Křeče a vodový průjem

134
10.6.11 20:46

Pomoc

Ahoj lidi , dnes jsem měla strašné bolesti v nadbříšku a vodový průjem , ihned jsem jela na pohotovost a oni mě odmítli ošetřit :-x máte s tím někdo zkušenost ? Mám už před porodem a oni me neosetrili a ani nic jinyho to nechapu . Premislim o zalobe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4051
10.6.11 20:51

Asi odpovim trochu mimo misu - rekla bych ze je to cisteni pred porodem, takze bych pomalu cekala kdy to prijde.

Jak se resi odmitnuti osetreni bohuzel (tedy spis bohudik) neporadim.

Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.6.11 20:51

No tak to je mazec, to je neskutečný. A nezkusila jsi to i na gynekologii???? Není to třeba průjem právě proto že se už něco chystá k porodu??? já lítala přesně noc před porodem na WC. Ale bolesti jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.6.11 20:54

No meje gynekoložka tam zrovna nebyla tak jsem jela domu , ale takové bolesti jsem ještě nikdy neměla . Jestli je to čištění před porodem tak zaplat panbuh .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.6.11 21:01

já myslim, že jo. kdyby to náhodou nepřestalo a bolesti byli neustále, tak to zkus ještě jednou a nenech se odbýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.6.11 21:16

Nebo jeď na pohotovost, normální. Pokud to není před porodem, tak ti v porodnici těžko pomůžou. Tam se léčí jiné věci. Max. zkontrolují těhotenství, zda je v pořádku. A propo, kdyby to byl inf.průjem, dokážeš si vůbec představit, co by to mohlo způsobit? Že by se mohli nakazit i novorozenci? A když si zlomíš nohu, kam půjdeš, taky na porodní nebo gyne? Asi na chiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 21:21

To snad není možný. Jak Tě mohli odmítnout, když jsi těhotná? Kam to zdravotnictví spěje. Měli Tě alespoň poslat na tu gynekologii, jestli je všechno v pohodě. :cert:
Já teda u prvního porodu taky lítala celou noc na záchod, ale porod byl vyvolávanej, tak to asi bylo od nervů. Ale bolesti jsem žádné neměla.
Zkus hodně pít, ať nejsi dehydratovaná a kdyby ty bolesti a průjem byly dál, raději jeďte na pohotovost a nenechte se odbýt!
Držím palce, aby to bylo v pohodě! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.6.11 21:24
Cassi píše:
Nebo jeď na pohotovost, normální. Pokud to není před porodem, tak ti v porodnici těžko pomůžou. Tam se léčí jiné věci. Max. zkontrolují těhotenství, zda je v pořádku. A propo, kdyby to byl inf.průjem, dokážeš si vůbec představit, co by to mohlo způsobit? Že by se mohli nakazit i novorozenci? A když si zlomíš nohu, kam půjdeš, taky na porodní nebo gyne? Asi na chiru.

tak ja som pochopila tak, že zakladatelka bola na normálnej pohotovosti, nie na gyn. ani v porodnici. Tam ju odmietli ošetriť.
Inak k dotazu: asi ide o čistenie pred porodom, ale bola by som opatrná. Ja mám zrovna podobné trable a to tehotná nie som, furt teraz niečo řádí. Ak by to pokračovalo, vyrazila by som znova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.6.11 21:24

A to si s průjmem neumíš poradit? Dostatek tekutin, smekta, dieta, ev. černé uhlí. V porodnici, pokud nemáš jiné potíže ti nepomůžou. A řeknou ti to samé. Zkontroluj si teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.6.11 21:27

Já jsem to pochopila jinak, ale stále nechápu, co chtěla ošetřit na den trvajícím průjmu. I když je v termínu. Ale každá tyto situace zvládáme jinak. Jsem taky v termínu a určitě bych s tímhle hned neběžela, pokud bych neměla jiné potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 21:29
Cassi píše:
A to si s průjmem neumíš poradit? Dostatek tekutin, smekta, dieta, ev. černé uhlí. V porodnici, pokud nemáš jiné potíže ti nepomůžou. A řeknou ti to samé. Zkontroluj si teplotu.

Tak já bych si s průjmem poradila pokud bych nebyla těhotná. Při těhotenství bych byla opatrnější. Pokud má zakladatelka vodnatý průjem hrozí dehydratace a to není dobré pro mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.6.11 21:32

Sýkorko, to by musel být tedy velký průjem. Děti se taky hned nehospitalizují. A zakladatelka nepíše, kolik těch stolic měla. Ano, opatrnost je na místě, ale tohle mi přijde jako plašení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.6.11 21:35

Když už je někomu tak špatně, že jde na pohotovost, nechápu jak ho můžou odmítnout prohlédnout :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 21:36
Cassi píše:
Sýkorko, to by musel být tedy velký průjem. Děti se taky hned nehospitalizují. A zakladatelka nepíše, kolik těch stolic měla. Ano, opatrnost je na místě, ale tohle mi přijde jako plašení.

Tak Cassi, každá jsme jiná. Když jsem byla těhule poprvé měla jsem taky hrůzu, když něco bylo jinak, než mělo být. Ale překvapuje mě, že ji na pohotovosti odmítli. Hlavně, aby to bylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.6.11 21:42

To jo, každá je vyjukaná. Ale taky si neslyšela druhou stranu, jak to probíhalo na té ambulanci a jak to odmítnutí bylo podané. Pokud by ji bylo fakt blbě, tak měla trvat na něčem. Ne se sebrat a odejít. Pořád, ale nechápu, co chcete ošetřit na průjmu? Já měla doma malou dceru se salmonelou 20-30 stolic denně a 40teploty. Chce to zachovat klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí