Jedu do Primarku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bledulicka píše:
@Rachel6666 ahoj ja vozim sebou hotovost tak 5000kc ,zalezi kolik mas rozpocet .drazdanech jsou jine obchudky ca tam atd.pozor na kartu nemusi ten obchod prijmout uz se nam to stalo
Nakupuji v německu hodně často a ještě se mi nestalo, že by nevzali kartu. Zato 500 EUR je hodně velký problém udat i na benzínce. Někde je problém i s dvoustovkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Nakupuji v německu hodně často a ještě se mi nestalo, že by nevzali kartu. Zato 500 EUR je hodně velký problém udat i na benzínce. Někde je problém i s dvoustovkou.
500 eur bankovku neberou na spoustě míst ani v ČR. Je to hodně padělaná bankovka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Co bys chtěla za pár euro. Jsou to hadry.
No a ono už to není ani výhodné.Minuly týden tam byla kamarádka, nakoupila tepláky rádoby výhodné cca 7€/kus.tricka plus mínus stejně.To mi neprijde ani náhodou dobrá cena na tu kvalitu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. Ja vzdy menim za mensi ve smernane nemci 500 berou snad jenom kaufu,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v primarku jsem byla jednou v Drážďanech při adventních trzích, ze zvědavosti, jak to všichni vychvalují. Zdržela jsem se ne víc než 10 minut a už mě tam nikdo nedostane, zlatý secon-hand
nekoupila jsem nic, dámské vůbec a v dětském jsem vybrala jedno tričko na karneval do školky a když jsem viděla tu nekonečnou frontu u pokladen, odešla jsem hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
no, já taky ne, ale asi ho tam úplně nepřehlédneš
NY je hrozná hrabárna, mě to přijde jako Primark, akorát teda tuším nemají dětské.
Co mi na takových obchodech vadí, že výroba stála asi tak dolar někde v Kambodži a že za to ta 12 letá holka dostane misku rýže na den, když jich stihne našít plnou bednu
(schválně přeháním)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milktea já jsem v něm byla naposledy někdy v 15 a přijde mi, že je to pro tuhle cílovku i určeno ![]()
Tohle ale není záležitost jen primarku, ale i řetězců jako ca, hm + sportovních značek.. vše je to šité tam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise ano, chápu, že je to pro lidi pod 20, levné a módní (tzn. téměř nenositelné) a kde jsou ty časy, kdy jsem si před 15 lety koupila v HMku kvalitní tričko a nedala na ně dopustit. Je to smutný. Primark mohl taky bývat dobrý, stejně jako Topshop, mám jedny šaty staré 20 let a je na nich made in England. Sice je taky ušila nějaká ne-místní, ale alespoň se nevezly přes půl světa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.