Jedno noční krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jedno noční krmení
Ahoj holky
Prosím o radu..Malá má 11 měsíců a spinká od 19 hod a budí se jednou v noci na krmení
Je to různý od půlnoci do 3 hod,ranní.A já bych chtěla to krmení vysadit jelikož si myslím že to není hlady ale spíše zvyk
Už si nepamatuji jak jsem to s 1 dcerkou udělala.Nemáte nějaký recept??
A v kolik vám ted ratolesti vstáají?Mě prcek kolem půl 6:-(hrůza
Díky za radu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, dcera má taky skoro 11 měsíců, už měsíc je bez nočního jídla. Udělala jsem to tak, že jsem jí dala napít jen čaje - zabralo. Další noc si trochu pobrečela ale pochopila. Spát chodí něco málo po 19h a vstává kolem 7h ale není to pravidelné, spíše 06:30, 07:30… Přes den chodí spát jen jednou a to většinou tak na hodinku… výjmečně spí déle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si myslela, ze se budi ze zvyku, ale po roce se najednou prestal v noci budit, zacal spat jednou denne.
Ja bych jeste pockala byt tebou.
Ale pokud chces, tak muzes zkusit snizovat davky mleka v noci a navysovat ranni nebo zkusit dat v noci misto mleka vodu ( nas pije vodu jen v teplote mleka, tak mozna podat trochu teplejsi, aby to tolik neregistroval). ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeste dodam, ze nas syn spi od 20 hodin do 7 rano a pres den od 12 do 3. Plus minus par minut. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak malý mi vstává taky kolem šesté a noční buzení jsem odbourala jen pořádnou véčou.. dostane housku, nebo chleba a pak ještě do flašky kaši.. spinká krásně až do rána, ale když se budil (asi do roka) tak to bylo 100% hlady, protože třeba jen napít čaje, nebo dát dudlan, to mu nestačilo.. ale když vypil celou flášu mlíka tak spal dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to nechala dokud se neprestali budit sami.. jeden v 11m a druhy v roce a pul. Me prislo jednodussi smichat vodu s UM nez poslouchat rev
. A to vstavani brzo je u nas taky normalka. Ted mame tak tu sestou ale bylo i hur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani dávám tak 130ml mléka.Hodně jsem to snížila a když to vypije tak hned spí.Je jedno jestli ji dám 130 a nebo 180 ml..tak nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to tejně. Rušit to nehodlám. Bojím se toho, že se bude akorát dřív ráno budit, ať už hlady nebo žízní. Odsunutí na pozdější ranní hodinu s tím, že pak ještě usne nic nezmění na tom, že 1× za noc se vzbudí.
Jinak u syna jsem tu blbost udělala. Postupně jsem kojení odsouvala nejprve po 3. hodině, pak na 4., až jsem se dostala na pátou. A u toho bohužel zkončil.V noci se pak už sice nebudil, ale noc končila v 5- v půl šesté.
Dcera spí do půl sedmé až půl osmé, tak jí to jedno noční vstávání zatím odpouštím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen dodam ze tomu mladsimu jsem tak od roka to nocni mliko ani neohrivala, ve flasce jsem mela vodu pokojove teploty a jen jsem prisipala prasek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vstavame tak o pul 6,neni vyjimka i o pul 5.Jenze zatimco prdolka si zdrimne v 9,cestou ze skolky,pak jeste odpol,tak ja jsem nekdy jak mura
V noci se budi tak 2krat na mliko (caj nezabira),dr rikala,ze ma jeste narok.Je mu 10mesicu..
pres den moc pit nechce,tak to asi dohani v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně se dcera budí na mlíko pořád
A vím, že chce mlíko, protože se vzbudí a řekne mléko
Když se jí snažím dát vodu, odstrkuje mi ruku
Nevim, jak to odbourat.
No možná jí opravdu zkusím dávat ještě před mlíkem pořádnou večeři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem si přesně říkala.Nedám v noci a bude se dřív budit..Asi to nechám na ni..Ona si sama řekne:-)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá si to zrušila sama, tři dny spala celou noc (19:00- 6:30) a pak se jednou vzbudila ve 3, že by chtěla mlíko. Dostala dudlík, pusu na čelo a tím bylo noční krmení odbouráno definitivně. Jsem asi matka Herodes, ale já bych nedala ani čaj/vodu, v takovém věku noční krmení dítě opravdu nepotřebuje a budí se ze zvyku nebo proto, že chce vedle sebe maminku.
Možná bys ještě mohla zkusit malou hodit vedle sebe do postele bez krmení, uklidnit a pak ji řpendat, případně jen držet v postýlce za ruku/hladit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se dcera taky budí jednou - tak kolem 5h - když jí dám UM, tak vypije a spí dál, do 7:30 cca. Ale když se vzbudí později, kolem 6h,tak už nechce po UM spát
Takže někdy budím já jí v těch 5 (už jsem nacvičená),abych jí dala mléko a nemusely jsme vstávat v 6
.Zrovna jsem si nedávno říkala,že bych to ranní krmení ráda odbourala, ale bojím se té vstávačky v 6h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit