Jeden a půl lůžko pro manžele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
24.6.15 06:06

Ani jedno z tou, ideálka je aspoň 180 a oddělený matrace. Na chvíli se to dá přežít i na 140 (měli jsme) ale není to na dlouhodobý spaní… Pár nocí sme na ní kvůli stěhování spali (já těhotná a jednou s náma spal syn 2 roky) a to se fakt nedalo, pak sme si převezli pořádnou postel a konečně sme se vyspali, i se synem a s obr břichem :mrgreen: jinak 140 máme doma pro návštěvy ;-)

Edit-na matracích nešetřete, kupte opravdu kvalitní s pratelným potahem, vyplatí se to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.6.15 06:39

My máme 140 už 12 let a spíme spokojeně a kvalitně. Jen do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.6.15 06:44

Máme ložnici udělanou taky v krcálku, stěny obložené a matrace ode zdi ke zdi. 180 cm a je to tak tak, když se nám tam rozvalí škvrně nejmladší, nemám s pomalu ani jak otočit. Takže bych zvolila co největší. Noční stolky ani prostor okolo není potřeba. Máme postel přidalou do zdi a pod ní úložný prostor a z postele lezeme „v nohou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
24.6.15 06:47

Měli jsme snad 5 let a vůbec mi to nevadilo spíš naopak. Jsme oba štíhlý a alespoň jsem manžele pořád cítila. Teď máme 2m x 2m a v tý posteli se hledáme. Jsem tedy teď těhotná a v posteli mám péřovou peřinu na víc, která mi dělá společníka, ale kdyby se mě po porodu zeptal jestli 160cm nebo 200 cm vyberu si 160 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.6.15 06:54
@Flenka píše:
Ahoj, rekonstruujeme domácnost a stěhujeme ložnici do malého kamrlíku. Došli jsme k závěru, že stejně spíme na velké posteli oba nalepení uprostřed a okolo máme spoustu místa. Do pokojíku se vejde jak šířka 160, tak 140 cm. Zvažujeme jestli se raději uskrovnit a mít více místa např na noční stolek a lepší průchod okolo, nebo raději koupit větší. Dík za odpovědi.

co jsme s chlapem, máme jen 140 cm a i ta je nám velká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
24.6.15 06:58

140 postel jsem měla u rodičů, když jsem byla sama, pro jednoho a na občasné „přespání“ druhého dobré, ale spát tak každý den, to vůbec. Teď máme s manželem 180, každý svoji matraci a ideálka, větší bych se nebránila, ale není prostor…každopádně když jedem k naším třeba na víkend, manžel spí na mé bývalé posteli a já na gauči, oba se na 140 prostě nevyspíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.6.15 07:02

Mame 140, vetsi se nevejde. A to je nekdy v posteli s nami jeste dite. Brala bych vetsi, ale da se to. Takze byt vami, spis tech 160.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
24.6.15 07:26

@Flenka my s manželem už 4 roky spíme na 140 a úplně v pohodě a ještě tam s námi spí celkem velký pes a taky se vejde :-D - a že se roztahuje. Aspoň se s mužem k sobě víc tulíme :srdce:. Větší bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
24.6.15 07:44

My máme 160, je to pozůstatek nedostatku peněz a prostoru v mládí a je to malý. Prostoru v ložnici je dost. Časem koupíme 180 s oddělenýma matracema. Brala bych větší postel i za cenu ztráty nočního stolku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.6.15 08:07

Sice se na velké posteli tulíme, ale ten prostor okolo je potřeba, na 140 se to nedalo.
Zrovna nedavno se tu řešilo, že jsou noční stolky k ničemu, já bych taky radši širší postel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
24.6.15 08:16

Uff,180 je minimum, pro nas bezva dva metry…brala bych na zakazku i vic-kdyz se navali deti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.6.15 08:30

Já bych se toho nebála, pokud spíte u sebe. My jsme měli s mužem dlouho 120 a vyspali jsme se v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3555
24.6.15 08:36

My máme už 5 let 120 cm a nestěžujeme si, dokonce když jsme na dovolené a tam máme spát v 180, tak jsme z toho nervózní a „hledáme se“ :lol:. Když jsme rekonstruovali - dělili jsme velký pokoj skříní a za ní nám vznikl prostor na spaní (viz fotka), řešili jsme jestli mít noční stolky nebo ne. Máme je a jsem za to ráda, v těhotenství jsem pořád chodila na záchod, teď vstávám k malému a manžel zase brzo ráno do práce, tak se nerušíme přelézáním. Jo a do té 120 si už bereme k sobě i malého a vlezeme se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 08:55

Já spím sama na 160 a nedovedu si představit, že by tam dlouhodobě spali dva lidi. Ruku a nohu mám běžně na druhé matraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.6.15 12:43

Už 5 let spíme na 140 cm široké posteli a navíc pod jednou velkou peřinou. Nevadí nám to, když se jeden rozvaluje moc, druhý do něj drbne a je :mrgreen: Původně to byla moje postel u rodičů v pokoji, po stěhování do svého jsme si ji převezli v rámci úspory peněz za novou postel a nakonec tam zůstala. Máme malou ložnici, klasická dvoumetrovka se tam sice vleze, ale vzhledem k celkově malému bydlení jsme rádi, že tam vměstnáme víc úložných prostor. Ale i kdybychom měli prostoru víc, do větší postele bychom se nehrnuli. Manžel je hubený a já jak se to vezme :lol:, takže se tam vyspíme v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí