Jesle, MŠ - potřebuji pracovat, vše je plné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
15.4.10 20:35

Ahoj, chápu tvé požadavky, ale jsou dle mého trochu mimo realitu. Jesle jsem nezkoušela vůbec, bydlím na Praze 11, nejbližší jsou někde ne Zeleném Pruhu, počítám, že úplně plné-školky, story na dlouhé povídání, mladší dcera je lednová, já mám nastoupit do práce, ale neumístili mi jí ( a je to sourozenec předškoláka, oba jsme zaměstání), takže asi dám výpověď a půjdu na podporu, protože na soukromé školky (nejlevnější celodenní kolem 11tis bez jídla) nemáme a hlavně bych na tom byla bita finančně. I když to se dá oželet na těch pár měsíců, já prostě budu muset zůstat doma. Zkusila bych asi jen tu variantu obvolávání a hledání, také jsem si tím prošla a u první dcery to bylo docela účelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
15.4.10 21:02

Ahoj, teď jsem četla v místním zpravodaji, že jsou místa ve školkách na Praze-západ (myslím Ořech, Jinočany apod.), ale je to pro tebe asi hodně z ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
15.4.10 21:29
Paf2009 píše:
Co třeba zkusit nabídnout sponzorský dar, když Ti malého/malou vezmou u vás? Sice je to velký jednorázový výdaj, ale myslím, že by se to vyplatilo…

Tak třeba já tohle zkusila a nepomohlo to naprosto nijak… kapacita se nedá nafouknout, kritéria pro pořadníky jsou daná a jsi-li v nižší skupině, prostě místo nezbyde.
Obvolávat a zkoušet, jestli se náhodou něco neuvolní, nic jiného zakladatelce nezbývá… A co se týče té ceny, tak na soukromé zařízení či hlídání je to na Prahu opravdu hodně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.4.10 17:40

Teda to je fakt hrůza, doufám, že snad někomu nahoře dojde, že fakt všechny nemůžeme být s dětma doma do jejich šesti let a třeba zvýší kapacity školek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
19.4.10 19:39

Ahoj,
synovec chodí do soukromé školky na Žižkov, za 8 tisíc školkovné + necelé 2 tisíce za jídlo. Vezmou tam i menší dítě, než tříleté. A brali děti kdykoliv. Je to maličká školka.

• Citovat
  • Upravit
270
1.9.10 21:22

ahoj omlouvám se že nepřispěji s nějakou radu,ale taky bych potřebovala poradit.Synovi budou tři v březnu a bydlíme v Praze,ale trvalé bydlište máme až v Krkonoších a tady si ho nemám ke komu dát.Takže mi jen tak nepřijmou syna do školky?A kdy jsou zápisy?Díky moc a ještě jednou se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselacka1
18.8.11 10:40

Mohu prosit které jesle máte na mysli? Porřebovala bych pro synka a vše je úplně plné, navíc jsme kousek od Liberece. Takže smůla

• Citovat
  • Upravit
blimelova
21.3.13 17:40

Prosim a kde ty jesle presne jsou??dekuji

• Citovat
  • Upravit
losa
26.3.13 13:09

jesle za 1200 to bych brala

Jestli je vám moc 1200,– za jesle věřte, že platím 7500,– v soukromých, kde je místo, státní jsou plné, ale taky ne levné 5000,– za měsíc + plenky

• Citovat
  • Upravit
3813
2.4.13 18:48

Tak my měli opravdu štěstí, malá je únorová 3roky a protože mi bylo jasný, že se do školky nedostanem, tak jsem zkusila jesle, někdy v říjnu jsem si dala přihlášku, kdyby se uvolnilo místo, v listopadu mi volali, jestli máme zájem, že se místo uvolnilo, malé tedy nebyli ještě 3 roky, od ledna jsme začali s adaptací a od března chodíme na plnou docházku, protože jí jsou 3 roky, může chodit jen do června, ale jsem moc ráda za ty 4 měsíce, prázdniny snad nějak zvládnem a teď čekáme jak dopadne školka od září, jsem z Prahy 2 a máme tu trvalý pobyt a jesle stojí 1500Kč + 35Kč/jídlo, takže celkem to vychází kolem 2200Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin