Jak odpálkovat dotěrného expřítele

Anonymní
19.4.20 20:03

jak odpálkovat dotěrného expřítele

Ahoj všem,

Rozešla jsem se s přítelem. Byl to naprostý manipulant.
Já nevím, jak to dělal, ale v manipulaci a nahnání strachu byl vážně dobrý.

Ted se naštěstí vůbec neozývá. využila jsem času a zablokovala jsem si ho na mobilu, FB a prostě kde se dalo… Už podruhé nepovolím a toto je definitivní konec. Jen bl_bec se nepoučí.

Vím ale, co ted přijde.

1. Začne mi volat z jiných čísel.
2. Bude se mě snažit „náhodně potkat“
3. Bude lézt za mýma kámoškama a ptát se jich na mě

Prosím Vás, jak ho decentně odpálkovat. Myslím tím tak, at ho prostě s důstojností, bez emocí pošlu k šípku, třeba i ztrapním trochu, ale tak, že nebude mít slov a raději odleze.

Prosím o vyjadření ke všem třem bodům výše..´
Chci se na to dobře připravit.. nesmí mě zaskočit a poprvé mu chci ukázat, že je mi lhostejný a já už mám jiný svět a hlavně, že se umím bránit a jsem nad věcí!

Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
19.4.20 20:06

Tak si vzpomeň na všechny nadávky, které znáš a vybal to na něj. Nejlépe hodně hlasitě. Tobě se uleví a on ti dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
19.4.20 20:07

Co poradit?
1. Ignorace
2.ignorace
3. Ignorace
Cokoliv jinýho ho bude jen podporovat.
Když zjistíš, že z toho cizího čísla volá on, tak mu řeknu, že nemáš čas ani chuť s ním mluvit. Stejně tak když se „potkáte“. A kamarádům řekni, ať o tobě s ním vůbec nemluví. A když, tak co, ať se klidně ptá. Předpokládám, že tví přátelé jsou normální a nebudou mu vykládat žádné soukromé detaily. Prostě buď nad věcí. To je podle mě nejlepší cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 20:09

zakladatelka

@divine woman

Píšu s důstojností a bez emocí…
Ke sprostárnám se schylovat nechci.

• Citovat
  • Upravit
3836
19.4.20 20:12

Co pohrozit případně policií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.4.20 20:14
@Anonymní píše:
@divine womanPíšu s důstojností a bez emocí…
Ke sprostárnám se schylovat nechci.

Promiň, to jsem přehlédla. Ale na odpálkování to zabírá. :D
přikláním se tedy k návrhu @Mar__tanka1983 . Ignorovat. Vůbec si ho nevšímat, jako by byl neviditelnej. V případě telefonického kontaktu ani neodpovídata zavěsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
19.4.20 20:16

V případě 1. bych řekla „dej mi pokoj“ a položila telefon.

V případě 2. bych řekla „dej mi pokoj“ a odešla, pokud by to nebylo fyzicky možné, tak aspoň ignorovat.

V případě 3. řekni kamarádkám, ať mu nic neříkají.

Proč na něj chceš udělat dojem, jak jsi nad věci, a chytře ho utrit? Vždyť je to blbec, nezabyvej se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
19.4.20 20:17

1 - jo to jsi ty jo, s novym cislem? Nezlob se, nemam cas, vsechno jsme si rekli.
2 - kdyz potkat, pozdravit a jit dal. Pri snaze o rozhovor nezlob se specham.
3 - kamaradky mohou rikat, ze se ted mas uz dobre kdyz ses ho zbavila :lol: ale to je mozna moc :nevim: proste jen at se pta, ale vic nez ma se super bych asi nechtela aby kamaradky rikaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
19.4.20 20:17

Řešila jsem podobnou věc. Nepomohli urážky, výhrůžky, policie, prostě nic až nakonec ignor trošku zabral, ale to fakt jen na nějaký čas a pak znovu. Musí si najít ženskou, aby tě nechal být. Ikdyz u me to byl už trošku jiný level, nevím, jak to máš ty, zda se tě snaží jen tak nějak dostat zpět aniž by tě to nějak extra otravovalo nebo tě uhání a stalkuje.

Dávej bacha na takový magory, ten co mě tak otravuje už pár let (přestal vždy jen když měl ženskou), tak se nebojí nám zazvonit na zvonek i o půlnoci, a to mám partnera a s ním rodinu.

• Citovat
  • Upravit
26872
19.4.20 20:18

Jak pise @Mar__tanka1983 musis umet ukazat, ze jsi nad veci. Bez emoci ho ignorovat. Doma si pak sproste zanadavas, treba i pobrecis, ale pred nim musis zustat chladna a musis vypadat, ze je ti vsechno jedno. A to bohuzel i pred kamaradkama. Nemluvit s nimi o nem, rict jim, ze on uz te nezajima a nehodlas mu ani reci uz venovat jedinou minutu. Ony mu pak reknou, ze o nem vubec nemluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
399
19.4.20 20:33

1. zmenit cislo, pokial nemas firmu a zakaznikov co ta potrebuju kontaktovat. Nove oznamit rodine a priatelom s dovetkom - NIKOMU ho nesmu davat. 2. neviem, ale nebavit sa s nim, ignorovat, odist (radsej s doprovodom ak sa da), zavolat si taxik a vypadnut prec od neho.. proste vzduch, nevidis ho, volaj kamoske a bav sa v kuse po telefone s niekym (alebo to len hraj ze s niekym telefonujes), aby nemal sancu rozpravat sa.. davaj vsak pozor aby nezacal byt agresivny, v tom pripade okamzite volat policiu 3. kamoskam strucne oznamit, ze je to clovek, co ti nahana strach aby mu nic nehovorili o tebe.. respektive :mrgreen: nech mu povedia ze si v nemocnici s koronou. Mozno to nebude az take zle, ale priprav sa, ze v tom najhorsom pripade asi budes musiet volat aj policiu. Pevne nervy a vydrzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 20:37

zakladatelka

@k22

Přemýšlela jsem o změně čísla, ale zas si říkám, že je to možná zbytečné,… protože pokud ho z někoho vyláká, tak mi celé to snažení bude k ničemu…

• Citovat
  • Upravit
262
19.4.20 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

Rozešla jsem se s přítelem. Byl to naprostý manipulant.
Já nevím, jak to dělal, ale v manipulaci a nahnání strachu byl vážně dobrý.

Ted se naštěstí vůbec neozývá. využila jsem času a zablokovala jsem si ho na mobilu, FB a prostě kde se dalo… Už podruhé nepovolím a toto je definitivní konec. Jen bl_bec se nepoučí.

Vím ale, co ted přijde.

1. Začne mi volat z jiných čísel.

Prosím Vás, jak ho decentně odpálkovat. Myslím tím tak, at ho prostě s důstojností, bez emocí pošlu k šípku, třeba i ztrapním trochu, ale tak, že nebude mít slov a raději odleze.

Prosím o vyjadření ke všem třem bodům výše..´
Chci se na to dobře připravit.. nesmí mě zaskočit a poprvé mu chci ukázat, že je mi lhostejný a já už mám jiný svět a hlavně, že se umím bránit a jsem nad věcí!

Děkuji moc [/citace1. Začne mi volat z jiných čísel.

Zásadně beru čísla, která znám, na ostatní kálím.

Dávat si při chůzi pozor, koukat kolem sebe, musíte ho vidět dřív.

Jestliže někdo začne on se ptal… já říkala… poslat do kelu. Neobtěžuj stím nazdar!!!

Narazím na něj pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
19.4.20 21:01
@Anonymní píše:
@k22Přemýšlela jsem o změně čísla, ale zas si říkám, že je to možná zbytečné,… protože pokud ho z někoho vyláká, tak mi celé to snažení bude k ničemu…

Zbytečné to není, udělej to. Od té doby, co mám nové číslo, mám po 5 letech nepřetržitého otravování klid! Nikdo z mých známých mu číslo zřejmě nedali.

Příspěvek upraven 19.04.20 v 21:04

• Citovat
  • Upravit
36017
19.4.20 21:03

1.nezvedej cizí čísla. Ale obávám se, ze u takovýho člověka to možná budeš muset udělat drsnejsim způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí