Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, mám dotaz. Nechala jsem udělat jedlý papír s fotkou. Budu péct piškotový korpus a potahovat formixem. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak tam ten jedlý papír přidělat? kvůli jednomu dortíku se mi nechtělo kupovat gelfix apod. tak jestli to jde na ten formix dát něčím běžným a jak. Díky moc.
Já to udělala tak, že jsem formixem obtáhla jenom obvod a papír jsem položila navrch na krém a kolem obrázku tím krémem ozdobila.. Akorát jsem si obvod blbě vyměřila, tak to dopadlo, jak vidíš.. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Já to udělala tak, že jsem formixem obtáhla jenom obvod a papír jsem položila navrch na krém a kolem obrázku tím krémem ozdobila.. Akorát jsem si obvod blbě vyměřila, tak to dopadlo, jak vidíš..
Pěkně to dopadlo šikula ![]()
Jiiriinka1 píše:Raduš.ka44 píše:Pěkně to dopadlo šikula
Já to udělala tak, že jsem formixem obtáhla jenom obvod a papír jsem položila navrch na krém a kolem obrázku tím krémem ozdobila.. Akorát jsem si obvod blbě vyměřila, tak to dopadlo, jak vidíš..
Děkuji ![]()
Ahoj jestli ještě můžu poradit a obnovit toto téma… Kdybyste někdo nevěděl jak použít jedlý papír nebo chtěli vyzkoušet také něco jiného na jedlý tisk než jen obyčejný jedlý papír, doporučuju http://www.tisk-jedlych-obrazku.eu/inpage/navody/ Je tam detailně popsané jak jedlý papír použít a kromě toho se dá objednat i vytištění jakéhokoli obrázku. Já si nechala vytisknout prcka na fondánový list a byla jsem moc spokojená. Jestli někdo máte zkušenosti, chtěla bych naoplátku vědět jaký je ten chocodecor. Zní to velmi lákavě, ale neumím si představit tisknout něco na kakaové máslo s cukrem
Děkuji za odpovědi
Zdravim,
zkušené cukrářky, prosím, poraďte mi..
Budu dělat dort, který bych ráda potahla chokoflexem a nahoru chci dat jedlý papír s obrázkem. Ovšem, když nad tím tak přemýšlím, tak nevím, jak bude ten papír na tmavém podkladu vypadat.. Jestli ta tmavá nebude prosvitat..?Co myslíte? Máte s tímto nějaké zkušenosti?
Moc děkuji ![]()
Já dělala papír na čokoládovou polevu a pod papír jsem dávala jedné lepidlo a noc mi neprosvítalo.