Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@petrul Nebyl, samozřejmě jsem nedala z citrusů slupky. A nesmíš to přehnat s kořením, třeba s tím hřebíčkem, ten by tam mohl dělat hořkou chut.
@Tanulkaa to budeš zlatá! myslím, že nebudem samy, kdo to ocení! ![]()
@Monica0 ten likér zní tak parádně! ![]()
škoda jen, že já se už letos vyřídila. ale ono se to bude hodit, třeba i k nějakým narozkám ![]()
@Mičule byl výborný
doufám že letos se taky povede. A ještě když jsem loni hledala inspiraci, tak jsem narazila na sirup do kávy.. ještě jsem to nezkoušela ale mám to v plánu.
@Elaaa píše:
@petrul Nebyl, samozřejmě jsem nedala z citrusů slupky. A nesmíš to přehnat s kořením, třeba s tím hřebíčkem, ten by tam mohl dělat hořkou chut.
tak dík, jdu se na něj vrhnout ![]()
Jinak přihodím taky jeden nápad, dělala jsem oříšky v karamelu a výborný
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Je to rychlý a hroozně dobrý. Doporučuju zabalit ihned po vychladnutí, jináč nebude co balit ![]()
@Monica0 píše:
Já dělala jedlé dárky loni a letos budu zas. Dělala jsem kaštanový likér (z čokoládové tyčinky Kaštany), pečený čaj (já ho ve skleničce tekutý mám, jde opravdu o to jak to komu chutná a jak se to povede), ořechy v medu, čokoládové kuličky letos chci zkusit cappucinové kuličky.
A recept na ten likér prosím někde máš? ![]()
@bumbinka tady prosím
http://recepty.vareni.cz/…anovy-liker/
rum jsem dávala podle chuti, asi ne tolik co tam píšou
@Monica0 díky za skvělý tip, to určitě vyzkouším, mamka Kaštany miluje
a to jste to pili jen tak nebo s něčím? ![]()
@janica252 jako s čím
Jen tak.. měla jsem co dělat aby trochu zbylo na ten dárek ![]()
Nevím, mamka si nějakej likér (jako baileys) lila do kafe, tak třeba tak
já jen, jestli to je samotný dobrý… ale určitě zkusím, jen doufám, že nekoupím slepeckej rum ![]()
@janica252 jj, no jak jsem tu psala prve tak ten sirup do kafe chci zkusit, vůbec nevím jaké by to mohlo být, ale bailays do kafe je škodaaaaa ![]()
@Tanulkaa recepty by mě taky moc zajímaly! Obzvlášť 4 ![]()
Jinak všem moc děkuju za tipy!
Pokud máte nějaký recept(odkaz určo ho sem hodte, myslím že se budou hodit, nejen mě
!
@Monica0 píše:
@janica252 jj, no jak jsem tu psala prve tak ten sirup do kafe chci zkusit, vůbec nevím jaké by to mohlo být, ale bailays do kafe je škodaaaaa
no, ona měla tehdy trochu nepovedenou várku, moc jí nechutnala
a v tom kafi to prý bylo dobrý:)