Jedna normalní vánoční

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6794
24.12.21 09:43

Jedna normalni vanocni

Jsem myslela, ze tu najdu neco normalniho ke kojeni, jak se tchyne nastehovala k mladym na Vanoce, jak manzel nepomaha s pripravami, jak se vam zdrcl krem do cukrovi :mrgreen:
Tak ja vykopavam, pro vsechny, co i na Stedry den sjizdi emimino a nenasli tu nic kloudneho ke cteni.
Moje narcistni matka letos pri hadce rekla „a na Vanoce neprijdu“ - jakoze to ma byt pro nas trest. Ja uz se nadechovala, at neblbne, ze Vanoce a deti a co bude delat sama. Ale pak se mi vyjevil v hlave ten bozsky klid a zmlkla jsem. Tak ja mam letos prvni Vanoce v absolutnim klidu. Lezim jeste v posteli, cumim na Jasnenku v pyzamu, nedelam chlebicky ani nemusim delat kapra. Bozi!
Jedine, co me mrzi, ze nam nic nekoupila, teda mne je to jedno, ale deti nedostaly nic. Co vy? Uzivate si nebo drete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
24.12.21 09:48

Já si užívám :mrgreen: koukám na Jasnenku piju kafe. Děti ještě spí :mrgreen: Klídek pohoda :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8615
24.12.21 09:54

Byla jsem sice nucena vylézt z postele už v půl 8, ale od té doby sedím na gauči a čumím čumím televizi :mrgreen: šla jsem teda do kuchyně udělat si kafe, dětem snídani (jogurt, takové namáhavé jídlo na přípravu). Pak je musela odemcit dveře, aby se jedno z dětí mohlo dostat domů. Jídlo chystá manžel, to jde mimo mě. A teď se hezky z gauče koukám, jak vysavač vysava. Za chvíli půjdeme ven, je tam trocha sněhu, tak ať si děti užijí. Víc takových dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
24.12.21 09:54

Já tu měla kámošku, co žije sama, přišla na panáčka. Daly jsme si Tatranský čaj. Chodí kolem našeho za rodiči na hřbitov.
Vánoce nehrotím, hlavní je klid.
Velké děcko má umývat nádobí, tak je radši zalezlé v pokoji, mladší děcko spí.
Já posnídala kousek kupované vánočky s Éčky 8) a kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55910
24.12.21 09:55

Já byla běhat. Vše hotové, bude válení a pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68840
24.12.21 09:59

U nás pohodička. Akorát velké dítě se právě pokusilo donést mi sem tašku s kdovíčím se slovy „to není moje a je potřeba to uklidit“, zařvala jsem tak hlasitě, že doufám, že podobné nápady už nebude mít nejen na Štědrý den :mrgreen: (taška už tu není a JÁ ji neuklízela)
Krásné Vánoce všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
24.12.21 10:01

My pohoda, no stress 8) já ještě v pyžamu a za chvilec jdeme krmit zvířátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
24.12.21 10:02

Odběhnuto 8 kiláků, teď bude kafe a vánočka k snídani, pak procházka v lese, návštěva, a večer pohoda klídek u dobré večeře.
Vše hotovo, nikdo nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
24.12.21 10:02
@VitaminC píše:
Jsem myslela, ze tu najdu neco normalniho ke kojeni, jak se tchyne nastehovala k mladym na Vanoce, jak manzel nepomaha s pripravami, jak se vam zdrcl krem do cukrovi :mrgreen:
Tak ja vykopavam, pro vsechny, co i na Stedry den sjizdi emimino a nenasli tu nic kloudneho ke cteni.
Moje narcistni matka letos pri hadce rekla „a na Vanoce neprijdu“ - jakoze to ma byt pro nas trest. Ja uz se nadechovala, at neblbne, ze Vanoce a deti a co bude delat sama. Ale pak se mi vyjevil v hlave ten bozsky klid a zmlkla jsem. Tak ja mam letos prvni Vanoce v absolutnim klidu. Lezim jeste v posteli, cumim na Jasnenku v pyzamu, nedelam chlebicky ani nemusim delat kapra. Bozi!
Jedine, co me mrzi, ze nam nic nekoupila, teda mne je to jedno, ale deti nedostaly nic. Co vy? Uzivate si nebo drete?

Klid, potrestá se sama, a ty budeš mít svatý klid.No tak nic nedá, aspoň ti to nemůže vyčítat. Vánoce nejsou jenom o dárcích, a mně stejně nikdo přání nesplní to co bych opravdu chtěla, není to v lidských možnostech. Já střídavě něco dělám, teď čumím s děckama na pohádky a sjíždím emimino. Přemýšlím jestli si nemám nalít vaječnák, ale vzhledem k tomu že malá se mnou pořád třese jak se o mně opírá, a cokoliv mám v ruce za jídlo považuje za svoje ham ham, tak mám obavy že by si chtěla taky cvaknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
24.12.21 10:09

:nevim: přemýšlím, kam večer vypadnu, protože mám evidentně náladu, že to zkazím všem. Asi bude lepší, když si to pod stromkem oslaví jen manžel s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
8460
24.12.21 10:11
@VitaminC píše:
Jedine, co me mrzi, ze nam nic nekoupila, teda mne je to jedno, ale deti nedostaly nic. Co vy? Uzivate si nebo drete?

Já ještě ležím v pyžamu. Polívka je už rozmražená, oběd nějak sfouknu, salát k večeři je už koupený z vedlejší restaurace a zbývá mi jen vinná klobása k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.12.21 10:12

U nás taky žádný stres. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.12.21 10:16

My ležíme s covidem, doma bordel, ale co, stejně nikdo nepřijde. Mamka taky leží s covidem, jen o dvě ulice dál a sama. Veselé Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.12.21 10:20
@Tamtama píše:
My ležíme s covidem, doma bordel, ale co, stejně nikdo nepřijde. Mamka taky leží s covidem, jen o dvě ulice dál a sama. Veselé Vánoce

Přesně takhle jsme to měli minulý rok. Držte se a brzo se uzdravte. :kytka:
Těším se až si letos pochutnáme na salátu. Loni s covidem chutnal jako pyliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.12.21 10:24
@MatkaMatceVlkem píše:
Přesně takhle jsme to měli minulý rok. Držte se a brzo se uzdravte. :kytka:
Těším se až si letos pochutnáme na salátu. Loni s covidem chutnal jako pyliny.

Všechno chutná jak piliny. :lol: Mamka rozhodla, že si uděláme Vánoce v lednu, tak dneska Ježíšek donese jen dárky ode mě. Ještě že si každý rok kupuju dárek i pro sebe, jinak by to mladšímu bylo divný. Ten ještě věří. Vlastně přemýšlím, jak vůbec naskládám dárky pod stromek, když mám děti furt za zadkem.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí