Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tý jo, ani jedno ani druhý
Já bych 180 nedala ani za zlatý prase. Taky spím vprostřed, ale s tím, že do kraje mám hozené ruce
Na 140 určitě ne, to je postel pro jednoho
To je sebevražda ![]()
140 jsme měli a jako na chvíli jo, ale na trvalý spaní je to málo. Rozhodně 160 jestli nejde víc a místo nočního stolku třeba poličky? My teď jdeme do 270 ![]()
@Flenka
Tak zhruba, dle mých odhadů: pro manžele do cca 10 - 15 letech po svatbě OK, pak to bude, myslím, prostorově i emočně horší, může se stát, že i 160 cm bude málo
ale nakonec pak budete moci pořídit 2 jednolůžka - každé v jiném rohu místnosti ![]()
@Takyjedna Mno tak to bychom tam narvali těžko
, to se asi zase postěhujem do jinýho pokoje
.
Hehe my spime na 140 a jeste tam casto mame mlade
. Ale to jen proto, ze ta postel byla driv nez muz a dite. Byla jen pro me
. Takze spis ted je doba nez koupime vetsi. Radsi vem 160. Nocni stolek neni potreba. Muzete dat policku nad hlavu apod.
140 je na přespání, ale na pravidelný spaní fakt ne-e. Pak se člověk nemůže ani v klidu otočit, aby toho druhýho nepraštil loktem do hlavy
160 celkem v pohodě, měli jsme ji 3 roky, ale nová postýlka už je klasika 180, míň už prostě neberu ![]()
Na 140 jsme stávali 3 roky co jsme spolu chodili a rok po svatbě
.
Asi už by jsme se tam umackali. Spime nalepeni na sebe a presto se i roztahujeme.
Mame postel 180 a chteli by jsme 200.
@Paní božská Nejmenuješ se náhodou křestním Froména?
Nedávno jsem o ní četla článek a podle rozměrů postele (jestli to fakt není překlep) by to na ní tak sedělo
![]()
@Paní božská píše:
140 jsme měli a jako na chvíli jo, ale na trvalý spaní je to málo. Rozhodně 160 jestli nejde víc a místo nočního stolku třeba poličky?My teď jdeme do 270
To je slovo
Tu chci taky
Házej odkaz ![]()
Ahoj, rekonstruujeme domácnost a stěhujeme ložnici do malého kamrlíku. Došli jsme k závěru, že stejně spíme na velké posteli oba nalepení uprostřed a okolo máme spoustu místa. Do pokojíku se vejde jak šířka 160, tak 140 cm. Zvažujeme jestli se raději uskrovnit a mít více místa např na noční stolek a lepší průchod okolo, nebo raději koupit větší. Dík za odpovědi.