Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak klasika.. 100% dieta- rohlik, suchary, postupne vareny brambor, mrkev, ryze.. Rozhodne nedrzet hladovku.. Pak doplnovat tekutiny.. Cerny sladky caj a ja 100% doporucuju napoj Kulisek z lekarny, predejde se komplikacim.. A pak zivocisne uhli, probiotika.. Dcerka ma enterol, ten nevim jestli se muze v tehu. Hlavne davat pozor na rehydrataci..
@AdrianaPolkokova A kdyz jsi tehotna a takhle to z tebe lita, jela bych nejpozdeji rano do nemocnice se poradit, treba ti i nechaji vykapat infuzi. On „blbej“ prujem muze nadelat dost paseku, obzvlast kdyz mas davat pozor jeste na miminko..Ted hlavne doplnuj tekutiny, lepsi casto po mensich davkach a zkus do sebe dostat alespon ten rohlik, at se ma ta stolice take cim zahustit..
A pak jen, co jsem cetla, nekdy tak zacina i porod. Upozornuju ze nechci nicim strasit a sama nemam zadnou zkusenost, rodila jsem planovanym cisarem.. Jen jsem to cetla, tak bych jeste sledovala priznaky..
@susinka88 mas pravdu takhle zacina i porod, tak radeji na pohotovost. Telo se prirozene cisti pred porodem, takze neni nutny klystyr, je to nekolik dnu pred porodem, ale muze to byt jen nejaky virus, zima se blizi
Holky, od té dobi co jsem psala první správu sedím na wc. A pořát to teče…ani jsem nespala. Bojím se jet k dr. Abich jse tam ne po*****
![]()
@AdrianaPolkokova a nemohl by doktor prijit k tobe?? Obcas to delaji…
@AdrianaPolkokova super kdyz nejde Mohamed k hore musi hora k Mohamedovi
@AdrianaPolkokova nemam, ale cekam, mam pred porodem 39 tydnu tady nedelaji klystyr. Prvni jsem prenasela, ale litala jsem taky na zachod takze ted snad podle toho poznam, ze se mi uz porod blizi