Jeřáb ptačí - začít brát od 6DC
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Chtěla jsme tento cyklus začít brát jeřáb ptaci ale měla jsem toho teď moc á úplně mi to vypadlo z hlavy… dnes jsem 3DC a tak přemýšlím jestli si ho mám objednat nebo to tedy nechat na příští měsíc..jde mi o to kdybych to začala brát 6-7DC jestli by mi to nemohlo rozházet cyklus?
Ahoj, já brala vždy od prvního dne MS… a měla jsem vždy ukázkovou ovulaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Margit.
Tomanova takže ho teda tento cyklus už nemám brát? Já jsme dneska 3 DC
nejdříve ho můžu koupit zítra pokud bude jinak až v pondělí
Ale zas nechci aby mi ro nějak rozcházelo cyklus
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To to nedokážu říct, já myslím, že klidně můžeš začít brát jakmile ti přijde, mě teda jedno balení stačilo na jeden měsíc. Cyklus mi to vůbec nerozhazelo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Margit. Tomanova ještě jednu otázku bereš to až do ms a pak vynechá nebo do ovulace? Já je zkusím zítra koupit ve městě tak uvidíme jestli je budou mít jinak je hned objednám
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Brala jsem to pořád dokola bez vysazení… Jsou to přírodní kapky… určitě ti nemůžou ublížit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Margit. Tomanova dobře děkuji už je mám objednané tak začnu jak přijdou. Děkuji moc za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Můžu brát HA i když mám migrénu?
- Dopegyt a clexane 0.6 v těhotenství . Mate někdo zkušenost ??
- Školní úloha 6. třída
- Oblečení 6 měsíční mimčo - co na sebe ?
- Musí se antikoncepce brát přesně na minutu?
- Duphaston - jak brát? Vaše zkušenosti.
- Partner mě nikam nechce brát
Ahoj holky.
Chtěla jsme tento cyklus začít brát jeřáb ptaci ale měla jsem toho teď moc á úplně mi to vypadlo z hlavy… dnes jsem 3DC a tak přemýšlím jestli si ho mám objednat nebo to tedy nechat na příští měsíc..jde mi o to kdybych to začala brát 6-7DC jestli by mi to nemohlo rozházet cyklus?