Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
včera jsem nemohla, páč má Davča horečku a chce být zase pořád naruce. Ted chvilku spí, tak jsem se šla juknout a ty si taky píšeš sama se sebou.
Na hokej jsem taky koukala, ale na hymnu jsem zapoměla, tak jestli dneska vyhrajou zazpívám si taky.
Jdu se kouknout na kamna, tak zatim ahoj, zachvilku nakouknu.
Na kamnech se nic nepálí, tak můžu zase zasednout k pc.
Hezký fotky, to je paráda když už se děti dokážou takhle krásně smát, když se s nima dělaj blbosti. Davča se u toho vždycky směje hrozně nahlas.
Tak zase potom si něco napíšu.
ahoj
Takhle krásně si náš mladej ostříhal ofinu.
Ahoj,
Davča se vyspinkal, horečku má pořád, podařilo se mi do něj dostat trochu sirupu, tak uvidim jestli mu klesne.
Nechce pít čaj, tak jsem rozvařila jablko a udělala štávu a ta mu šmakuje hurááá.
Tak zatim čus.
http://www.gify.nou.cz/…ry/ov116.gif
Tak vypil štávu a zase usnul, to jsem zvědavá jak bude spát v noci.
Tak kdy se ukážete?
Nemám co dělat. Nudim se. Jsem doma jenom s Davčou.
Když spim, tak to píšeš a ted jsem tu sama.
No tak si ještě párkrát napíšu.
Tak zatim ahoj.
Ahojky
Dnes jsme byli všichni na Kokoříně. Byl to krásnej výlet. Příští víkend jedu na festival i s Barčou. Do Prahy - Mezi ploty. Táta tam bude hrát. Bára se teď najedla a povídá mi tu u počítače. A štííípe. Potvůrka. Z čeho má Dáda horečku? Že by očkování? čauky zatíííím ![]()
Ahoj,
asi na něj něco leze. Na očkování máme jít zítra, tak to vypadá, že z toho nic nebude.
My ted na výlet nemůžem, páč nám nebrzdí auto.
Už zase bečí, musim ho jít uklidnit.
ahoj to je náhodička. že jsme se tu sešli. No končí druhá třetina tak pujdem s manžou posekat travičku. Bára leží v ložnici na posteli a dává si přes hlavu plýnku a pak kope nožičkama a ručičkama a děsně se jí to líbí. Jdu ještě zamést páč mi tu psi rozkousali plyšáky a jdu dát prádlo do pračky. Tak zatím papa a ať se Dáda brzo uzdraví. PS:pěkná ofinka:-)
PSS: hezký děti ![]()
Ted jsem ho uspala, tak snad vydrží chvilku chrupat, z toho nošení mě zase bolej záda.
Jdu si vypít kafčo než se zase vzbudí.
Tak spal 20minut a mám ho zase na ruce, ještě pár týdnů tahání a mám ruce u kolen. Hezký vyhlídky.
Ahoj,
Tak jsem čekala, že se včera ještě ozveš a ty nic.
Davča má horečku pořád, naše dr na něm nic nenašla, ušař taky ne, tak snad ho to brzo přejde. Třeba to je k zubům.
Tak já pak zase nakouknu.
Zatim ahoj.
Ahoj,
tak si zase napíšu.Ted je Davča bez horečky, leží tu na zemi, brebentí a vejská.
Tak pořád sama. Davča už je bez horečky, ale má srajděru, tak to možná bude k zubům.
To jsem zvědavá kdy se zase ukážeš.
Ahoj.
Ahoj,
tak stále sama.
Davča řval, tak jsem ho na chvilku dala do chodítka a byl klid 10minut, už kvílí jdu ho vyndat.
Ahoj, pak si zase písnu.
Ahoj,
tak pořád nic. Měli jsme tu návštěvu, takže tu byl zase blázinec. Děti se před návštěvou strašně rádi předváděj. To byl božskej klid když odjeli.
No nic, tak zase potom písnu.