Dva týdny zpožděná výplata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi bych se zeptala přímo vedoucí jak to je, kdy peníze dostanu apod. Ostatní už peníze mají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má na to právo, neboť :
- Mzda nebo plat jsou splatné po vykonání práce, a to nejpozději v kalendářním měsíci následujícím po měsíci, ve kterém vzniklo zaměstnanci právo na mzdu nebo plat nebo některou jejich složku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ja tam pracuji sni sama.ma to byt prvni mzda.asi nezbyde nez se zeptat, ale je to blbe
- Citovat
- Upravit
@Lenka512 tak na to zakladatelka, ale právo má… Když pracuje od 2.září tak snad v polovině října musí dostat výplatu za září ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne, ja tam pracuji sni sama.ma to byt prvni mzda.asi nezbyde nez se zeptat, ale je to blbe
líná huba holé neštěstí…
Chápu, že je to hloupé taky jsem teď čekala a dnes dostanu první výplatu za září a to mi kolegyně tvrdili, že se vyplácí hned začátkem října a já dostanu až dnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš dostat výplatu během celého října, takže klidně 25.10 Máš uvedený výplatní den ve smlouvě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji tam od 2zari. a je polovina rijna…omlouvam se pisu na mobilu pomaleji.
- Citovat
- Upravit
A vy dostáváte výplatu na ruku? Pokud je dostáváš na účet, tak nejsou na účtu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
@Lenka512 tak na to zakladatelka, ale právo má… Když pracuje od 2.září tak snad v polovině října musí dostat výplatu za září ne?
nooo to není až tak jednoznačné…záleží co má v pracovní smlouvě a v podstatě nic neudělá ikdyby výplatu dostala posledního října, protože platí to co napsala @Lenka512
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypltni termin mam ve smlove, ze k 5.dni v mesici..nejpozdeji je psane
- Citovat
- Upravit
@Livlin píše:
A vy dostáváte výplatu na ruku? Pokud je dostáváš na účet, tak nejsou na účtu?
Jj na ruku
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jj na ruku
naběhni na vedoucí a řekni, že chceš peníze s tím ti emimi nepomůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi tě líto. Musíš jí prostě říct. Udělej to hned.
Napiš, jak to dopadlo. Obávám se, že to nějak zavání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem, radeji anonyme.dekuji.chci se zeptat jak by jste v teto situaci jednali vy.2zari jsem nastoupila do noveho zamestnani, a k 5.10.mela byti vyplata. v prodejne uz i vyplatni pasky jsou, ale p. vedouci nijak nedava.vim ,ze usela k 10.zaplatit nijake platby povine, ale ja tam prece nebudu delat zadarmo, vcera jsem myslela, zevyplatu dostanu a zase nic.taky mam nijake placeni.ma nato vedouci pravo, takhle po terminu.uz 2tydny…dekuji co se vyjadrite.jdu na odpoledni, tak jsem moc zvedava..