Je v městském bytě kuchyně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1039
29.12.12 22:03

Je v bytě kuchyně?

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají pronajmutý byt od města, zda je v bytech nějaká aspoň malá kuchyňka. Popřípadě jaké jste měli vybavení městského bytu (koupelna, atd..)

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
29.12.12 22:06

Kuchyn je snad v kazdem byte ne…to by nebyl byt ale hotel pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.12.12 22:07

Myslím, že určitě aspoň koutek bude… Jak píše @mikitaa - nebyl by to byt, ale hotel (ubytovna) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.12.12 22:10

@Kate92 bydlím v městském bytě, a konkrétně v tomto domě, je vybavení kuchyně jen sporák, žádná linka, umyvadlo nic, v předešlém bytě linka byla.

Jinak vybavení bývá například ten sporák, někde jen dvoj vařič, digestoř, karma, baterie na vodu, toť vše ;) za to i platíš nájem, jsou to korunové záležitosti.

• Citovat
  • Upravit
8566
29.12.12 22:16

Sestra má v městském bytě linku a sporák. Pračku a ledničku má svou. My neměli ani tu linku, jen sto let starý sporák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
29.12.12 22:19

Já měla od města v kuchyni předpotopní linku za kterou jsem platila nájem 5 kč měsíčně :D Vyhodila ji, pořídila novou a 5 kč musím platit dál a pak ji tam nechat, nebo namontovat zpět původní. Sporák tam byl taky a docela ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.12.12 22:26

@pepřenka takhle jsem taky všechno měnila :roll: u nás bylo dobrý, že když jsme sem přišly tak sporák už měl tu lhůtu životnosti, na byťáku nám dali peníze, tu částku za kterou kupují oni sporák, myslím že to bylo 3500 :nevim: a my si to přidaly a koupily troubu a varnou desku, až odsud půjdem tak to tady nechám, nebo koupím v bazaru sporák, který sem dám. Ale asi nechám stávající, je to v lince a tu odmontovávat asi nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max