Jedna normalní vánoční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11135
25.12.21 10:15
@JanaDaR píše:
@sirikit rok, respektive dostávala jsem se z něj skoro čtyři měsíce, ale pozitivní test jsem měla loni 28. 12. Vyšla jsem z něj s občasnými tachyarytmiemi, poloviční kapacitou plic, zůstaly mi oteklé prsty. Tak včerejšek byl ještě dobrej, předevčírem jsem šla k zemi asi 12×.

Ufff :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75558
25.12.21 10:24
@JanaDaR píše:
@sirikit rok, respektive dostávala jsem se z něj skoro čtyři měsíce, ale pozitivní test jsem měla loni 28. 12. Vyšla jsem z něj s občasnými tachyarytmiemi, poloviční kapacitou plic, zůstaly mi oteklé prsty. Tak včerejšek byl ještě dobrej, předevčírem jsem šla k zemi asi 12×.

Ježiši… 8o 8o
Rýmička… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.12.21 11:44
@MatkaMatceVlkem píše:
To máte doma tygra ne? 8o :mrgreen: Tohle nemůže standardní čtyř až pětikilová kočka spáchat.

Jo, leda prd, trikilovou tygřici :mrgreen: A to jí vlastně loni bylo půl roku, tak byla ještě lehčí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.12.21 12:11
@Tamtama píše:
Jo, leda prd, trikilovou tygřici :mrgreen: A to jí vlastně loni bylo půl roku, tak byla ještě lehčí.. :mrgreen:

Ta je nádherná. Hodně podobná nám vyšplhala na ten stromek. Taky takhle hezky strakatá. Já jsem na tyhle vícebarevný úchyl. :D
A teda před ní klobouk dolů. :mrgreen: Musela prokázat neobyčejnou sílu a odhodlání při likvidaci toho stromečku. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.12.21 12:23
@stinga píše:
každá kočka neváží 5 kg :mrgreen: koukni na mě - poctivých 9 kg

To už je pěknej macek. Náš nejtlustší venkovní kocour váží pouhopouhých 5 kilo. 8) Ale dlužno dodat, že my tu máme jen obyč vesnický micky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56014
25.12.21 18:07
@JanaDaR píše:

To je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
25.12.21 19:29
@Anonymní píše:
Tak k nám dorazila tchýně. Jelikož se nas bála kvůli Covidu a už u nás rok nebyla, tak neviděla, jak dopadla rekonstrukce. Takže je vše špatně. Já jsem si dovolila udělat pracovnu, což je nejhorší věc, co jsem mohla rodině udělat.
Chudáci děti mají nejmenší krcalky v domě - skoro 20 m2. Měla jsem jim nechat i pracovnu, aby tam měly hernu a netrpěly stísněným prostorem.
Gauč je moc tvrdý, postel v dětském pokoji moc měkká. V salátu je salám. Ve druhém salátu je hrášek. V rybí polévce jsou vnitřnosti. Použila jsem domácí vejce a určitě budeme mít salmonelu. Máme pro děti moc dárků…
Příští rok u nás nebude :mrgreen:
Anonym kvůli švagrové.

Neneeee, to jsi obšlehla z nějakýho filmu, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16978
25.12.21 19:38

@JanaDaR - necetla jsem, jestli jsi nakonec nekde nepsala, ale zvladla jsi to? :hug:

Edit - priste nejdriv doctu :hug:

Příspěvek upraven 25.12.21 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
25.12.21 19:39
@JanaDaR píše:
@jita22 nakonec to dopadlo tak, že to se mnou seklo dvakrát během oné hodiny, co byl muž s dětmi venku. Problem solved. A pak ještě dvakrát během rozbalování dárků. Jelikož jsem sebou jedenkráte švihla přímo na manžela, pravil, že je to krásné, jak se na něj vrhám po osmnácti letech soužití.

Jako opravdu omdlela? Ty jo, já měla na dnešek omdlívací sen. Akorát že teda o mně. Ty brďo, něco je ve vzduchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 19:53
@Taktinevím píše:
Neneeee, to jsi obšlehla z nějakýho filmu, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

Ne, to je bohužel realita. Naštěstí je už pryč. Protože je vše špatně. Prozkousela obě děti ze školních vědomostí. Zkonstatovala, že bychom se měli víc učit. Pak je oba zjezdila, že si neváží věcí…

• Citovat
  • Upravit
26856
25.12.21 19:55
@Anonymní píše:
Ne, to je bohužel realita. Naštěstí je už pryč. Protože je vše špatně. Prozkousela obě děti ze školních vědomostí. Zkonstatovala, že bychom se měli víc učit. Pak je oba zjezdila, že si neváží věcí…

To je zly sen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
25.12.21 22:52
@cecetka píše:
To je zly sen 8o

a to jsi ji nechala? me celkem dlouho trvalo naucit se vymezit vuci starsim lidem, ale jak slo o dite, tak jsem se zmenila v matku tygrici a branila, slusne, ale durazne, protoze proti protivnym a prudivym pribuznym dite vetsinou nema sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
26.12.21 01:16

@cecetka promin, to patrilo anonymni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.12.21 07:47
@Anonymní píše:
Bohuzel se k tobe pridavam, vsechno me nejak se.. ale prispela jsem si k tomu vcera nemoudrym vyberem osob na setkani behem Stedreho dne. Tak mne rozhodily a vysaly, ze jsem so doted nenahodila a jeste zacinam mit silenej vztek sama na sebe, pac jsem se tesila, az vypnu a misto toho se ted placam ve smesici vzteku a litosti :(

A co se stalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 08:47
@Gracelynx píše:
a to jsi ji nechala? me celkem dlouho trvalo naucit se vymezit vuci starsim lidem, ale jak slo o dite, tak jsem se zmenila v matku tygrici a branila, slusne, ale durazne, protoze proti protivnym a prudivym pribuznym dite vetsinou nema sanci.

Nenechala. Poslala jsem ji do nejdál. Opakovaně. Její argument? Ona je jediná, kdo nám řekne pravdu, ale myslí si to všichni.
Příští rok jí nezvu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí