Jedla a teď nejí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
14.8.11 13:01

Jedla a teď nejí

Ahoj holky
Malá mi krásně jedla. Je jí 10,5 měsíce a při každém jídle mi snědla kolem 200g. Najednou ze dne na den mi skoro nic nesní. K snídaní a obědu sní 70g. Svačinu vůbec a večeři někdy 50g a někdy vůbec nic. jsem z ní nešťastná. Trvá to už asi 10 dnů. Oběd uvařím a skoro celý vyhodím. Jinak je kojená- mam ještě dokojit? Když dokojím, tak se pak dalšího ani nedotkne.
Jak dlouho vám tohle období trvalo. Každý ráno, když se vzbudím, tak doufám, že mi sní alespoň 100g.
Okolo říkají, ať jsem v klidu, ale to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
14.8.11 13:54

Opravdu buď v klidu. :mrgreen:
To asi slyšet nechceš. Pokud je jinak veselá a hravá, tak to nehroť. Je to období. Takhle staré dítě objevuje svět a jídlo je to poslední co ho zajímá. Neboj, hlady neumře.
Mám čtyři děti a každé mělo období, kdy jídlo bojkotovalo. Hlavně okolo toho nedělat divadlo. Prostě chceš - nechceš, život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.8.11 13:57

a jak dlouho tyto období asi trvají? už z toho šílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.8.11 14:02

U nás většinou dva týdny. Co zuby?
Naše holky když je trápí zuby jí jenom jogurt a všechno studené. Teplé odmítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.8.11 14:38

U nas je to s jidlem jak na houpacce. Tyden basti krasne vsechno a dalsi prska i to, co ma fakt rad :roll: Zrovna dneska jsem si pochvalovala, jakou dobrotu jsem mu k obedu uvarila a Mara snedl par lzicek a hotovo :zed: Dokojit nechce, tak mu to asi staci :nevim:
Vim, ze tak 1-1,5mesice zpet mel obdobi, ze vecer skoro nechtel jist. Trvalo to pres tyden, myslela jsem, ze koncim s kojenim a uz se chystala nasadit kasi. Pil fakt maximalne 3 minuty a jeste se porad odvracel. Ale spal i tak pekne a nez jsem se k te kasi rozhoupala, zacal zase krasne pit.
Byla jsem taky na nervy, takze Te naprosto chapu. Vydrz, ono to zase prejde :hug: A prijde jine obdobi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.8.11 14:55

Já vždycky říkám, že děti nejsou hloupé a když budou mít hlad, ozvou se. Takže když syn nejí, neřeším to. Jídlo nabízím, ale nenutím. Jsou mu skoro tři, takže už moc dobře vím, že jednou zobe jako vrabeček, jindy se umí pořádně nacpat. Pokud je tedy dítě zdravé a prospívá, nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
14.8.11 17:28

Ahojky, dcerka už měla takováto období 3 - pokaždé při růstu zoubků. Zrovna před pár dny nám poslední zkončilo, ale hurá - všechny 4 stoličky jsou venku :palec: :lol: .
Jak radí holky - nehrotit, ono se to určitě vrátí do starých kolejí :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí