Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nestresuj se. Udělejte si to doma podle sebe.
Mi teď dcera fouká vlasy. Takový relax mám
. Pak mi je vyžehlí a půjdu na rybí polévku. Při foukání sledujeme pohádku na ČT 1 - Tři veteráni. Já si čtu. Chlebíčky jsem ráno dělala. Ale my dneska nemáme klasický oběd. Místo oběda jsou právě ty chlebíčky a jednohubky. Je to spíš takový odpočinkový den u pohádek.
Tak u nás noc na dnešek šílená, malé rostou zuby.. Takže jsme nespali nikdo
. Já s manželem umíráme, nejradši by jsme spali
. Malou odvezli prarodiče, já už mám vše hotovo.. uklizeno, salát v ledničce, stůl prostřený.. Večer už jenom udělám lososa.
Teď si chvilku dáchnu, půjdu se zkulturnit.. Zajedeme pro malou, večeře doufejme proběhne v klidu.. A upřímně se už těším do postele
![]()
@Tamtama píše:
Všechno chutná jak piliny.Mamka rozhodla, že si uděláme Vánoce v lednu, tak dneska Ježíšek donese jen dárky ode mě. Ještě že si každý rok kupuju dárek i pro sebe, jinak by to mladšímu bylo divný. Ten ještě věří. Vlastně přemýšlím, jak vůbec naskládám dárky pod stromek, když mám děti furt za zadkem..
Ty kráso. Já tam udělala hrubku jako vrata.
Naše piliny byly totiž fakt tvrdý. ![]()
Jinak my budeme lákat Ježíška prskavkama, jak už bylo řečeno. Snad to klapne. Má dost pršet.
U nás letos poprvé nebude tchyně.
Takže mám celkem pohodu, salát hotový, místo ryby řízky, na oběd buřtguláš. Letos fakt na všechno kašlu. Atmosféra má do sváteční daleko, děcka se tu řežou, protože jsem jim vypla počítače. Ale mě je to celkem jedno, hledím hlavně na vlastní duševní pohodu, protože to špatné mě teprve čeká. ![]()
@Uslava píše:
No tvl. Ze si raději nedá panáka a nevezme děti ven. Teda raději obráceně. Já bych byla šťastná, že nemusím nic dělat a byla bych úplně tichounka.
Děti ven nevezme. Máme tu špatně chodníky, mohla by upadnout. Navíc ji děti neposlouchají a chovají se nebezpečně. Staršímu je 10 a nechce chodit za ruku, co kdyby ho přejelo auto ![]()
Alkohol nepije, protože…
@VitaminC píše:
Jsem myslela, ze tu najdu neco normalniho ke kojeni, jak se tchyne nastehovala k mladym na Vanoce, jak manzel nepomaha s pripravami, jak se vam zdrcl krem do cukrovi
Tak ja vykopavam, pro vsechny, co i na Stedry den sjizdi emimino a nenasli tu nic kloudneho ke cteni.
Moje narcistni matka letos pri hadce rekla „a na Vanoce neprijdu“ - jakoze to ma byt pro nas trest. Ja uz se nadechovala, at neblbne, ze Vanoce a deti a co bude delat sama. Ale pak se mi vyjevil v hlave ten bozsky klid a zmlkla jsem. Tak ja mam letos prvni Vanoce v absolutnim klidu. Lezim jeste v posteli, cumim na Jasnenku v pyzamu, nedelam chlebicky ani nemusim delat kapra. Bozi!
Jedine, co me mrzi, ze nam nic nekoupila, teda mne je to jedno, ale deti nedostaly nic. Co vy? Uzivate si nebo drete?
Dru, tak uz to bordelari mivaji ![]()
A kocky mi do toho hazeji vidle, co uklidim tam si lehnou ![]()
Příspěvek upraven 24.12.21 v 13:08
@JanaDaR píše:přemýšlím, kam večer vypadnu, protože mám evidentně náladu, že to zkazím všem. Asi bude lepší, když si to pod stromkem oslaví jen manžel s dětmi.
Co te tizi?
U nas vše v pohodičce, ted tu chlap i syn spí po polívce, pak budou chlebíčky a cukroví, koelm 15 hod začnu smažit, ať pak mužeme jit brzy ke stromku a ještě si s dárky pohrát. j dopoledne jsme byli venku, zatím jsem žádnou pohadku neviděla, ani vlastně se na žadnou ani netěším, těším se na pekařův cisař, cisařuv pekař, jako malá jsme ji nesnášela, ale čím jsem starší, tím ji mám raději. Jo a s čerty nejsou žerty, ale ani jedno dneska myslim nedavaji. Spíš mě mrzí, že neuvidím Pelíšky, v deset už budu určitě k. o.
Pravá vánoční - děti se perou, ječí, pes štěká.. Sousedi nás musí milovat ![]()
U nás je klídek a pohoda. Oběd byl lehký, ještě se dobublava polévka na večer.. Manžel se synem leží na gauči každý s ovladačem Ps4 a hrají spolu FIFU, já utekla do ložnice a valím se.
Za chvíli vyrazíme nakrmit kačeny do parku, až se aspoň trochu vyvetrame, než přiletí Jéža. Vajecnak už jsem bohuze dopila včera, ale nějakou tekutou substituci cukroví určitě ještě najdu.
U nas kazdy rok veceri chysta manzel. Takze polivka uz je hotova, k obedu udelal kubu a ted pospava. Ja jeste chvilku pockam a pak pujdu detem umyt hlavu…rano jsem nasla dceri na hlave 3 hnidy. ![]()
My už máme všechno hotovo.
Dali jsme si hrachovou polévku a teď se chystáme na hřbitov, abychom mamince a dalším zesnulým příbuzným zapálili svíčku.
Kolem 17 hodiny bude večeře a pak už jen ty pohádky a cukroví. ![]()
@Venetia píše:
Dru, tak uz to bordelari mivaji
A kocky mi do toho hazeji vidle, co uklidim tam si lehnouPříspěvek upraven 24.12.21 v 13:08
Krásný miciny. Nám naše kočky a batole úspěšně likvidují vánoční výzdobu. Máme dvě pětiměsíční koťata. Už vyšplhala na špičku stromečku a synek se vehementně snaží pověsit na stromeček všechny svoje traktory. Asi je brzo zabiju. Kočky. Synka si ještě nechám.
@Elenloth píše:
U nás letos poprvé nebude tchyně.Takže mám celkem pohodu, salát hotový, místo ryby řízky, na oběd buřtguláš. Letos fakt na všechno kašlu. Atmosféra má do sváteční daleko, děcka se tu řežou, protože jsem jim vypla počítače. Ale mě je to celkem jedno, hledím hlavně na vlastní duševní pohodu, protože to špatné mě teprve čeká.
Proč jsi si kazila vánoční atmosféru vypínáním počítačů? ![]()
@MatkaMatceVlkem píše:
Krásný miciny. Nám naše kočky a batole úspěšně likvidují vánoční výzdobu. Máme dvě pětiměsíční koťata. Už vyšplhala na špičku stromečku a synek se vehementně snaží pověsit na stromeček všechny svoje traktory. Asi je brzo zabiju. Kočky. Synka si ještě nechám.
Tak synkovi pomoz a pošli foto stromku s traktorama ![]()