Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jak je to s tím tvrdnutím břicha,já to při předchozích těhu neměla a taky už je to dávno a včera se mi stalo asi 4×nebo 5×,že jsem z ničeho nic ucítila v břiše takový velký tlak až mě bolel i močák,jako bych tam měla kamen a chtěl každou chvíli explodovat.Po pár vteřinách to pomalu začalo ustupovat…stalo se mi to už i párkrát předtím ale tak max 1× do týdne a míň a já myslela že se prcek přetáčí,ale aby se přetáčel tolikrát za den
a necítila jsem žádný hrbol a břicho jsem měla o něco tvrdší
Co vy na to???? ![]()
Moc díky.......
Ano, nejpíš to je to ono tvrdnutí, každá ho má jinak silné, ale pravděpodobně je to ono. Kup si na to Magnesii Lactici
![]()
Ahoj,i mě se toto stává.Ale spíš po nějaké námaze.Jen tak z ničeho nic,to ne.Ale ano,řekla bych,že je to to tvrdnutí bříška…velký tlak a do minuty to přejde.Nepřepínala jsi se???
Tvrdnutí břicha je naprosto normální. I 10× za den. Na tohle je magnézium zytečné. Jsou to korekční stahy dělohy. Děloha roste ve skocích. Je to sval, který se musí procvičovat.
Pokud by tvrdlo častěji nebo 3-4× do hodiny, tak navštívit lékaře.
Jinak, každé těhotenství je jiné a taky, jak jsi psala, si to nemusíš pamatovat.
Právě že ani ne…před tím jsem dělala úplně běžný věci jako vždy a skoro vždy se mi to stalo když jsem seděla…
gabi.design píše:
Bude to tvrdnutí a je to normální, děloha se tak trénuje.
Vidím že máme vybrané stejné jméno...... ![]()
ILDO píše:gabi.design píše:Vidím že máme vybrané stejné jméno......
Bude to tvrdnutí a je to normální, děloha se tak trénuje.
Taky jsem koukala.
![]()
gabi.design píše:ILDO píše:Taky jsem koukala.gabi.design píše:Vidím že máme vybrané stejné jméno......
Bude to tvrdnutí a je to normální, děloha se tak trénuje.![]()
Tak ať máš rychlý a pohodový porod a ať jste oba zdraví ![]()
Ahoj, jsem v 16tt a ráno po probuzení jsem měla viditelnou bouli vpravo těsně pod pupkem(měla jsem mimochodem plný močový měchýř), po otočení na bok to zmizelo, co to mohlo být?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 16tt a ráno po probuzení jsem měla viditelnou bouli vpravo těsně pod pupkem(měla jsem mimochodem plný močový měchýř), po otočení na bok to zmizelo, co to mohlo být?
Neboj to je normalni, je to mimco ![]()
Jejda, tak snad miminko ne. Otáčí se, má ruce, nohy, tak sem tam nějak zatlačí a vytlačí ti na břiše bouly.
@Raciolka22222 no to je fotka
Ta se povedla. Ju
Zakl. Tvrdnuti jsem taky zkoumala, ted az u druheho jsem ho rozeznala
U me je to takovej naval, zacne tepat kolem zaludku a pak se pomalu zacne stahovat deloha. Na omak je tvrdsi. Nekdy jen kousek, nekdy cele bricho.
Boulicky jsou mimi, u me se po ranu taky protahuje a dela boulicky… ![]()