Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MatkaMatceVlkem píše:
Krásný miciny. Nám naše kočky a batole úspěšně likvidují vánoční výzdobu. Máme dvě pětiměsíční koťata. Už vyšplhala na špičku stromečku a synek se vehementně snaží pověsit na stromeček všechny svoje traktory. Asi je brzo zabiju. Kočky. Synka si ještě nechám.
@Kazimíra Olejovka píše:
U nas kazdy rok veceri chysta manzel. Takze polivka uz je hotova, k obedu udelal kubu a ted pospava. Ja jeste chvilku pockam a pak pujdu detem umyt hlavu…rano jsem nasla dceri na hlave 3 hnidy.
To není moc milá nadílka, co? ![]()
Ja mam letos nějaké divné Vánoce, nic mě netěší, strašně mě všichni štvou. Naštěstí jeden pes že tři mq pí operaci a vypadá to nadějně.
Všem přeji pohodový svátky
@jita22 píše:
Tak synkovi pomoz a pošli foto stromku s traktorama
Pozor. To nejsou žádný mini traktůrky.
To jsou pořádný traktory, kdy ten nejmenší má 20 cm na délku. Myslím, že to by neklaplo a stromeček by zkolaboval. ![]()
Za chvilku zkolabuju já. Kočka už zase vyšplhala na špičku. Možná letos bude k večeři poprvé místo salátu kočičína. ![]()
@cecetka píše: [ @MatkaMatceVlkem Mozna nevedi toto
To je přesně pohled naší Miušky. Muž jí říká, že je to malá nestvůrka. Už večer prudila u stromku, shazovala baňky. V noci na ni dcera několikrát letěla a odháněla ji. A kolem 3h. v noci jsem se stěhovala na sedačku. Až jsem si tam lehla, už nepřišla. Dneska si teda provokativně lehla do proutěného košíku, který máme pod stromek. Baňky zatím obchází. Ale jsme tady pořád někdo poblíž. Tak neměla příležitost útočit.
@cecetka píše:
@Kelsey Jeste mam jednu „kocici“
Jo přesně. My máme naštěstí obyčejné Pepco baňky. Jsou nerozbitné. S tím si hrát může. Nepořeže se. Akorát to zdobení na nich se drobí a dělá binec. Je to malá hračička.
Starší kocouři jsou milí. Oni si asi pamatují, že vždycky mají něco pro sebe pod 🎄. Tak si od včera lehají poblíž, dívají se. Jestli opravdu čekají nebo se jim líbí, jak to svítí
.
My mame pohodu. Salat a polevku vcera udelala mamka, muz naporcoval kapra, ja dobalila vsechny darky a deti si hraji se psy. Za hodku pojedeme s muzem pro moji babicku s dědou. Vanoce jsou u nas vzdycky klidne.
Já jsem v karanténě, holka pozitivní v izolaci a zbytek rodiny ve Špindlu
. Jestli se aspoň trochu vzchopím, tak bude večer online přenos. Pořád mi nic nebylo a dnes už necítím ani parfém, ani ocet ani kočkolit. vybičovala jsem se zabalit dárky a odpadla na kanape. Sprchovat se můžu tak 2× do hodiny. Jíme jen mandarinky, cukroví a vaříme dokola čaje. Za dvanáct let první vánoce co jsme jen samy dvě. kotel nefunguje, tak topíme ve starejch Petrách a koukáme na pohádky. Veselý Vánoce
![]()
@cecetka píše:
@Kelsey Jeste mam jednu „kocici“
@cecetka píše: [ @MatkaMatceVlkem Mozna nevedi toto
U nás loni stromeček padl za vlast. První Vánoce s kočkou, letos už ho víc hlídám. ![]()
@Tamtama píše:
U nás loni stromeček padl za vlast. První Vánoce s kočkou, letos už ho víc hlídám.