Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vobec to nie je hlupe, zajst na pohotovost. Zial, neviem ina poradit
Canesten krém ten mi dával můj dr.mně se stačí vykoupat ve vaně a né osprchovat a do 2 dnů zánět.
Ten výtok byl hrudkovitý? Jak radila Lůca, tak Canesten a nebo ještě líp Jenamazol - má i aplikátory, je vždy lepší na noc zavádět a přes den povrchově ještě namazat.
Hrudkovitý nebyl, zezačátku to byl normální výtok ale bylo ho dost a tet se mi zdá spíš vodnatý.
Urcite neni blbe zajit na pohotovost, zanety v tehu se musi lecit hned, hrozi potrat nebo predcasny porod, ve tvem pripade teda potrat tak utikej na pohotovost, oni uz budou vedet co a jak ![]()
Lend.u píše:
Urcite neni blbe zajit na pohotovost, zanety v tehu se musi lecit hned, hrozi potrat nebo predcasny porod, ve tvem pripade teda potrat tak utikej na pohotovost, oni uz budou vedet co a jak
Děkuji moc za podporu ![]()
Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pesti ![]()
Weru píše:
Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pesti
Jééé no ja ho nažloutlý mám
Volala jsem na pohotovost a říkali že se mám stavit. Tak tam pojedu. Děkuji za podporu ![]()
Mišis píše:Weru píše:Jééé no ja ho nažloutlý mám
Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pestiVolala jsem na pohotovost a říkali že se mám stavit. Tak tam pojedu. Děkuji za podporu
Tak drzim pesti at to neni nic zavaznyho ![]()
Ahoj holky, sem ve 12tt a dnes mě začala strašně svědit vgina, ne uvnitř ale na povrchu a bylo to hned po tom co jsem dost silně vytekla. Můj doktor dnes v ordinaci není. Nemáte nějakou zkušenost co by na to zabralo? Jestli se to zhorší tak půjdu na pohotovost, i když je to možná hloupé ale mám strach.