KOČÁREK CHICCO TECH 6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.7.05 14:14

KOČÁREK CHICCO TECH 6

Prosím hlavně JANTARKU alias Lenku s Péťou jestli by nemohla napsat víc zkušeností ohledně kočárku, máme ho taky a nějak zápasíme s jeho obsluhou a tak. Koupili jsme ho už z druhé ruky a ikyž byl používaný jen tři měsíce nemáme žádný návod a tak by mi pomohly vaše zkušenosti, návody a hlavně klady a zápory protože zatím NIC MOC. Hrozně jsem ho chtěla hlavně aby měl autosedačku přímo na podvozek a nemůžeme přijít na to, jak to tam přidělat a taky se nám dost špatně najíždí třeba na chodník nebo tak jde to ztuha a takových věcí je docela dost. Díky všem za příspěvky budu ráda Táňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
21.7.05 21:03

Ahoj tak autosedačku jsme na kočárku měli všehovšudy párkrát, nepoužívala jsem to. Ale aby šla na kočár na:,–(it musí se tam dát místo madla, které je před dítětem, takový nástavec podobný madlu a do něj se to zacvakávalo. No dost blbě se to takhle popisuje přes PC. Jinak já tenhle kočárek měla i s boudičkou od narození, a pak ještě 5 měsíců jako sporťák, a teď mám golfky, protože už mě přišel težkej. Ale to najíždění na chodník mi přijde skoro stejný jako u těch golfek. Možná to jde těžce, protože ty kola nejsou nafukovací. Nic jiného mě nenapadá. Lenka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.7.05 09:16

ahoj holky,já ten kočárek mám,zatím ale mimi čekám,nicméně máme i madlo,do kterého se autosedačka upíná,pokud bys měla zájem a neobdržela jsi ho přímo od kupujících,tak dej vědět,my to používat nebudeme (i když jsme ho původně kvůli tomu koupili) a klidně ti ho za 300Kč prodám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.7.05 14:04

Ahoj holky!
Já mám tech 4. Redukce na autosedačku, podobná madlu,je součást kočárku.Jestliže ho máš z druhé ruky, tak ti ho zapoměli dát.
Na tech 4 jsou nafukovací kola, vjíždění na chodník není problém.Myslím, že u tech 6 to je jako u golfek(jde to hůř), navíc kočárek je na to těžký.
Melsi, asi máš kočárek i s korbičkou, když miminko teprve čekáš.Jakou máš barvu? My máme exploler.Dej pozor, ať ti nevybledne boudička, protože ta část, která je u korbičky, se pak přizipne na sporťák ještě s jednou částí.Já když jsem to po osmi měsících udělala, nestačila jsem zírat na ten rozdíl :o Pokusili jsme se to reklamovat, ale bylo nám sděleno, že jsme kočárek extrémě vystavovali slunci a máme smůlu :evil:
Almerka & Radimek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.7.05 16:17

almerko,my jsme to všechno zkoušeli,akorát chybí praxe s kolečky…
jinak se nám hodně líbí vzhledově,máme v barvě canaire-modrá s jemným žlutým lemováním,ale autosedačku prostě nevyužijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí