UTZ 30tt v Podolí

P.
2302
10.6.11 17:11

utz 30.tt v Podolí

ahoj holky, ted jdu v tydnu pro zadanku na velky utz v 30.-32.tt, budu rodit v podoli (snad :-)), tak se chci zeptat na zksuenosti. muzu si napr. vybrat termin (manzel by chtel jit se mnou, ale dela na sluzby)? a davaji fotky )samozrejme za poplatek)?dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
10.6.11 17:25

Ahojky, pokud se objednáš několik týdnu dopředu, tak určitě se na termínu můžeš dohodnout :palec: já jsem se objednávala hned jak jsem měla žádanku u sebe, takže tak cca 4 týdny dopředu. Co se týče fotky, tak mě jí udělali v tom 20.tt na prvním velkém UZ, to jsem byla taky v Podolí a dokonce zadarmo. V tom 30.tt mi fotku nedělali, ale já jsem jí ani nechtěla, protože to mimčo už je tam tak natlačené, že by bylo prd vidět :think: ale podle mě, pokud si řekneš, že bys chtěla fotečku, tak třeba by ti doktor zkusil nějakou udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
10.6.11 17:28

dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
14.6.11 15:55

jeste mam dotaz, uz jsem objednana, jen me zajima, jeslti mi v podoli pri tomhle utz reknou i odhad vahy ci i jestli upravuji termin porodu..?dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
14.6.11 15:55

jeste mam dotaz, uz jsem objednana, jen me zajima, jeslti mi v podoli pri tomhle utz reknou i odhad vahy ci i jestli upravuji termin porodu..?dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.6.11 19:19
P. píše:

Odhad vahy určitě bude napsan v té zprávě, kterou ti dají. Termín porodu se podle mě nebude upravovat, když nebudou nějaké výrazné odhylky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí