Zánět v těhotenství, poraďte prosím

Mišis
10.6.11 15:39

Zánět v těhotenství, pradte prosím

Ahoj holky, sem ve 12tt a dnes mě začala strašně svědit vgina, ne uvnitř ale na povrchu a bylo to hned po tom co jsem dost silně vytekla. Můj doktor dnes v ordinaci není. Nemáte nějakou zkušenost co by na to zabralo? Jestli se to zhorší tak půjdu na pohotovost, i když je to možná hloupé ale mám strach. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
10.6.11 15:44

vobec to nie je hlupe, zajst na pohotovost. Zial, neviem ina poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.6.11 15:44

Canesten krém ten mi dával můj dr.mně se stačí vykoupat ve vaně a né osprchovat a do 2 dnů zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
10.6.11 15:54

Ten výtok byl hrudkovitý? Jak radila Lůca, tak Canesten a nebo ještě líp Jenamazol - má i aplikátory, je vždy lepší na noc zavádět a přes den povrchově ještě namazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
10.6.11 15:59

Hrudkovitý nebyl, zezačátku to byl normální výtok ale bylo ho dost a tet se mi zdá spíš vodnatý.

• Citovat
  • Upravit
1918
10.6.11 16:10

Urcite neni blbe zajit na pohotovost, zanety v tehu se musi lecit hned, hrozi potrat nebo predcasny porod, ve tvem pripade teda potrat tak utikej na pohotovost, oni uz budou vedet co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
10.6.11 16:23
Lend.u píše:
Urcite neni blbe zajit na pohotovost, zanety v tehu se musi lecit hned, hrozi potrat nebo predcasny porod, ve tvem pripade teda potrat tak utikej na pohotovost, oni uz budou vedet co a jak :hug:

Děkuji moc za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
46867
10.6.11 16:50

Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
10.6.11 16:58
Weru píše:
Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pesti :hug:

Jééé no ja ho nažloutlý mám :-( Volala jsem na pohotovost a říkali že se mám stavit. Tak tam pojedu. Děkuji za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
46867
10.6.11 17:13
Nejspis to vypada na kvasinky. Mozna to bude neco jineho. Pokud vytok nezapacha a nema zlutou ci jinou barvu, tak se miminku nemuze nic stat. Ale urcite si skoc na pohotovost mozna ti udelaji stery, nebo ti daji jen mast a na stery te poslou k MUDrovi. Drzim pesti :hug:
Mišis píše:
Weru píše:
Jééé no ja ho nažloutlý mám :-( Volala jsem na pohotovost a říkali že se mám stavit. Tak tam pojedu. Děkuji za podporu :hug:

Tak drzim pesti at to neni nic zavaznyho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky