Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Chtěla jsme tento cyklus začít brát jeřáb ptaci ale měla jsem toho teď moc á úplně mi to vypadlo z hlavy… dnes jsem 3DC a tak přemýšlím jestli si ho mám objednat nebo to tedy nechat na příští měsíc..jde mi o to kdybych to začala brát 6-7DC jestli by mi to nemohlo rozházet cyklus?
Ahoj, já brala vždy od prvního dne MS… a měla jsem vždy ukázkovou ovulaci…
@Margit. Tomanova takže ho teda tento cyklus už nemám brát? Já jsme dneska 3 DC nejdříve ho můžu koupit zítra pokud bude jinak až v pondělí ![]()
Ale zas nechci aby mi ro nějak rozcházelo cyklus
To to nedokážu říct, já myslím, že klidně můžeš začít brát jakmile ti přijde, mě teda jedno balení stačilo na jeden měsíc. Cyklus mi to vůbec nerozhazelo
@Margit. Tomanova ještě jednu otázku bereš to až do ms a pak vynechá nebo do ovulace? Já je zkusím zítra koupit ve městě tak uvidíme jestli je budou mít jinak je hned objednám
Brala jsem to pořád dokola bez vysazení… Jsou to přírodní kapky… určitě ti nemůžou ublížit
@Margit. Tomanova dobře děkuji už je mám objednané tak začnu jak přijdou. Děkuji moc za odpovědi
Ahoj holky.
Chtěla jsme tento cyklus začít brát jeřáb ptaci ale měla jsem toho teď moc á úplně mi to vypadlo z hlavy… dnes jsem 3DC a tak přemýšlím jestli si ho mám objednat nebo to tedy nechat na příští měsíc..jde mi o to kdybych to začala brát 6-7DC jestli by mi to nemohlo rozházet cyklus?