Je zvrhlík?

Anonymní
19.4.20 23:49

je zvrhlík?

Manžel x denně likuje fotky na instagramu, jsou to z 99% ženy. Celebrity, ale i neznámé. Co se mu líbí ukládá do slžky na pc a nastavuje jako spořič obrazovky, takže každou chvilku tam blikne nějaká jiná… některé fotky hsou dost odvážné. nekomentovala jsem to nahlas zatím.
Je mu skoro 45, mě o 15 míň. Je to normální??.
prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
20.4.20 00:20

A co je za problém? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
20.4.20 00:25

Nevím, těžko říct jestli to je normální. Mě to normální nepřijde,„lajky“ klidně, ale na co si je ukládat. Jsem ráda, že jsem tolik já ani partner nepropadli téhle době, ani nevíme co instagram je, tě to nějaké ženské/chlapovi sluší si řekneme i nahlas mezi sebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.20 00:31

@Bandii je normální aby se takto choval chlap od rodiny?

• Citovat
  • Upravit
2474
20.4.20 01:01
@Anonymní píše:
@Bandii je normální aby se takto choval chlap od rodiny?

Co je normální, nebo ne vnímáme každý trochu jinak. Mně by to nevadilo. Ale jestli to vadí tobě, tak mu to řekni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.4.20 01:50

Normální u chlapa jo, ale hezký to od něho moc není, nebo se prostě jen nudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.4.20 01:54

Je to estét. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.4.20 02:02

@listento Našla jsem to.. nevěděla jsem, co to slovo znamená, vyšlo mi - milovník krásy, povrchní obv. pokrytecký stoupenec estetického formalizmu, snob… A jo, to sedí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
20.4.20 04:06

Myslím, že to je především chudák, že ho toto zajímá každý den a x-krat denně a bere to za nějakou rozumnou náplň dne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
20.4.20 06:13

U nás v práci to chlapi taky dělají. A chodí tam ze nima i manželky. No ale pokud máte doma společný počítač, tak by mi to asi vadilo, že si je ukládá na plochu. Pokud ne, tak bych řekla, že to je moje fotka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.4.20 06:14

Mně by to teda taky vadilo a hodně. Brala bych to jako ponížení mé osoby. Přece když tě miluje, tak si nebude na plochu dávat cizí ženský. Jestli ti to vadí, tak mu to řekni. Zajímala by mě potom ta jeho reakce. A pak dej vědět, co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.4.20 06:52

No tak trochu pohoní, to není nic proti ničemu, nedělejte z Komárka Waltra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 06:53
@Anonymní píše:
Manžel x denně likuje fotky na instagramu, jsou to z 99% ženy. Celebrity, ale i neznámé. Co se mu líbí ukládá do slžky na pc a nastavuje jako spořič obrazovky, takže každou chvilku tam blikne nějaká jiná… některé fotky hsou dost odvážné. nekomentovala jsem to nahlas zatím.
Je mu skoro 45, mě o 15 míň. Je to normální??.
prosím anonym

Není.
A není normální ve 30 neumět napsat kloudnou větu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.4.20 07:05

Norma je široký pojem. Mně osobně by to u partnera nijak nevadilo, zpozorněla bych, až pokud by měl na tapetě nahatý chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.4.20 07:10
@ropucha 02 píše:
Norma je široký pojem. Mně osobně by to u partnera nijak nevadilo, zpozorněla bych, až pokud by měl na tapetě nahatý chlapy.

Ano pak je důvod propadnout hysterii. Případně ho umlátit litinovou pánví ještě za rosy.
Dle povahy té, které soudružky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria