Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak to napsat, ale exemplářů bych měla hned několik ![]()
Pro mě je to takový člověk, co přemýšlí chvilku i nad nejjednodušší větou. Co nechápe, že věci mají i více stránek. Člověk, se kterým si na nad pivem nemáš, co říct, prootže vidíš, že nechápe, že se nechytá v běžném hovoru…
Počkám si na další popisy, třeba to někdo vystihne líp.
Jednoduchý - inu, nemá velké obzory, řeší jednoduché věcí, základní, většinou nepřemýšlí o důsledcích, dá na první dojem, podnět (typicky lidé, kteří se upíší „šmejdům“, ikdyž varování před nima dneska najdete na každém rohu), naivní, věří všemu a všem… neřekla bych úplně hloupý, ale… prostě jednoduchý.
Doplním, jen že to může být člověk, co vidí věci jen černobíle, nemá chuť řešit věci.
@Emilie!
nepřemýšlí o důsledcích!
Zase si ale myslím, že to má jedno velké pozitivum. V důsledku té jeho jednoduchosti má z mého pohledu mnohem snažší život ![]()
Kdyby byli na světě všichni jednodušší, tak si myslím, že by neexistovaly intriky a podrazy. Jednoduchý člověk neumí číst mezi řádky, říká věci tak, jak si je myslí a nepřemýšlí, co to pro něj nebo ostatní může znamenat. Jako jednoduchého by se dalo označit i člověka bez smyslu pro humor, který nechápe ironii a nebo si děla legraci tam, kde to není vůbec vhodné. Nereaguje pohotově, má tzv. dlouhé vedení. ![]()
Prostě jednoduchý
.Nepřemýšlí nad tím, co řekne. Nenapadne ho, že může toho druhého ranit, urazit.
@omites tohle totiž kamarádka napsala o mně jako takový je člověk jednoduší ale je to holka co je mila hodna férova. Tak nevím co si mám myslet ![]()
@Anonymní píše:
@omites tohle totiž kamarádka napsala o mně jako takový je člověk jednoduší ale je to holka co je mila hodna férova. Tak nevím co si mám myslet
tak se jí budeš muset zeptat, jak to přesně myslela. Troufá si říct, že ani jedna tady do hlavy tvé kamarádky nevidíme.
@Anonymní píše:Řekla bych, že tě má ráda, že jsi hodná, ale myslí si o tobě, že jsi hloupá.
@omites tohle totiž kamarádka napsala o mně jako takový je člověk jednoduší ale je to holka co je mila hodna férova. Tak nevím co si mám myslet
@Terina89 Jak změnit situaci a nebo dokázat že taková nejsem, co by jste doporučila.
@Anonymní píše:
@Terina89 Jak změnit situaci a nebo dokázat že taková nejsem, co by jste doporučila.
a proč bys jí chtěla něco dokazovat?
Ahoj co to znamená když někdo prohlásí o někom že je jednoduchý.