Jedna normalní vánoční

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2721
24.12.21 10:26

Tak já musím přiznat, že na to obalování a smažení se fakt netěším. Ale změna menu není možná, to bych rodinu zarmoutila.
Pod stromečkem se nám přes noc už objevilo pár dárků, tak děti obcházejí jako mlsní kocouři :)
@JanaDaR
Já si v takových chvílích říkám, že aspoň že ostatní jsou spokojení, a to není málo.
Ale rozumím.

Tak šťastné a veselé všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
24.12.21 10:28

@Sedmnactnulajedna moje nálada má potenciál strhnout všechny kolem. A proč bych jim měla něco takového dělat, že.

• Citovat
  • Upravit
749
24.12.21 10:29
@JanaDaR píše: :nevim: přemýšlím, kam večer vypadnu, protože mám evidentně náladu, že to zkazím všem. Asi bude lepší, když si to pod stromkem oslaví jen manžel s dětmi.

no ale tim jim to zkazis taky, ne? nevim, jak to mate doma, ale mama asi bude u vecere a stromecku chybet. ja se vzdycky kvuli diteti snazila (i kdyz to nekdy bylo hodne tezke) aby melo pekne vanoce. protoze ja je jako dite moc krasne nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
24.12.21 10:33

Mísa s cukrovím k snídani, pyžamo. Na svařák se chodím koukat, neb budu řídit, ale večer se po návratu těším na flanelový pyžamo, teplý fusky, ten svařák a Lásku nebeskou. To mi prostě nikdo nezkazí a nenaruší, :mrgreen:.
I když teda vždycky jí dávali, pokud se nepletu 23., tak mám letos narušený průběh svátků :mrgreen:. A Pelíšky dám holt až zítra

Krásné a pohodové svátky všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
24.12.21 10:33

@JanaDaR - zkus si dát něco cukroví, hořčík a vanu.. a nebo a chvíli někam vypadni teď :-)

Jinak mě moje děti neskutečně dnes iritují :oops: Tak jsem je poslala hrát minecraft :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
24.12.21 10:37

Světla svítí, stěrače stírají. Včerejší pavlova úspěšně křupla a rozpadla se, dnešní těžko říci, půl salátu v dekonstruovaném stavu, dárky mají příkaz se zabalit, vlkouš čumí nas*aně protože se zase někam pojede. Klasika, pohoda, brambůrky k snídani a no stress

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
24.12.21 10:50

@Gracelynx právě že s ním si můžou v klidu rozbalit dárky, najíst se a tak vůbec. Máma je sice fajn záležitost, ale nejspíš nikoli v tomto stavu. Na nespokojenou, protivnou a jinak nevhodně se chovající babu, není nikdo zvědav.

• Citovat
  • Upravit
35734
24.12.21 11:00

Manžel jelikož vstával s menší v 5:45 vypadá, že někde usne a je jak zpomalený, holka odpočítává v kolik budeme jíst a malý má 39… Mno… Za dva dny máme jet 350km k babičkám, tak snad bude ok. Kdyby ne, budeme doma nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
24.12.21 11:17
@VitaminC píše:
Jsem myslela, ze tu najdu neco normalniho ke kojeni, jak se tchyne nastehovala k mladym na Vanoce, jak manzel nepomaha s pripravami, jak se vam zdrcl krem do cukrovi :mrgreen:
Tak ja vykopavam, pro vsechny, co i na Stedry den sjizdi emimino a nenasli tu nic kloudneho ke cteni.
Moje narcistni matka letos pri hadce rekla „a na Vanoce neprijdu“ - jakoze to ma byt pro nas trest. Ja uz se nadechovala, at neblbne, ze Vanoce a deti a co bude delat sama. Ale pak se mi vyjevil v hlave ten bozsky klid a zmlkla jsem. Tak ja mam letos prvni Vanoce v absolutnim klidu. Lezim jeste v posteli, cumim na Jasnenku v pyzamu, nedelam chlebicky ani nemusim delat kapra. Bozi!
Jedine, co me mrzi, ze nam nic nekoupila, teda mne je to jedno, ale deti nedostaly nic. Co vy? Uzivate si nebo drete?

Koukam mame podobnou maminku :mrgreen:
Moje se ani neobtěžovala zvednout telefon a popřát vnukovi..
My teprve zdobime stromek a já dělám salát + chlebíčky :cert:

Pak si pustime pohádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8465
24.12.21 11:25
@Tamtama píše:
Všechno chutná jak piliny. :lol: Mamka rozhodla, že si uděláme Vánoce v lednu, tak dneska Ježíšek donese jen dárky ode mě. Ještě že si každý rok kupuju dárek i pro sebe, jinak by to mladšímu bylo divný. Ten ještě věří. Vlastně přemýšlím, jak vůbec naskládám dárky pod stromek, když mám děti furt za zadkem.. :zed:

My chodíme přivolávat prskavkama na balkon a muž to mezi tím naskládá a přijde za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11103
24.12.21 11:53
@JanaDaR píše:
@Gracelynx právě že s ním si můžou v klidu rozbalit dárky, najíst se a tak vůbec. Máma je sice fajn záležitost, ale nejspíš nikoli v tomto stavu. Na nespokojenou, protivnou a jinak nevhodně se chovající babu, není nikdo zvědav.

Tak se jdi projít do lesa nebo někam zalez s flaškou vaječňáku, třeba se to do večera trochu utřepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.12.21 11:55
@Limi123 píše:
My chodíme přivolávat prskavkama na balkon a muž to mezi tím naskládá a přijde za námi.

U nás vždycky mamka vzala děti a psa na procházku a já s tetou zatím „umyly nádobí“. Já si nějak poradím, zaukoluju čtvrťáka a snad to klapne. Nebo to praskne a nebude věřit už ani prvňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11103
24.12.21 11:56
@Limi123 píše:
My chodíme přivolávat prskavkama na balkon a muž to mezi tím naskládá a přijde za námi.

Přesně, Tamtamo, pošli kluky někam vedle vyhlížet a ty „ještě něco dodělej“ a pak jdi za nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.21 12:11

Tak k nám dorazila tchýně. Jelikož se nas bála kvůli Covidu a už u nás rok nebyla, tak neviděla, jak dopadla rekonstrukce. Takže je vše špatně. Já jsem si dovolila udělat pracovnu, což je nejhorší věc, co jsem mohla rodině udělat.
Chudáci děti mají nejmenší krcalky v domě - skoro 20 m2. Měla jsem jim nechat i pracovnu, aby tam měly hernu a netrpěly stísněným prostorem.
Gauč je moc tvrdý, postel v dětském pokoji moc měkká. V salátu je salám. Ve druhém salátu je hrášek. V rybí polévce jsou vnitřnosti. Použila jsem domácí vejce a určitě budeme mít salmonelu. Máme pro děti moc dárků…
Příští rok u nás nebude :mrgreen:
Anonym kvůli švagrové.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
24.12.21 12:23
@Anonymní píše:
Tak k nám dorazila tchýně. Jelikož se nas bála kvůli Covidu a už u nás rok nebyla, tak neviděla, jak dopadla rekonstrukce. Takže je vše špatně. Já jsem si dovolila udělat pracovnu, což je nejhorší věc, co jsem mohla rodině udělat.
Chudáci děti mají nejmenší krcalky v domě - skoro 20 m2. Měla jsem jim nechat i pracovnu, aby tam měly hernu a netrpěly stísněným prostorem.
Gauč je moc tvrdý, postel v dětském pokoji moc měkká. V salátu je salám. Ve druhém salátu je hrášek. V rybí polévce jsou vnitřnosti. Použila jsem domácí vejce a určitě budeme mít salmonelu. Máme pro děti moc dárků…
Příští rok u nás nebude :mrgreen:
Anonym kvůli švagrové.

No tvl. Ze si raději nedá panáka a nevezme děti ven. Teda raději obráceně. Já bych byla šťastná, že nemusím nic dělat a byla bych úplně tichounka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak