrolu. měli jsme týden rýmu. brali jsme antibiotika a rymu mame jeste pořad trochu. necham barču zvažit a zmerit a pak pisnu. hezky fotky hanko. a kačko taky naky pošli. zatim cus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.6.06 13:02

Ahoj, tak konečně, pak teda ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.6.06 15:57

Nakukuju a pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
7.6.06 18:16

Ahojky
Já se dostala k pc až ted. Barča ted usla. Měla tu na návštěvě dedečka. Tak zas dostala přesnídávky a opět další chrastítko. Je moc pozornej. Kupuje ovoce i mě abych měla vitamínky v mlíčku :-)
Tak hned zbaštila bobika. poprve. hihi.
Jo už jsme zdraví a máme 8200g a 66cm. Manža taky marodil ale už mu je líp tak si dáme spolu večer bitvu. taková stolní hra kde musíš premýšlet a já zas prohraju. :-))
Práve mi dopírá pračka. tak jsem tam dala aviváž a budeme zas vonet. zatim cus jdu se pomazlit s manzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.6.06 12:04

Ahoj holky,
dneska je krásně, tak to se tu asi neukážete. No nic užijte si hezký den, já večer nakouknu.
Andreo, nechtěl by skáknout s přesnídávkama i k nám, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já si je musim kupovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.6.06 19:41

Ahojky
Hani kdepak :-) sama mam málo. hihi. ba ne zkusim se ho zeptat hihi. Barča křičí v postýlce, večer nechce usínat. zjistila jsem že jak byla nemocná, tak jsem jí pořád kojila a ona ú toho usínala a tak mi usíná vetšionou jenom u prsa, tak jí jdu dát jeste cucnout. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.6.06 12:24

Ahoj holky,
tak konečně dorazilo léto. Od rána jsme byli venku a odpo půjdem zase, hurááááá.
Tak si užijte krásný, slunečný den. Zatim ahoj.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.6.06 13:45

Ahoj holky
Venku je fakt hezky. Byla jsem mamce posekat zahradu a zapoměla jseem že jsem alergicka. vzdycky když venku začne neco kvest nebo sekat travu tak mam rymu. no a taky ze ji ted mam. ale pohoda. Koukam na úžasnakovi barča spi na dvorku. ale asi si pustim neco jinyho. asi hrisny tanec a pujdu neco delat. jsem cely vykend kevinka. tak musim neco vymyslet. zatim cauky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.6.06 18:52

Ahoj,
tak jsem tu, bolej mě nohy, jsem utahaná a nachodila jsem asi sto jarních kilometrů.

Jdu si uvařit kafčo a hodit nohy na stůl.

Zatim čus, pak ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.6.06 20:49

Ahojky
Tak jsem tu. Barča teď usla. Mam problem a potřebuju poradit. Barča ted kadí skoro na každou plýnku co měnim. A ještě ke všemu má v tom průjmu takovy černý kratoučky nitky. Nevíte co to je? Máma mi včera řikala že jejich kočka má tasemnici, tak se samozřejmě bojim jestli Bára neni nemocná. Protože to samozřejmě vidim poprve. A taky jí jakoby tlačí bříško, přitom je vykakaná. Tak nevíte? Stalo se Vám to holky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.6.06 20:52

Jo Hani ty už nekojíš? Jak píšeš vždycky že si jdeš dát kafčo a vždycky tak navečír. To ti závidim. Já ještě kojim. A co Kačka? Kojíš ještě Kačko malou? A jak Vám večer usínají? Já jí dám před půl osmou papat a pak usne až tak v půl devátý nebo v devět,. A chce se chovat a nechce být v postýlce. V mojí jo :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.6.06 11:18

Ahoj holky,
tak dnes jsme běhali po nákupech, to mě baví. koupila jsem dětem sandále a nějaký věci, teda půlku mi na to přidala babička, nám nějak ty prašule scházej.
Andreo, ty černý jakoby nitky mívá Davča po banánu, tak jestli jedla banán, tak to bude asi ono.
Jdu si uvařit kafčo :lol: :lol: :lol: , jsem z toho nakupování nějaká zmohlá.
Tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.6.06 13:23

Ahoj Holky,
Dneska tam je fakt sqěle. :-) Hani nechceš mi půjčit babičku? Taky mi schází penízky na utrácení :-) Jo dík za radu. Banán Barča měla tak to je pohoda. A co to kojení? Ty už nekojíš? Dneska Barča dostala poprvé zelinu vařenou. Udelala jsem polivku a dala jsem tam kedluben, kvetak, hodne mrkve, celer, petrzel a brambor, vse jsem uvařila a rozmixovala a jak jí chutnalo. Jdu se mrknout do sportcentra tak zatim čus. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová