Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, ted jdu v tydnu pro zadanku na velky utz v 30.-32.tt, budu rodit v podoli (snad
, tak se chci zeptat na zksuenosti. muzu si napr. vybrat termin (manzel by chtel jit se mnou, ale dela na sluzby)? a davaji fotky )samozrejme za poplatek)?dekuju moc!
Ahojky, pokud se objednáš několik týdnu dopředu, tak určitě se na termínu můžeš dohodnout
já jsem se objednávala hned jak jsem měla žádanku u sebe, takže tak cca 4 týdny dopředu. Co se týče fotky, tak mě jí udělali v tom 20.tt na prvním velkém UZ, to jsem byla taky v Podolí a dokonce zadarmo. V tom 30.tt mi fotku nedělali, ale já jsem jí ani nechtěla, protože to mimčo už je tam tak natlačené, že by bylo prd vidět
ale podle mě, pokud si řekneš, že bys chtěla fotečku, tak třeba by ti doktor zkusil nějakou udělat
jeste mam dotaz, uz jsem objednana, jen me zajima, jeslti mi v podoli pri tomhle utz reknou i odhad vahy ci i jestli upravuji termin porodu..?dekuju!
jeste mam dotaz, uz jsem objednana, jen me zajima, jeslti mi v podoli pri tomhle utz reknou i odhad vahy ci i jestli upravuji termin porodu..?dekuju!
P. píše:
Odhad vahy určitě bude napsan v té zprávě, kterou ti dají. Termín porodu se podle mě nebude upravovat, když nebudou nějaké výrazné odhylky ![]()