Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají pronajmutý byt od města, zda je v bytech nějaká aspoň malá kuchyňka. Popřípadě jaké jste měli vybavení městského bytu (koupelna, atd..)
Děkuji ![]()
Kuchyn je snad v kazdem byte ne…to by nebyl byt ale hotel pak.
Myslím, že určitě aspoň koutek bude… Jak píše @mikitaa - nebyl by to byt, ale hotel (ubytovna) ![]()
@Kate92 bydlím v městském bytě, a konkrétně v tomto domě, je vybavení kuchyně jen sporák, žádná linka, umyvadlo nic, v předešlém bytě linka byla.
Jinak vybavení bývá například ten sporák, někde jen dvoj vařič, digestoř, karma, baterie na vodu, toť vše
za to i platíš nájem, jsou to korunové záležitosti.
Sestra má v městském bytě linku a sporák. Pračku a ledničku má svou. My neměli ani tu linku, jen sto let starý sporák ![]()
Já měla od města v kuchyni předpotopní linku za kterou jsem platila nájem 5 kč měsíčně
Vyhodila ji, pořídila novou a 5 kč musím platit dál a pak ji tam nechat, nebo namontovat zpět původní. Sporák tam byl taky a docela ok.
@pepřenka takhle jsem taky všechno měnila
u nás bylo dobrý, že když jsme sem přišly tak sporák už měl tu lhůtu životnosti, na byťáku nám dali peníze, tu částku za kterou kupují oni sporák, myslím že to bylo 3500
a my si to přidaly a koupily troubu a varnou desku, až odsud půjdem tak to tady nechám, nebo koupím v bazaru sporák, který sem dám. Ale asi nechám stávající, je to v lince a tu odmontovávat asi nebudu ![]()