Jen tak si popovídat...

finduska
1.2.11 19:21

Jen tak...

Ahojky, touto cestou hledam někoho na popovídání nejen o těhulkování, ale hlavně o něm,jsem 24+2tt a jsem doma, přítel chodí do práce, stejně tak přátelé.Je mi doma občas smutno a tak doufám, že zde najdu nové ,,netkamaradky",které mi zůstanou i po těhotenství v dalších radostech s miminkem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
1.2.11 19:27

A co třeba se připojit do stejného termínu porodu?
Budete s holkama řešit ty samé radosti, děti budou obdobně staré. :wink:
Máš termín v květnu, že? (ne že bych byla tak skvělý počtář, ale jsem jen o týden za tebou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.2.11 19:32

I když koukám, že letošní květňátka jsou už zamčená a je jich tam móóóc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.2.11 19:35

právě, snažila jsem se, jenže to vypadá a myslímsi, že holky mají tu diskuzi už dlouho, já otálela,než jsem se někam přihlásila:)a že bych je tam už moc nestíhala.

• Citovat
  • Upravit
finduska
1.2.11 19:35

Ale u tebe nemůžu najít přidané mimi,kdy máš termín?

• Citovat
  • Upravit
31594
1.2.11 19:50

koncem května, někdy 23.-26.
Hrdině prohlašuji, že čekám červňátko (a v duchu doufám, že by mohlo vylízt už třeba na Den osvobození :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.2.11 20:00

já tedy původně měla termín na 28.května, teď už ho mám na 23.a doufám, že to tak zůstane, protože já bych ráda blížence, všichni tvrdili, že budeme mít holčičku, čekáme chlapečka, všichni tvrdí, že to bude býk, já jim ukážu:DDen osvobození?to by bylo o dost:D

• Citovat
  • Upravit
3140
1.2.11 20:50
finduska píše:
já tedy původně měla termín na 28.května, teď už ho mám na 23.a doufám, že to tak zůstane, protože já bych ráda blížence, všichni tvrdili, že budeme mít holčičku, čekáme chlapečka, všichni tvrdí, že to bude býk, já jim ukážu:DDen osvobození?to by bylo o dost:D

Ahojky :-) já mám taky termín 28. května, ale mám doporučení na císaře, takže nejspíš taky budeme nějak o týden dřív, možna i toho 23. května :-D a taky nám všichni typovali holčičku a čekáme chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.2.11 21:31

:Dno u nás to spíš bylo, že si všichni holčičku přáli jen my s přítelem raději chlapečka, jméno máte?

• Citovat
  • Upravit
3140
1.2.11 21:55
finduska píše: :Dno u nás to spíš bylo, že si všichni holčičku přáli jen my s přítelem raději chlapečka, jméno máte?

Já jsem si vždy přala holčičku, ale už od začatku těhu jsem tušila, že právě proto to bude chlapeček :lol: jinak samozřejmě pro nás je hlavně aby se nam narodilo zdrave miminko :srdce: Jméno už taky máme, bude to Michael :-D Už břišku řikáme Mišutko :srdce: Koukám, že máte Matyáška, to je moc krásné jméno :palec: už si pořizujete nějakou vybavičku pro mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.2.11 21:57
Gladys píše:
I když koukám, že letošní květňátka jsou už zamčená a je jich tam móóóc :-(

myslíš diskuzi nebo skupinu???já se přiznám , že diskuzi jsem nenašla a proto jsem udělala skupinu a tam je místa dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.2.11 22:16
smajlicek90 píše:
Gladys píše:
I když koukám, že letošní květňátka jsou už zamčená a je jich tam móóóc :-(
myslíš diskuzi nebo skupinu???já se přiznám , že diskuzi jsem nenašla a proto jsem udělala skupinu a tam je místa dost :-D

No já jsem našla skupinu a bylo tam napsáno 48členů, takový frkot bych asi nestíhala, mám svojí domovskou, kam chodím krzevá první dítko, je nás tam míň a dočítat někdy nestíhám ani to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.2.11 22:22

loliku, proč máš doporučení na císaře? nějaké zdravotní problémy?

findusko, na Osvobození by to bylo akorát, když se mimino od 38+0 bere jako donošené :mrgreen:
Minule mi to tak nepřišlo, ale napodruhé je ten pupek nějaký větší a těžší a celkově už se těším na miminko, dneska jsem dobíhala tramvaj a vzpamatovávala jsem se z toho celé odpoledne :roll:

Jinak mě je to celkem šumák, co dítko bude, nenechali jsme si to říct, muž tvrdí, že viděl pinďu, já se poctivě nekoukala :lol:
U kluka mi to též bylo fuk, ale to muž chtěl vědět, tak jsem svolila, že jsme si nechali říct.
A se jmény na mě nechoďte, to je u nás ve hvězdách, prý mám povolení dát cokoliv, to řekl před dvěma dny, před dvěma týdny zase s ničím nesouhlasil :roll: Já bych ho klidně nechala, ať vybere, ale on sype z rukávu takový šílenosti, že to fakt nejde :evil: A jména budeme dávat dvě, aby to druhátku nebylo líto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.2.11 09:18

Gladys, mám slabou sitnici, tak kvůli tomu.

Jinak s těma jménama u nás byl trošku boj, akorat ne s manželem, ale s tchýni, původní jméno nám pořad vymlouvala, i když jsme stali dlouho na svém, ale nakonec nan napadl ten Michael, a to jméno se mi strášně líbí a všem ostatním taky, tak aspoň máme pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.2.11 11:53

ahojky, určitě už sbíráme výbavu,ale pořád toho hodoně chybí, hodně věcí jsme posbírali po známých, co se týká oblečení.Aspousta užje tak nějak rozdělené, co si příbuzní rozebrali,jeden vaničku,druhej zidlicku:Da bude,počítám , žetak v březnu jsme hotoví:D a co vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky