Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My máme kočárek a autosedáčku a pak nějaké oblečení, nějaké nové, nějaké také už po někom, v březnu už se taky chystáme dokoupit vše ostatní:-D
kočárek s autosedačkou už máme taky, na netu někdo prodával, fakt krásny je to,za super cenu, tak jsme to vzali hned, a když to přišlo hrozně jsme se divili, že fakt vypadá jako nový, v záruce.A pak jeětě monitor dechu s chůvama, taky za výhodnou cenu.Jakýpak kočárek máte vy?
To je super!
My jsme chtěli čtyřkolku, aby měla pevná nafukovací kola a houpací podvozek, nejvíc se nám zalíbil Inglesina Magnum, sedačku máme Maxi-Cosi Pebble
A jaký máte ten monitor dechu? My ho určo chceme taky, ale vůbec nevím jaký ![]()
http://www.extraceny.cz/…chu-bc-2000/
Tenhle:) a myslím, že dobrý, celé jsme to prozkoumali a byli spokojeni.Jo to taky vapadá moc hezky ten druh kočárku.A barvičku? My právě věděli, že určitě nechceme trojkolku. A já chtěla ty otáčecí kola, a aby se na to dala nasadit autosedačka a dá. Hrozně se mi totiž líbilo,když jsem někoho potkala třeba v krámě, jak má na podvozku normálně nasazenou autosedačku ajede.Přišlo mi to hrozně praktické, tak uvidíme, jestli to pak neodbouchnu:d
aha, tak to je jako dva v jednom, to je dobrý
my možna chuvičku dostaneme od znamé, tak asi budeme hledat pak jenom ten monitor dechu samostatný ![]()
Jinak mě se taky moc líbí, kdy se k podvozku jde přidělat sedačka, aby se v tom pohodlně jezdilo třeba v obchodě, ale manželovi se to nelíbí a on hlavně trval na tom, že autosedačka musí být ta jedná z nejbezpečnějších… kočárek jsme taky nechtěli ten trojkolkový, přijde mi hrozně nestabilní, pro mě i v obchodě byl problém uřidit prazdnou tříkolku, a co teprve s mimískem a věcma… s dvěma otočnýma kolečkama vepředu je taky fajn, ale nakonec se mi pohodlněj jezdilo s tou klasickou čtyřkolkou
každému samozřejmě vyhovuje něco jiného a v dnešní době je vyběr až až ![]()
Barvičku máme modrou, je to kolekce z roku 2010, byla tam ještě béžová, růžová a červená a tá modrá se mi líbila nejvíc… i kdybychom čekali holčičku, tak stejně bych volila tu modrou. V novější kolekci ty barvy byli jiné, ale přijde mi uplně zbytečně připlacet si za barvu 3000 navíc.
Máte k tomu kočárku korbičku i sporťák?
No já budu mít většinu věcí po synovi (je mu 21m, takže to není tak dlouho
)
Kočáry máme dva, oba tříkolkové
Quinny Freestyle a ABC design moving light, Quinny je pekelně těžký ![]()
Já spíš teď ujíždím na šátcích a plínkách pro miminko, zrovna mám jeden šátek na cestě, další už připravený, objednané nějaké parádní plínky.
Dětské oblečeníčko na mě čučí z válendy v pytlích a budu se jím muset pomalu probírat, protože válendu budem rušit, aby se na její místo dala synovi velká postýlka.
Monitor dechu u nás jednoznačně babysense, měla jsem na syna a byl spolehlivý, žádné plané poplachy, takže do něj půjdeme znovu.
Loliku, manžel má s autosedačkou pravdu, nejdůležitější je bezpečnost, sice nacvakávací sedačku hlavně zezačátku člověk podle mě využije, mimino v autě usne, ale to se dá pořešit i jinak, já měla na syna jako podvozek pod autosedačku golfky, ono je to v podstatě mnohem praktičtější jak velký kočár, jehož podvozek stejně zabere půl kufru. Jenže pak jsem musela ve 4m koupit nové vajíčko, staré nám bylo malé a to větší na ty golfáče nešlo. Ale to už zase tolik nevadilo, protože syn se už po zastavení auta začal budit, tak jsem si ho přendala do šátku a on tam byl spokojený.
šátek bych chtěla taky, musím sepak poněčem poohlédnout.
Jak říkáte každému vyhovuje něco jiného.Ještě to tak abychom měly věechny stejné kočárky atd:DTo by nebylo moc hezké.Každopádně si nemyslím, že by ta sedačka co máme nebyla bezpečná, no uvidíme:)
Já jsem na bezpečnost úchylná, co neprošlo ADACem, tak neberu v potaz, syn doteď jezdí v protisměrné sedačce, protože je to bezpečnější, akorát už ji teď má tip ťop, tak nás čeká nákup nové, už posměrné.
A tady je jedna z věcí, které už mám objednané pro mimi
http://img.fler.cz/…cb0dfd-b.jpg
Syn už je částečně bez plín, ale taky by mu šla.
A tady je vzor šátku
http://www.branakdetem.cz/…7/2/7215.jpg
Ještě ho nemám v ruce, cestuje poštou
tak my máme termín na začátku května a oblečení už mám všechno snad jenom nějaký drobnosti co mě ještě napadnou, koupili jsme kočárek - Gesslein, přšebalovací pult, postýlky a lehátko ještě chůvičky a vaničku, jen se spíš bojim abchom na něco nezapoměli ![]()
Tak pult ještě nemáme, ani vaničku, ani postýlku:D To jsou věci co si rozebrali příbuzní, tak snad to dodajívčas.Přinejhorčím si toholt koupíme sami.Jinak myslím, že toho je dost.Nemám tedy ještě drogerii, ani pro sebe(myslím prsní vložky,porodnický vložky atd.)To se chystám tak na začátku dubna do DM n a občí nákup, kde to vidím už i na malé pleny , a vše pro mimi
My taky pult, vaničku a postýlku ještě nemáme…
Hlavně nevím jaký by byl dobrý ten pult
máte někdo nějaké typy?
findusko, DM je super, například mají pro miminka mycí gel a olejíček, který je úplně bez parfemace, stojí to pár kaček a je to podle mě mnohem lepší jak všechny navoněné johnsony. A ty jejich plínky jsou též fajn, sice jsem jeden čas používala na noc alany, které by měli být trochu eko, ale bohužel, velice rychle se jimi začal malej pročurávat, teď jsem je zkusila znovu, dítě začalo poprvé v životě kadit v noci, tak jsem dávala jednorázovky, abych ho mohla co nejrychleji přebalit a též se mi několikrát pročural, takže zase jedem přes noc v látce, naštěstí už nedělá ty šílené nálože ![]()
Přebalovák máme ten obyč z ikea, je fakt šikovný a hlavně se mi vejde vedle vany, posranou prdelku meju vodou, mít přebalovák v pokojíčku, tak nevím, jak bych to dělala.
A včera jsem v tescu koupila 3ks zavinovacích bodýček, akorát až doma jsem si všimla, že navrchu byly hozené s krátkým rukávem a já jen s toho samého štosu vzala velikost 0-3m a jsou s dlouhým ![]()
Jo DM vypadádobře acelkověi ta jejich značka ta babylove je prý fajn .Registrovalajsem se tamadostalajsem kupony pro těhulky,stim, že pak dostanu maminkovský