dárek ke 14. narozeninám

256
21.7.05 09:43

dárek ke 14. narozeninám

Omlouvám se, že dávám dotaz do této rubriky, ale pro větší děcka tu spešl není. Snad mi poradíte, nebo dáte nějaký tip.
Nikdy bych si nemyslela , že budu tak „aut“, ale fakt nevím, co koupit neteři, aby měla radost. Předesílám, že nečte, nebaví ji výtvarné činnosti. nejradši se fintí a klábosí s kamoškama venku nebo sedí u televize :( Peníze jí dávat nechcu, za pět minut by „prošly“ mobilem jako SMS bez ohledu na výši částky.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
21.7.05 09:51

Ahoj Michi,
a co takhle nějaké CD nebo DVD? Určitě poslouchá muziku a podle její dosavadní sbírky určíš styl nebo se nenápadně vyptej co se jí líbí.
Pokud bys chtěla zainvestovat víc, určitě by jí potěšil MP3 přehrávač nebo něco podobného.
 Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.7.05 10:02

Ahojky, moje neteřinka ted v červenci slavila taky 14. narozeniny, udělala jsem jí balíček kosmetiky z avonu, ne malování, ale přípravky na problematickouplet něco na vlasy atd a měla radost

Zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.7.05 11:05

Ahojky, řešila jsem stejný problém, neteř měla narozky včera, a vyřešila jsem to dárkovou poukázkou z drogerie DM - jestli se ráda fintí, tak si nakoupí, co potřebuje, a je to lepší než dávat prachy nebo koupit něco, co se jí nebude líbit.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.05 17:07

Řeším podobný problém s mojí neteří také. Minulý týden jí bylo patnáct. Pořídila jsem jí dámský holící strojek. S ohledem na to, že se snaží být opravdu IN, tak se jí bude rozhodně hodit. Minulý rok, tj. ke 14. narozeninám dostala parfém a k vánocům spodní prádlo. Všechno samozřemě přiměrěné jejímu věku, ale i módě. Zatím stále tvrdí, že teta jí dává ty nejlepší dárky. Úspěšný výběr, Janny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
21.7.05 18:57

Myslím, že vůbec nic nezkazíš vlastní manikúrou s různými udělátky na pěstění nehýtků.

Každopádně dobře vyber!!

Stazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.7.05 20:36

Ahoj, dneska jsem byla se ségrou na nákupech, taky má 15letou dceru a v drogerii sháněla náhradní žiletky do strojku s tím, že jí je mladá furt tupí, když si ho půjčují!! 8O 8O .
Tak jsem jí hned strčila do košíku novej a sprdla jsem jí, taková slečna snad už má nárok na vlastní .
Takže chci tím jen říct a také doporučit stroječek na holení třeba s gelem na holení a nějaké pěkné tělové mléko - určitě super dárek!!

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.7.05 09:45

Díky moc za tipy. Jdu na lov. (Za měsíc mě to čeká se synovcem (17))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí