Jaký názor máte na jednorázové elektronické cigarety

Anonymní
21.2.24 22:10

Jednorázové elek.cigarety nazor?

Ahoj nevim kam to zařadit, ale zeptam se tady. Jaký máte nazor na jednorázové elektronické cigarety? Myslite, že je to horši než normálni cigarety? Nekouřim ale jednou za 3m když jdu s kamaradkou na vínko nebo vyjímečně někdy když mam chuť jsem si vždy dávala cigaretu. Teď jsem si koupila jahodovy jednorazový a přemyšlím jestli to není ještě větši svinstvo. Používáte někdo? Vyhovuje mi, že nesmrdíte vy ani oblečení. Diiiky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.24 22:33

Tady si z dovolením přisednu. Já tyhle ty voňavé elektronky kouřím denně. Nepotřebuji to, chutná mi to. :lol: Když jdu třeba večer se psem.
Ale přiznám se, že jsem to nijak dopodrobna nezkoumala, jak moc je to škodlivé. :oops:
A třeba, jestli to jde do mléka, kojím batole :oops:
Oproti normálním cigaretám, které mi smrdí mi to přijde takové jakože „neškodné“,…ale :roll:
Prosím anonym kvůli kojení :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.24 22:56
@Anonymní píše:
Tady si z dovolením přisednu. Já tyhle ty voňavé elektronky kouřím denně. Nepotřebuji to, chutná mi to. :lol: Když jdu třeba večer se psem.
Ale přiznám se, že jsem to nijak dopodrobna nezkoumala, jak moc je to škodlivé. :oops:
Oproti normálním cigaretám, které mi smrdí mi to přijde takové jakože „neškodné“,…ale :roll:
Prosím anonym kvůli kojení :oops:

Mas taky ty jednorazove? Myslim kolem tech 100 potahu.

• Citovat
  • Upravit
2916
21.2.24 23:39

Nikotinovy už nekouřím, tak občas si koupím tuhle jednorázovou, ale bez nikotinu. To chutná i skoro 16 letymu pubosovi. :mrgreen: jak moc velký je to sajrajt netuším, ale Asi jako vše okolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.24 23:40
@Anonymní píše:
Prosím anonym kvůli kojení :oops:

Kup si bez nikotinu, je sice min příchutí, ale možnost tu je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.24 23:59
@Anonymní píše:
Mas taky ty jednorazove? Myslim kolem tech 100 potahu.

Jj :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.24 00:01
@onajeblond píše:
Kup si bez nikotinu, je sice min příchutí, ale možnost tu je. :mrgreen:

Já se přiznám, že netuším, jestli mám vůbec nikotinové. Nevěděla jsem, že se dají koupit i bez. Vždycky vybírám podle příchutí. Díky za typ! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3099
22.2.24 08:56

Nikotinové jsou (pravděpodobně) mnohem méně škodlivé, než běžné cigarety. Nicméně nikotin je stále návyková látka, která ovlivňuje fungování nervového systému, zvyšuje krevní tlak a riziko kardiovaskulárních chorob. Rozhodně bych nekombinovala nikotin a kojení natož těhotenství. Matně tuším že nikotin ovlivňuje i růstové hormony.

Bez nikotinu jsou teoreticky bez rizika, ale s tím, že jsou natolik nové, že není dostatek statistických dat a studií o škodlivosti. Samozřejmě to pořád je nějaká chemie, kterou dostáváme do těla, takže to úplně zdravé nebude… To ale ani alkohol, bůček, cola atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.2.24 09:11

Se svým zdravím si dělejte co chcete, ale vadí mi ty mraky zbytečnýho odpadu - plastu a nevybitejch baterií..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
22.2.24 09:55
@Anonymní píše:
Já se přiznám, že netuším, jestli mám vůbec nikotinové. Nevěděla jsem, že se dají koupit i bez. Vždycky vybírám podle příchutí. Díky za typ! :palec:

Není zač, myslím, že to by bylo velká nahoda natrfit na ty bez. S mají třeba plácnu 10 druhů, bez třeba 3. S tím, že ty S jsou většinou stejný jako Bez plus další příchutě. :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
22.2.24 19:29

@anniething Souhlas, ekonomicky i ekologicky jsou jednoznačně lepší doplňovací pody. Navíc naprostá většina lidí netuší, že by se jednorázovky neměly vyhazovat do směsného odpadu (baterie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 23:42

No muj manzel cetl ze ty elektro jsou horsi nez normalni ze je v tom hroznej sajrajt…tak.ja nevim no :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky