Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Omlouvám se, že dávám dotaz do této rubriky, ale pro větší děcka tu spešl není. Snad mi poradíte, nebo dáte nějaký tip.
Nikdy bych si nemyslela , že budu tak „aut“, ale fakt nevím, co koupit neteři, aby měla radost. Předesílám, že nečte, nebaví ji výtvarné činnosti. nejradši se fintí a klábosí s kamoškama venku nebo sedí u televize
Peníze jí dávat nechcu, za pět minut by „prošly“ mobilem jako SMS bez ohledu na výši částky.
Díky
Ahoj Michi,
a co takhle nějaké CD nebo DVD? Určitě poslouchá muziku a podle její dosavadní sbírky určíš styl nebo se nenápadně vyptej co se jí líbí.
Pokud bys chtěla zainvestovat víc, určitě by jí potěšil MP3 přehrávač nebo něco podobného.
Milli
Ahojky, moje neteřinka ted v červenci slavila taky 14. narozeniny, udělala jsem jí balíček kosmetiky z avonu, ne malování, ale přípravky na problematickouplet něco na vlasy atd a měla radost
Zlatka
Ahojky, řešila jsem stejný problém, neteř měla narozky včera, a vyřešila jsem to dárkovou poukázkou z drogerie DM - jestli se ráda fintí, tak si nakoupí, co potřebuje, a je to lepší než dávat prachy nebo koupit něco, co se jí nebude líbit.
Šárka
Řeším podobný problém s mojí neteří také. Minulý týden jí bylo patnáct. Pořídila jsem jí dámský holící strojek. S ohledem na to, že se snaží být opravdu IN, tak se jí bude rozhodně hodit. Minulý rok, tj. ke 14. narozeninám dostala parfém a k vánocům spodní prádlo. Všechno samozřemě přiměrěné jejímu věku, ale i módě. Zatím stále tvrdí, že teta jí dává ty nejlepší dárky. Úspěšný výběr, Janny.
Myslím, že vůbec nic nezkazíš vlastní manikúrou s různými udělátky na pěstění nehýtků.
Každopádně dobře vyber!!
Stazka
Ahoj, dneska jsem byla se ségrou na nákupech, taky má 15letou dceru a v drogerii sháněla náhradní žiletky do strojku s tím, že jí je mladá furt tupí, když si ho půjčují!!
.
Tak jsem jí hned strčila do košíku novej a sprdla jsem jí, taková slečna snad už má nárok na vlastní .
Takže chci tím jen říct a také doporučit stroječek na holení třeba s gelem na holení a nějaké pěkné tělové mléko - určitě super dárek!!
Ája
Díky moc za tipy. Jdu na lov. (Za měsíc mě to čeká se synovcem (17))