Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, jaké jsou vaše oblíbené kombinace na jednohubky s párátkem? Ale NE pomazánky. Mám na mysli jednohubky typu kolečko rohlíku, máznuté máslem, sýr, oliva.
Pomazánky se dělají pořád. Tak bych chtěla zkusit něco bez klasických pomazánek.
Nam moc chutna, maznute pomazankovym maslem, na to kousek sunky, tvrdeho syru a na to salatovy okurek ![]()
U nás není ani kolečko rohlíku potřeba… Stačí kostička tvrdého sýra s olivou na párátku a jsme spokojení ![]()
Já si teda nedokážu představit jednohubky bez domácí česnekový pomazánky se sýrem. Jen máznutý máslem mi nechutnaji.
Takže za mě - vrstvička česnekový pomazánky (majolka, bílý jogurt, hodně česneku, hodně sýru nastrouhaného na hrubém struhadle), pikantní klobáska, hermelín, kyselá okurka a třeba uzený losos.
![]()
My rohlík, česnekajda, čtvereček eidamu a kulička hroznového vína. Ty jsou vždycky hned pryč ![]()
Rohlík, máslo, čabajka, kyselá okurka nebo oliva, eidam - vše napíchnou na párátko
Rohlík česneková pomázánka ( klidně i se sýrem tvrdým nastrouhaným) a na to mandarinka, anonanas, jabko, kiwi oliva - prostě s ovoce
Hermelín + hroznové víno, tvrdý sýr + oliva nebo čili paprička, rohlík + domácí česneková pomazánka + vlašský ořech, pikantní klobása + mango - to u nás nesmí chybět na žádné oslavě
Maslo, kolecko cabajky, kolecko kysele okurky a ctverecek syru cihla, vyborna to vec..kazdy se po tom muze utlouct, jsou jako prvni pryc
a nekdy misto masla tam pomazankove maslo s prichuti krenu ![]()
Takze rohlik, maznout hortici nebo maslem, na to vysocinu, kousicek se nakroji a udela se z toho takovy trychtyrek a do toho pichnout hroznove vino…
A co uplne milujeme je misto rohliku salatova okurka, suncicka, syt a treba nahoru kousicek papriky…
Tak klasika máslo, klobáska, okurka… le radši máme s česnekačkou a nahoru hroznový víno nebo mandarinku, dobrý jsou i buráky.
A úplně nejlepší je smíchat kečup s kari a trochu kydnout na česnekovou pomazánku, po tom se jen zapráší ![]()
Delam doma cesnekovou s nasteouhanym syrem a na to hroznove vino mnam