Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám dotaz, jelikož musím řešit návrat do práce, šéf se ptal (personální problémy). Nevíte náhodou, jestli v Ostravě existují jesle? Děkuji za odpověď.
Ahoj,
tak tohle jsem taky řešila. Prý jsou nějaké v Porubě, ale ty jsem nikdy nenašla. Jinak žádné nejsou. Nejblíže jsou soukromé jesle v Havířově.
Kača
ahoj Galee, shodou okolnosti jsem prave dnes cetla u sveho lekare letak, ze se maji otvirat nove jeslicky v OV-mar. horach.
Ahojte holky,
ano, otevírají se soukromé jesle v Mariánkách.
Otevírají v září.
Cena 4-5000,– na měsíc.
tel: 737 752 301
Radka
Maminky nemáte některá zkušenosti s jeslemi v Ostravě-Porubě a okolí? Uvítám jakýkoli ohlas. Moc děkuji.
Maminky nemáte některá zkušenosti s jeslemi v Ostravě-Porubě a okolí? Uvítám jakýkoli ohlas. Moc děkuji.
ahoj, neznám osobně, ale mám pocit, že existují jesle v Polance, ty Mariánské Hory a ještě O. - Přívoz - ale kontakty bohužel neznám
O Přívoze nic nevím,bydlím tady…nejbližší byly v Hlučíně,ale třeba jsou nové… ![]()
tak tady je ta Polanka, obědy tam vozí z místní školky a prý je to v pohodě /v té MŠ neví o žádných vyložených negativech, nedoneslo se jim nic
/
Ja se drive po nejakych divala a nasla jsem tyhle v tech Mariankach
Tak momentálně taky řeším našla jsme Polanku, Mariánky, ale nakonec je i školka , kde vemou děti výjměčně od 2 let s dobou 6-16.30h a prázdninovým režimem.tak jsme se byla optat a jsme teda v řadě. Nicméně asi momentální řešení je,že si budeme s maminkamma co se známe vypomáhat s hlídáním. ![]()
Ahoj, znám soukromé jesle v třebovicích, které jsou součástí anglické školky mont
Příspěvek upraven 01.03.17 v 08:45
V Porubě je nově otevřena pobočka jeslí Bumbrlík. Syn k nim chodil 1 rok, spokojenost velká, můžu jen doporučit.
Více na www.bumbrlik.cz nebo na Facebooku http://www.facebook.com/…ds/index.php?…!/pages/Bumbrlik-Jesle/149244678444534?v=wall
Martina
Jesle v Porubě mají být někde u Bohemky ale nevím kde, zjistím a napíšu tady. V Havířově máme dvoje nejsou soukromé jsou státní maminky Havířov platí 5 dnů v měsící 550,– +37 jidlo den, maminky mimo 1100,– + 37 jídlo den. Celý měsíc je maminky Havířov 1100,– a mimo Havířovské vlastně neví. Můžu jen doporučit…